VKF Renzel gebruikt cookies om haar websites gebruiksvriendelijker en persoonlijker te maken. Door gebruik te maken van deze site of door op het kruisje te klikken geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. Gegevensbescherming
OK

Lichtreclame

Stimuleer uw verkoop met behulp van elektronische verkoopbevordering.
Maak bijvoorbeeld eens gebruik van LED verlichting om uw producten optimaal in de schijnwerpers te zetten!

Meer lezen »

Elektronische signing

Elektronische POS-materialen zijn niet meer weg te denken op de winkel- en verkoopvloer. LED verlichting is een goed voorbeeld van een recente ontwikkeling binnen de elektronische signing. LED verlichting geeft een gelijkmatige verlichting zonder veel warmte uit te stralen en het is zeer energie zuinig. Hierdoor is LED verlichting uitermate geschikt voor het duurzaam presenteren en verlichten van artikelen.

LED lichtbakken en posterlijsten

Binnen het kader duurzaam ondernemen wordt de vraag naar energiezuinige producten steeds groter. Ook wij zijn hier op in gesprongen door ons assortiment aan te passen naar de wensen van onze klanten en uit het oogpunt van duurzaam ondernemen. De lichtbakken en zuilen in ons assortiment zijn allemaal voorzien van de duurzame LED techniek.

Licht nodig bij een verbouwing of bij het opbouwen van uw beursstand?

Onder de categorie lampen vindt u diverse soorten lampen. De meeste lampen in deze categorie zijn uitgerust met een klem. Met deze klem kunt u de lampen bevestigen aan bijvoorbeeld beurswanden. Door de klem zijn de lampen multi inzetbaar. Naast de lampen met klemmen bieden wij ook LED bouwlampen en schijnwerpers, voor een goede verlichting bij uw verbouwing of evemenent.