Onze LED lichtwanden worden gebruikt als blikvangers op beurzen, in winkels of voor etalages. Met behulp van moderne LED technologie, tonen zij uw banner in haarscherpe kwaliteit. Ontdek het verkoopbevorderende effect van lichtreclame met onze LED verlichte wanden.
Sluiten
Filter en sorteer

LED wanden voor continue presentatie

Vergeleken met standaard wanden zijn de verlichte wanden uitgerust met LED lichtmodules, zodat uw reclame-inhoud op een hoogwaardige manier wordt gepresenteerd. De homogene verlichting zet de inhoud perfect in de spotlights. Bovendien heeft het gebruik van lichtreclame nog vele andere voordelen.

Terwijl het gebruik van niet-verlichte muren beperkt is tot daglicht, kunnen verlichte muren de hele dag worden gebruikt. Zelfs 's avonds of in de donkere wintermaanden blijft uw reclame duidelijk zichtbaar. Bepaal de gebruiksduur van de lichtelementen met een timer en maak reclame, zelfs na sluitingstijd.

Door lichtwanden te gebruiken, kunt u een groter aantal potentiële klanten bereiken. Bovendien onderscheidt u zich van andere advertenties. Door het speciale effect is men geneigd lichtreclame het eerst op te merken. In de massa kunt u de aandacht vestigen op uw eigen reclamecampagne met behulp van LED verlichte wanden.

Kies voor lichtreclame met LED lichtwanden om uw reclame-inhoud op een hoogwaardige en homogeen verlichte manier te presenteren. Bereik mensen elk uur van de dag met uw reclame en geef uw campagne maximale aandacht.

LED verlichte wanden & LED beurswanden

✓ eenvoudige en snelle bannerwissel
✓ elegant ontwerp
✓ ideaal voor reclame op grote oppervlakken
✓ alle systemen beschikbaar met digitale print banner op aanvraag
✓ gemakkelijk te monteren dankzij bijgeleverde montage-instructies
✓ homogene verlichting dankzij hoogwaardige LED modules
✓ verschillende framedieptes
✓ verschillende frame kleuren
✓ verschillende toepassingsgebieden
✓ kan worden gebruikt voor verkoopbevordering op lange termijn

Toepassingen voor LED lichtwanden

Onze LED verlichte wanden kunnen op vele plaatsen worden gebruikt voor uw verkoopbevordering. Afhankelijk van het model zijn de wanden geschikt voor een eenzijdige of tweezijdige presentatie van reclamebanners. De spandoeken worden meestal met biezen in het basisframe getrokken. Op deze manier kunt u de verlichte displays lange tijd gebruiken.

Een populaire toepassing van onze producten zijn tentoonstellingen, vakbeurzen en evenementen. Als LED beurswand trekken de verlichte wanden al van ver de aandacht van beursbezoekers naar uw stand. De verlichte LED lichtwanden met exclusieve reclamebanner kunnen perfect worden gebruikt om uw naamsbekendheid te vergroten.

De verlichte displays worden niet alleen gebruikt voor een tentoonstelling of beurs. U kunt de banners op elk moment en op korte termijn vervangen. U kunt al de aandacht vestigen op een nieuw product, een speciale aanbieding of uw dienst. Een verlicht frame wordt een integraal onderdeel van uw bedrijfs- of beursinrichting en overtuigt door een lange levensduur.

Geplaatst in de winkel kan een LED verlichte wand de aandacht vestigen op nieuwe producten, diensten of aanbiedingen. De wand wordt een echte blikvanger in de winkel en zorgt bovendien voor een aangename lichtbron. Vanwege deze functie worden de verlichte wanden ook vaak gebruikt voor etalagedecoratie. Op die manier kunt u de aandacht van voorbijgangers op uw winkel vestigen.

Gebruik het aandachttrekkende effect van een LED stand voor uw beurs. Wek de belangstelling met creatieve reclamebanners die homogeen worden gepresenteerd, verlicht door de lichtwanden. Verzeker het succes van uw beurspresentatie door verkoopbevorderende lichtreclame te gebruiken.


Diverse LED lichtwanden voor uw verkoopbevordering

Ontdek alle soorten verlichte wanden in ons online assortiment. Kies tussen mobiele verlichte wanden, LED beursstands, verlichte frames of vrijstaande modellen. Alle artikelen zijn gemakkelijk en ongecompliceerd te hanteren en hebben een stralende helderheid. Gebruik het verkoopbevorderende effect van de LED verlichte wand voor uw etalagedesign, winkelinrichting of beursinrichting.

U kunt in ons assortiment kiezen uit diverse displays van verschillende materialen. U kunt de lichtwand met of zonder bedrukte banner krijgen. De mobiele lichtwanden worden gewoonlijk geleverd met een transporttas. Hiermee kan de LED beurswand gemakkelijk van de ene naar de andere locatie worden getransporteerd. De snelle montage en demontage van de mobiele lichtwanden maakt hun gebruik op beurzen zo populair.

Bent u op zoek naar een enkele vrijstaande verlichte wand of bent u op zoek naar een volledige LED beursstand? Wilt u uw inhoud aan één of twee kanten presenteren? Gebruik de verlichte wanden afzonderlijk of in combinatie met elkaar om uw reclame effectief door te geven. Afhankelijk van het toepassingsgebied en de verlichte wand kunt u uw reclame aan één of twee zijden laten zien.

Kies de ideale verlichte wand voor uw toepassingsgebied en maak de hele dag reclame. Toon uw reclamecampagne optimaal verlicht en profiteer van het verkoopbevorderende effect van LED verlichte wanden.

Wilt u graag persoonlijk advies?

Live Chat »    Contactformulier »    Mail ons »    Bel ons »
Menu sluiten
Naar boven