In deze categorie vind je verlichting voor jouw winkel, showroom of beursstand.

Sluiten
Filter en sorteer

Gebruik LED lampen en schijnwerpers als reclameverlichting

Met een zorgvuldig verlichte buitenruimte bied je niet alleen meer veiligheid. Vooral 's nachts zorg je er zo voor dat je reclame zichtbaar blijft. Banners, reclameborden of displays worden ideaal aangevuld met een buitenstraler. De reclameverlichting biedt een uniforme en efficiënte verlichting met LED-modules.

Je kunt de afzonderlijke LED-verlichting samenstellen tot complete lichtsystemen. Zo kun je hele gebieden verlichten en klanten meer oriëntatie bieden. Zorg de hele dag voor de zichtbaarheid van je bedrijf.

Tegelijkertijd lever je een lichtbron die oriëntatie en veiligheid biedt. Gebruik spots en projectoren om nieuwe klanten aan te trekken of de loyaliteit van bestaande klanten te versterken. Ontdek nu de geschikte verlichting voor jouw buitenruimte!
 

Gebruik een reclameprojector om je bedrijf te presenteren

Reclameprojector met logo voor binnen
In vergelijking met een LED-reclamespots bieden projectoren niet alleen een lichtbron. Ze dienen om specifieke motieven via een motiefmasker op elk oppervlak te projecteren. Dit kan een vloer, bestrating of gevel zijn.

Op een afstand van ongeveer 8 meter ontstaat een contrastrijke projectie die mensen al van veraf nieuwsgierig maakt. Reclameprojectoren kun je gebruiken om je merk bekender te maken of om specifieke acties of evenementen te promoten. De hoge attentiewaarde die je hiermee bereikt, is natuurlijk ook voor vele andere doeleinden bruikbaar.

Spots & Panelen met LED-modules

Naast LED spots voor buiten bieden we ook een breed scala aan LED spots voor binnen. Deze verlichten displays, beursstands of reclamesystemen. Ze zijn te bevestigen aan de muur of het display.

Uitgerust met een draaifunctie zijn de reclamespots optimaal aan te passen aan je display. De perfect afgestemde verlichting zorgt voor een verhoogd reclame-effect.

Voor kantoor- en bedrijfsuitrusting dienen LED-panelen voor de verlichting van commerciële ruimtes. Ook deze producten scoren omdat ze individueel op jouw bedrijf kunnen worden afgestemd. Kies de juiste lichtintensiteit en kleurtemperatuur. Zorg voor een goed uitgeruste werkplek met daglichtpanelen voor je rasterplafond.

Gebruik LED-technologie voor je reclame

Moderne LED-modules bieden vele voordelen op het gebied van buiten- en reclameverlichting door hun hoogwaardige en efficiënte verlichting. LED-verlichting kan op de werkplek niet alleen vermoeidheid voorkomen, maar ook geweldige reclame-effecten bereiken. Tegelijkertijd overtuigen LED-producten door weinig onderhoud.

Kies voor het gebruik van reclamestralers en profiteer van het potentieel van verlichte reclame. Ervaar een verhoogde zichtbaarheid, vergroting van de naamsbekendheid rond de klok en het aantrekken van nieuwe klanten. Naast reclamestralers kunnen ook reclameprojectoren worden gebruikt om aandacht te trekken en te sturen, zowel binnen als buiten.

Zet specifieke diensten, gebieden of producten gericht in de schijnwerpers. Voeg steeds wisselende motieven toe aan de LED-projector of adverteer permanent met een glasfilter met eigen motief. De reclamespots verlichten je reclamemateriaal binnen of buiten, stationair of mobiel. Upgrade nu je buiten- en reclameverlichting met reclameprojectoren en reclamespots.

Persoonlijk advies nodig?

Informeer vrijblijvend »
Menu sluiten
Naar boven