Ontdek de kracht van verlichte kliklijsten voor jouw reclamebehoeften. Onze brede selectie van LED-kliklijsten combineert de veelzijdigheid van traditionele kliklijsten met de impact van verlichting, waardoor jouw boodschap opvalt en de aandacht trekt. Of het nu gaat om het promoten van aanbiedingen, het presenteren van menu's of het communiceren van belangrijke informatie, deze slimme en effectieve frames zijn een essentiële toevoeging aan elke marketingstrategie. 
Sluiten
Filter en sorteer

Kliklijsten ontmoeten verlichting

Aluminium kliklijsten behoren tot de populairste framesystemen. Ze zijn licht van gewicht, gemakkelijk te bevestigen op veel plaatsen en presenteren jouw inhoud op een hoogwaardige manier. Deze eigenschappen komen ten goede aan bedrijven in verschillende sectoren. In combinatie met LED-modules genieten de zilver geanodiseerde kliklijsten van bijzonder veel aandacht.

Net als de onverlichte kliklijsten overtuigen ook de modellen met verlichting met hun eigenschappen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende versies en varianten die zich aanpassen aan de specifieke locatie van gebruik. Onder andere zijn enkel- of dubbelzijdige en waterdichte exemplaren verkrijgbaar. Bovendien zijn verlichte kliklijsten beschikbaar in diverse formaten.

Je ontvangt de artikelen in de gebruikelijke DIN-formaten DIN A0, DIN A1, DIN A2, DIN A3, DIN A4. Daarnaast bieden we ook andere maten en DIN B-formaten aan. Kies het juiste formaat voor jouw toepassing en maak jouw reclame opvallend met verlichting. De kliklijsten zijn doorgaans zowel in staande als liggende oriëntatie te gebruiken.

Zonder LED-modules zijn de kliklijsten al geschikt voor een groot aantal toepassingsgebieden. Verlichting opent nieuwe mogelijkheden voor het gebruik van de alom bekende frames. Ze kunnen flexibel binnen en buiten worden gebruikt, waar ze aandacht vestigen op aanbiedingen, menu's, programma's of aanwijzingen.

De LED-frames zijn geschikt voor diverse toepassingen. Ze worden gebruikt in openbare en culturele instellingen, in etalages of als entreebord. Ze kunnen worden gebruikt als aanpasbaar reclamebord in vergelijking met traditionele lichtbakken. Terwijl de lichtbakken meestal een permanente inscriptie hebben, zijn de inleggers in het verlichte frame verwisselbaar.

Op de specifieke locatie van gebruik worden de frames op verschillende manieren bevestigd. Je kunt de artikelen aan het plafond hangen of aan de muur monteren. De optimale hoogte waarop je wilt adverteren is gemakkelijk in te stellen door de bevestiging. Adverteer op ooghoogte en spreek klanten effectief aan met jouw boodschap.

Voordelen van een LED kliklijst

Het plaatsen van LED kliklijsten heeft veel voordelen:
  • Opvallende reclame-uiting, zowel overdag als 's avonds
  • Een lange levensduur
  • Geen kleurvervaging
  • Energiezuinig door LED
  • Vrijwel geen ontwikkeling van warmte
  • Eigen logo of afbeelding
  • Personaliseren van jouw LED kliklijst

Naast dat wij standaard kliklijsten kunnen leveren, maken wij jouw LED kliklijsten graag helemaal voor jou op maat. Op verzoek voorzien wij de verlichte kliklijst graag van een passende reclameopdruk. Mocht je een ander formaat of type nodig hebben, neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Het verwisselen van posters in enkele seconden

Verkrijgbaar in veel formaten

Hoge klantwaarneming

Adverteren met lichteffect

Adverteren met licht leidt vaak tot meer perceptie en dus een beter effect bij klanten. Krachtige LED's zorgen voor een gelijkmatige en optimale verlichting van de inhoud. Voorbijgangers nemen deze gedrukte media beter waar dan onverlichte, omdat licht een speciale impact heeft op ons oog.

In het gebied van lichtreclame wordt van dit eenvoudige effect geprofiteerd. Deze reclame valt niet alleen overdag op, maar overtuigt ook 's nachts. Hierdoor is jouw reclame 24/7 zichtbaar en kan het een groter aantal geïnteresseerden aanspreken. Vooral in donkere seizoenen, wanneer het vroeg donker wordt, is deze eigenschap bijzonder waardevol.

LED-kliklijsten zijn een oplossing op het gebied van lichtreclame. De ingebouwde LED-modules zorgen voor een homogene verlichting en een hoge efficiëntie. Vóór de LED's bevindt zich een diffuser van acryl, die de homogeniteit van de verlichting ondersteunt. Daarvoor bevindt zich jouw inlegger, die op zijn beurt wordt beschermd door een afdekfolie tegen externe invloeden.

De verlichting met LED's staat niet alleen voor een laag energieverbruik, maar ook voor een lange levensduur. We gebruiken zeer efficiënte lichtmodules waarvan jij en jouw lichtreclame lang kunnen profiteren. De LED-modules zijn doorgaans in het frame ingebouwd en brengen jouw reclame perfect onder de aandacht. Met een kabel of via een stroomrail zijn jouw LED-kliklijsten verbonden met het stroomnetwerk.

Posters in enkele seconden verwisselen

LED-lichtreclame hoeft niet alleen permanent te zijn, maar kan ook aanpasbaar en vernieuwbaar zijn. Net als traditionele kliklijsten zijn de inhouden van LED-kliklijsten in een mum van tijd te wisselen. Nieuwe inleggers zijn snel afgedrukt en direct te gebruiken met verlichte kliklijsten. Nieuwe aanbiedingen, acties of prijzen kunnen dus snel en aantrekkelijk worden gepresenteerd.

Voor het wisselen van posters aan de binnenzijde worden de frameprofielen eenvoudig opengeklapt. Oude inhouden inclusief afdekfolie worden verwijderd en de nieuwe inhoud wordt weer ingelegd met de beschermfolie. Ook grote DIN-formaten zijn gemakkelijk te wisselen met deze techniek.

Nauwelijks is de nieuwe poster ingelegd, of deze wordt in verlichte vorm weergegeven. Dit zorgt meteen voor meer geïnteresseerden en potentiële kopers.

In vergelijking met permanent bedrukte displays, banners of lichtbakken, bieden LED-kliklijsten een bijzonder flexibele vorm van lichtreclame. Met de aanschaf van het LED-frame ben je niet beperkt tot één type gebruik. Het artikel kan worden gebruikt voor reclamedoeleinden, voor programma's en menu's, evenals voor aanwijzingen. De verlichte inleggers in het respectievelijke gestandaardiseerde DIN-formaat vestigen de aandacht op verschillende onderwerpen.

Een eenvoudige bevestiging aan de muur of met een ophangsysteem vult het flexibele gebruik van de artikelen aan. De frames kunnen eenvoudig op elke locatie van gebruik worden gemonteerd. De eenvoudige installatie maakt het mogelijk om op elk moment op te hangen of te richten. Heb je eerder geadverteerd in de etalage, dan kun je het frame nu dichter bij de producten aan de muur hangen.

Terwijl de plafondophanging met name in de etalage wordt gebruikt, zijn de LED-kliklijsten te vinden aan elke muur. Hier bestaat ook de mogelijkheid om een waterdicht exemplaar aan de buitenmuur te plaatsen en zo de lichtreclame effectief als buitenreclame te gebruiken. Aan de muur bevestigd kunnen de frames dienen als lichtbron en dicht bij de producten worden geplaatst.

Over het algemeen zijn de verlichte LED-frames veelzijdig inzetbaar. Niet alleen de locatie van gebruik, maar ook de manier van gebruik biedt veel opties voor aanpassing.

Het eenvoudige uiterlijk van de frames zorgt ervoor dat het artikel in elke winkelinrichting past. De aluminium profielen zijn doorgaans zeer smal. Ze staan op de achtergrond, terwijl de focus ligt op jouw poster of affiche.

Verlichte frames in liggend formaat

Led kliklijst in liggend formaat

LED kliklijst in staand formaat

Verlicht frame als hangende kliklijst

LED-kliklijsten voor jouw verkoopbevordering

Onze selectie van LED-kliklijsten biedt uitstekende mogelijkheden op het gebied van verkoopbevordering. Zoals je al weet, heeft lichtreclame een bijzonder effect op mensen. De perceptie van verlichte objecten is meestal veel groter dan die van niet-verlichte objecten. De verlichte kliklijsten belichamen dit krachtige effect met het gemak en de voordelen van een kliklijst.

De veelvoorkomende kliklijsten zijn niet alleen gemakkelijk te hanteren, maar presenteren inleggers en inhouden ook optimaal. Ze zijn verkrijgbaar in alle DIN-formaten en speciale maten en zijn gemaakt van zilver geanodiseerd aluminium. Daarom zijn de frames ongevoelig en tegelijkertijd zeer licht. Een ander voordeel van deze frames is de snelle posterwissel, die ook onze LED-kliklijsten kenmerkt.

In de strakke klemprofielen van de verlichte frames worden de inhouden niet alleen optimaal gepresenteerd, maar ook homogeen verlicht. Krachtige LED-modules zorgen voor een eersteklas en duurzame verlichting van jouw inleggers. Zowel enkelzijdige als dubbelzijdige modellen bieden een optimale helderheid voor posters en affiches.

Gebruik de waterdichte exemplaren voor buitengebruik of ontdek onze klassiekers voor binnengebruik. Ook etalagepresentaties met LED-kliklijsten zijn aantrekkelijk en steeds opnieuw vorm te geven. In de winkel, op beurzen of in winkelcentra zorgen ze met verlichte aluminium frames ervoor dat jouw informatie door de massa wordt opgemerkt. Plaats menu's, programma's, acties of belangrijke informatie in de betekenisvolle frames.
Menu sluiten
Naar boven