LED frames laten jouw reclame op elk moment van de dag perfect zien. De frames bieden ruimte aan informatie en reclame van verschillende afmetingen. De LED modules van de frames zorgen voor een gelijkmatige en hoogwaardige verlichting van jouw inhoud. Vertrouw nu op LED verlichte frames van hoge kwaliteit!
Sluiten
Filter en sorteer

Adverteer 24/7 met LED frames

Vooral in de wintermaanden wordt het steeds vroeger donker. Reclame in standaard, onverlichte frames is vanaf dat moment niet meer aanwezig en de advertentieruimte blijft ongebruikt. Met niet-verlichte reclame kun je alleen overdag de aandacht trekken. Aantrekkelijke reclameruimte blijft na zonsondergang leeg en voorbijgangers kunnen niet meer worden aangesproken.

Verlichte reclame, zoals LED frames, maakt het mogelijk om ook in het donker reclame te maken. Door gebruik te maken van deze in het oog springende reclametechnologie heb je de mogelijkheid een groter aantal potentiële klanten aan te spreken en hun aandacht op jouw producten te vestigen. Zo kan bijvoorbeeld de aantrekkelijke advertentieruimte in de etalage duurzaam en optimaal worden benut.

Uitgerust met een timer, kan de exacte reclameduur van de verlichte frames worden ingesteld. Dit betekent dat je nog tot enkele uren na sluitingstijd reclame kunt maken met jouw posters en informatie. Bovendien wordt jouw personeel ontlast en hoeft er niet nagedacht te worden over het uitschakelen van de LED frames tegen sluitingstijd.

Het gebruik van lichtreclame is niet alleen geschikt voor het benutten van de advertentieruimte tijdens donkere dagen. Lichtgevende voorwerpen worden ook bijzonder goed ontvangen door voorbijgangers. Het licht en de felle kleuren van de reclame trekken veel meer onze aandacht dan onverlichte voorwerpen.

Om deze reden zijn LED frames zeer populair in diverse industrieën. De verlichte frames worden gebruikt op vakbeurzen, in de detailhandel of in etalages. Zo trek je al van ver de aandacht van voorbijgangers en onderscheid je jou van de concurrentie.
led magneetframes

LED frames in DIN-formaten

In ons assortiment vind je voor alle formaten het juiste frame. Zowel speciale formaten als de gebruikelijke DIN-formaten van DIN A0 tot DIN A4 zijn beschikbaar als kaderformaten. Naast frames voor binnen- en buitengebruik, bieden wij ook lichtbakken aan voor aantrekkelijke lichtreclame aan jouw gevel.

De meeste van onze LED frames zijn zilverkleurig geanodiseerde kliklijsten van aluminium. Ze zijn gemakkelijk te hanteren, waardoor het verwisselen van posters snel en ongecompliceerd gaat.

De LED kliklijsten zijn verkrijgbaar voor wandmontage of plafondophanging. De gladde aluminium rand zorgt voor een aantrekkelijke buitenkant, terwijl de posters binnenin worden verlicht door de LED modules. Onder de verlichte kliklijsten vind je zowel modellen voor binnengebruik als waterdichte exemplaren voor buiten.

Naast kliklijsten vind je bij ons ook magnetische LED displays. Door hun magnetische eigenschap kunnen ze gemakkelijk worden bevestigd met behulp van touwophangingen. Het touwsysteem met magneet kan dienen als verbinding tussen afzonderlijke frame-elementen of als verbinding met een geleiderail.

Door gebruik te maken van een stroomrail kunnen de LED magneetframes volledig worden gebruikt zonder verdere kabelgeleiding. De baan is aangesloten op het lichtnet. Met de juiste ophangset kan een willekeurig aantal magneetframes aan de baan worden bevestigd. Als alternatief voor een plafondprofiel kan ook een vloerprofiel worden gekozen.

Ons assortiment LED frames wordt compleet gemaakt door LED frames van acrylglas. Deze kunnen aan de muur worden bevestigd of mooi op de tafel of de toonbank worden geplaatst. De verlichting van de inhoud wordt op een bepaalde manier versterkt door het acrylglazen frame. Deze LED frames zijn ook zeer slank, wat hun moderne en hoogwaardige uitstraling ondersteunt.

LED frames voor elke situatie

LED frames zijn een populair middel voor verkoopbevordering. De expressieve lijsten worden gebruikt voor posterpresentatie en kunnen langdurig worden gebruikt als onderdeel van jouw winkelinrichting. De homogene verlichting van LED modules trekt de aandacht van potentiële klanten al van verre. Bovendien is het frame een bron van licht in jouw winkel of kantoor.

De verlichte kaders verhogen de zichtbaarheid van jouw inhoud. Ze zijn niet alleen verkrijgbaar in verschillende formaten, maar kunnen ook op verschillende manieren worden gebruikt. Posters kunnen binnen korte tijd worden verwisseld. Bovendien zijn de smalle frames uiterst licht en kunnen zij dus ruimtebesparend worden opgeslagen en vervoerd.

Gebruik de LED frame in jouw winkel of maak het een onderdeel van jouw beursuitrusting. De verschillende frames kunnen flexibel worden gebruikt en zorgen voor geweldige reclamemogelijkheden. Met behulp van LED technologie kun je niet alleen reclame, maar ook informatie in de spotlight zetten. Zorg ervoor dat jouw aankondigingen beter en duurzamer worden waargenomen.

De moderne LED technologie van de artikelen zorgt niet alleen voor een homogene verlichting. Wij gebruiken de hoogste kwaliteit LED modules voor onze verlichte frames. Zij maken indruk door hun hoog rendement, laag energieverbruik en lange levensduur. De modules worden gelijkmatig in het frame geïnstalleerd, zodat jouw posters professioneel worden verlicht.

Het resultaat is een hoogwaardig en duurzaam LED frame met eersteklas verlichting. Kies het frame dat bij jouw behoeften past. In welk formaat wil je adverteren? Moet het een lijst in DIN A3-formaat zijn of ben je op zoek naar een lijst in groot formaat?

Ben je op zoek naar een klassieke LED kliklijst, een magnetische display of een aantrekkelijke LED acrylglaslijst? Wil je jouw inhoud aan één of beide zijden presenteren? Bij ons heb je de mogelijkheid om verschillende verlichte lijsten te ontdekken. Wij helpen jou graag bij het kiezen van het juiste LED frame.

Ontdek het doeltreffende reclame-effect van LED frames voor jouw verkoopbevordering. Gebruik ze op lange termijn voor de presentatie van jouw reclame of aankondigingen. Vind nu het juiste frame voor jouw reclame!
Menu sluiten
Naar boven