Categoriebanner_LED_lichtreclame_NL
Stimuleer jouw verkoop met behulp van LED lichtreclame.
Maak gebruik van LED verlichting om jouw producten optimaal in de schijnwerpers te zetten!
Sluiten
Filter en sorteer

Lichtreclame

Lichtreclame is niet meer weg te denken op de winkel- en verkoopvloer. LED lichtreclame is een goed voorbeeld van een recente ontwikkeling binnen de elektronische signing. LED verlichting biedt meerdere voordelen: 
 
  • Het geeft een gelijkmatige verlichting  
  • LED lichtreclame straalt geen warmte uit 
  • Het is zeer energiezuinig.  
  • Het is dé opvallendste manier van presenteren 
Hierdoor is LED verlichting uitermate geschikt voor het duurzaam presenteren en verlichten van artikelen. 


LED lichtreclame: duurzame verlichting 

Binnen het kader duurzaam ondernemen is de vraag naar energiezuinige producten steeds groter. Wij hebben producten in ons assortiment toegevoegd die aan deze wens voldoet. De lichtbakken en zuilen in ons assortiment zijn allemaal voorzien van de duurzame LED techniek
 
Ook ons stoepbord WindSign heeft een upgrade gekregen. Voorzien van LED verlichting staat jouw stoepbord ook tijdens de donkere dagen in de spotlights. Met behulp van een duurzame accu gaat het stoepbord wel 8 uur mee! Zelfs bij stormachtig weer en regen is het stoepbord inzetbaar. 

 

Kliklijsten met verlichting

Een aantal van onze kliklijsten zijn voorzien van LED verlichting. Door de magnetische sluiting of klemprofiel is het kinderspel om jouw reclameboodschap te wisselen. Bekijk de categorie LED kliklijsten voor onze producten. 

Buiten opvallen met lichtbakken en -boxen

Ook voor jouw buitengevel hebben wij LED reclame. In ons assortiment hebben we verschillende lichtbakken voor elke montage. De lichtbakken zijn verkrijgbaar in verschillende maten. 

Staat jouw gewenste maat er niet tussen? Neem dan contact met ons op! 


Binnen opvallen met lichtreclame

Met indoor letterverlichting valt jouw reclameboodschap ook binnen op. Deze opvallende eyecatcher is makkelijk samen te stellen middels magnetische bevestiging. De letters zijn in verschillende hoogtes verkrijgbaar en speciale tekens zijn ook mogelijk! 

Een mooie toevoeging aan ons assortiment is de Pixlip GO LED. Deze lichtreclame is handig ideaal voor op beurzen of evenementen. De Pixlip GO LED kan gebruikt worden als beurswand, waarbij jij het design zelf bepaalt. 

De beurswanden en balies van Pixlip GO LED zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Door gebruik te maken van LED verlichting, kun je met duurzame materialen naar de beurs.
pixlip led lichtreclame

Maak jouw beursstand compleet

Zorg ervoor dat jouw beursstand altijd zichtbaar is met schijnwerpers en spots. Handig voor evenementen en beurzen die buiten plaatsvinden. Onder de categorie Spots en LED lampen vind je diverse soorten lampen. De meeste lampen in deze categorie zijn uitgerust met een klem. Met deze klem kun je de lampen bevestigen aan bijvoorbeeld beurswanden. Door de klem zijn de lampen multi-inzetbaar. 
 
Naast de lampen met klemmen bieden wij ook LED bouwlampen en schijnwerpers, voor een goede verlichting bij jouw verbouwing of evenement.

Maatwerk

Onze speciale LED lichtreclame is te voorzien van eigen opdruk. Daardoor is jouw product geheel aan te passen naar jouw wensen en je huisstijl. Met de LED lichtreclame breng je opvallende reclame in de wereld. 

Met onze 35 jaar ervaring in produceren en verkopen van POS materialen zijn wij de juiste partner voor jouw onderneming! 

Neem contact met ons op!
Menu sluiten
Naar boven