LED lichtbakken zijn een goede manier om op te vallen. De lichtgevende bakken dragen bij aan uw zichtbaarheid in de winkelstraat of op het bedrijventerrein
Sluiten
Filter en sorteer

LED lichtbak

De LED lichtbakken in ons assortiment helpen u bij het vergroten van uw outdoor naamsbekendheid. Plaats de lichtbakken met LED verlichting aan uw gevel en verwelkom uw bezoekers. 
 
Onze LED lichtbakken bestaan uit een aluminium behuizing met een plexiglas afdekkap. Door het plexiglas is uw boodschap goed zichtbaar. Het plexiglas zorgt er ook voor dat uw product minder gevoelig is voor stoten of andere invloeden.


De voordelen van lichtbakken met LED verlichting 

Een lichtbak is meestal letterlijk het uithangbord van een bedrijf. We zien dan ook regelmatig gevelreclame met LED lichtbakken aan de buitenzijde van een bedrijfspand, horecabedrijf of winkel. LED lichtbakken zijn het hele jaar door handigeffectief, want ze zijn de hele dag door zichtbaar. Ook als het donker is. Overdag zijn uw lichtbakken extra verlicht.

De belangrijkste voordelen van LED lichtbakken op een rij:
  • Professionele uitstraling 
  • Elk uur van de dag zichtbaar 
  • Makkelijke manier van naamsbekendheid vergroten 
  • Kleine investering, langdurige resultaten 


Naamsbekendheid vergroten met LED lichtbakken

Met LED lichtbakken kunt u op een relatief eenvoudige manier uw naamsbekendheid vergroten. Door de lichtgevende boxen aan of op uw gevel valt u ieder moment van de dag op. Met de gevelreclame leidt u van veraf uw klanten al naar uw winkel of bedrijf


Dubbelzijdig presenteren 

Met de lichtbakken „FH“ en „FS“ presenteert u gemakkelijk dubbelzijdig. Deze lichtbakken plaatst u tegen de gevel met bijbehorende bevestigingsmaterialen. Vanwege de dubbelzijdige bedrukking is uw merk altijd goed zichtbaar


Vergunning gevelreclame 

Voor verlichte of knipperende gevelreclame heeft u een vergunning nodig. U kunt deze het beste zo snel mogelijk aanvragen. De omgevingsvergunning is nodig als u iets gaat veranderen aan het pand.  
 
Om erachter te komen of u een omgevingsvergunning nodig hebt voor uw gevelreclame, kunt u terecht bij het Omgevingsloket. Ook kunt u via deze website de vergunning aanvragen.  
 
Tijdens de aanvraag zijn er veel vragen. Zorg dat u zo specifiek mogelijk bent, zodat de vergunning goed aangevraagd wordt en er geen ruimte is voor onduidelijkheden. 
 
Een besluit over een vergunning wordt meestal binnen 8 weken genomen. Eventuele gedupeerden hebben dan 6 weken de tijd om bezwaar te maken. Wordt er geen bezwaar gemaakt? Dan mag u de gevelreclame plaatsen! 
 
Het kan dus even duren voor de vergunning binnen is. Begin dus op tijd! 
 
Laat u ondanks deze vergunning niet van gevelreclame weerhouden. De voordelen ervan blijven vele malen groter!  


Maatwerk 

In ons assortiment hebben we standaard formaten en muurbevestigingen. Bij ons is het mogelijk om de lichtbakken aan uw wensen te laten voldoen. U kunt daarvoor contact met ons opnemen en dan helpen wij u graag! 
 
Menu sluiten
Naar boven