Ons verlichte LED stretchframe „Lumos“ maakt indruk door zijn briljante en schitterende kleuren. Als LED stretchframe of LED textielframe wordt hij gebruikt op beurzen, in etalages of in verkoopruimtes. Het frame is niet alleen verkrijgbaar als wand- of beursdisplay, maar kan ook in speciale groottes worden geproduceerd.
Sluiten
Filter toepassen

Frames verlicht met LED modules

Frames van textiel zijn een populair middel voor verkoopbevordering om reclame-uitingen in het juiste frame weer te geven. Er wordt onderscheid gemaakt tussen frames naar belichting, maatvoering en toepassingsgebied. De frames zijn in de regel eenvoudig te monteren, waardoor ze zowel stationair als mobiel kunnen worden ingezet.

In vergelijking met conventionele stretchframes hebben de „Lumos“ LED frames een frame dat wordt verlicht met LED's. Ze hebben een geavanceerde stralingstechnologie en worden indoor gebruikt. Als robuuste standaard of als hangende wanddisplay kunnen ze in verschillende branches worden ingezet.

Net als de onverlichte frames bestaan ​​ook de LED frames uit een aluminium basisframe. Deze zijn bedekt met een stoffen 'spandoek' en worden vastgedrukt in het frame middels een pees. Deze rondom ingenaaide pees zorgt ervoor dat de banners snel, strak en veilig worden bevestigd. Snelle bannerveranderingen zijn gegarandeerd succesvol met onze „Lumos“ frames.

Daarnaast zijn de frames voorzien van een hoogwaardige LED verlichting. Deze zorgt voor een homogene uitlichting van de reclamebanners aan één of twee zijden. Gebruik de uitstekende kleurbrilliantie van deze frames om uw reclame op een 'stralende' manier te tonen. Met de LED lichtwand „Lumos“ kunt u 24/7 adverteren.

verwisselbare motieven

snel wisselen van banners

frames 100% recyclebaar

gebruikte frames worden gerecycled

elk formaat mogelijk

productie in afmeting naar wens

compact verpakt

voordelig transport

Kategoriebanner_Abspeerständer_DE

LED frame voor aan de wand


Kategoriebanner_Abspeerständer_DE2

LED frame vrijstaand


„Lumos“ vrijstaand of als wanddisplay

Wilt u graag van verre al de aandacht van beursbezoekers op uw stand vestigen? Wilt u dat uw etalage zich onderscheidt van de massa? Op zoek naar een eyecatcher voor in uw verkoopruimte die tevens dienst doet als prettige lichtbron? De verlichte frames overtuigen door hun hoge advertentiewaarde op verschillende gebieden.

De wanddisplay kan aan de muur of het plafond worden bevestigd. Met deze display kunt u content 1-zijdig laten zien. Bevestig de „Lumos“ op de gewenste hoogte en presenteer uw content zo op de ideale kijkhoogte.

Het wandframe „Lumos“ is verkrijgbaar in verschillende formaten en heeft een achterwand uitgerust met LED's. De juiste banner voor het display als ook een dimmer zijn op aanvraag verkrijgbaar.

Terwijl dit frame achterwandverlichting heeft, hebben de vrijstaande lichtwanden randverlichting. Deze technologie zorgt ervoor dat uw reclamebanners aan beide zijden homogeen verlicht worden. U heeft daarbij de keuze tussen ons LED frame met 100 of 200 mm profiel.

Ongeacht de profieldiepte zijn de verlichte frames verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Van kleinere formaten tot lichtreclame op een groot oppervlak, maakt de „Lumos“ het juiste LED frame. Twee verticaal gemonteerde voetsteunen zorgen voor de nodige stabiliteit. De profieldiepte van 200 mm zorgt tevens voor extra stabiliteit.

Wilt u uw reclame aan de wand of waar dan ook vrij in de ruimte plaatsen? Welk formaat is de juiste maat voor uw reclamebanner? Kies uw verlichte stretchframes in het juiste formaat.

Technologie van het LED stretchframe

LED op Dibond®

Deze technologie verlicht het LED frame van achteren. We monteren de LED modules op een solide Alu-Dibond® plaat om een ​​homogene verlichting te creëren. Dit zorgt voor een perfecte verdeling van het licht.

Geschikt voor enkelzijdige frames tot 2.000 mm breed en 1.000 mm hoog.

Gezien het relatief kleine formaat, waardoor de frames in één stuk verzonden kunnen worden, kan gekozen worden voor „LED on Dibond®“. De hoge lichtopbrengst is een voordeel bij deze technologie.
Techniek van de LED stretchframes voor wandframes

Technologie van het LED vrijstaande model

Edge-Light techniek

Met deze technologie wordt het LED frame gelijkmatig uitgelicht door LED-modules gemonteerd in de zijkant van het profiel. Door een blockout-doek als reflecterende achterwand te gebruiken, ontstaat ook bij 1-zijdig gebruik een optimale lichtverdeling. Door de modulaire opbouw is een compacte verpakking mogelijk.

Geschikt voor dubbelzijdige kaders tot 3.000 mm hoog en 2.000 mm breed.

Bij grote frames behaalt de „Edge-Light“ -technologie altijd een zeer goed resultaat. Hoe breder de profielen, hoe beter de lichtverdeling. Bij smallere profielen is er kans op schaduwen - in dit geval is de „LED on stabilizer“ de optimale oplossing.
Edge Light techniek voor dubbelzijdige LED frames

LED on stabilizer

Met deze technologie monteren we de LED-modules op vaste dwarsverbindingen van aluminium. Dit zorgt naast een gelijkmatige verlichting tevens voor extra stabiliteit van het LED frame. De frames zijn modulair op te bouwen. De LED modules zijn voorgemonteerd.

Geschikt voor dubbelzijdige frames tot 3.000 mm hoog. Qua breedte: zo goed als grenzeloos. Dankzij de modulaire opbouw kunnen de frames zeer compact verpakt worden. Op deze manier is voordelig transport mogelijk.

Bij extreem grote frames is de hierboven genoemde „Edge-Light“-techniek niet de beste oplossing. Hier moet voor de „LED on stabilizer“-technologie worden gekozen, welke altijd een gelijkmatige lichtverdeling met een hoge output garandeert - voor een mooi verlicht eindresultaat.
LED Module bei den beleuchteten Textilspannrahmen

Adverteren met LED frames

In ons assortiment vindt u geschikte LED frames, desgewenst zelfs inbegrepen met banner. De homogene en hoogwaardige verlichting zorgt ervoor dat uw reclame de nodige aandacht trekt. De reclame-inhoud op de banners wordt zo perfect geënsceneerd en gepresenteerd op een manier die maximale aandacht trekt.

Kies ook voor een verlicht LED frame voor meer aandacht op beurzen, tentoonstellingen of op uw Point of Sale. Kies voor ons hoogwaardige en elegante frame „Lumos“. Maak ook gebruik van deze lichtreclame!
Menu sluiten
Naar boven