LED spots zijn veelzijdig en kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt. Buiten helpen ze bij het verlichten van gevels of uithangborden. Binnenshuis bieden ze hoogwaardige verlichting voor beurzen of vitrines. 
Sluiten
Filter en sorteer

Verbeter je verlichting met LED Spots

LED spots met overstromingslicht zorgen voor een gelijkmatige verdeling van licht op de specifieke locatie van gebruik. Ze zijn bedoeld om specifieke gebieden effectief te verlichten, wat zorgt voor goede zichtbaarheid of gebruik gedurende de dag en nacht. Bij ons kun je kiezen uit verschillende LED-spots en overstromingslichten met verschillende vermogensopname.

Het speciale effect van licht op het menselijk oog maakt het gebruik van spots voor bijna elk gebied aantrekkelijk. LED-verlichting maakt inhoud niet alleen constant zichtbaar, maar zorgt ook voor verhoogde aandacht. Personen zullen de lichtbron en de verlichte objecten sneller en efficiënter opmerken.

Een verscheidenheid aan reclamedisplays of bedrijfsborden worden om deze reden al verlicht. LED spots en spots maken ook achteraf hoogwaardige en stijlvolle verlichting van objecten en gebieden mogelijk. Hiervoor worden de spots met uitsteeksel aan de muur gemonteerd. Andere modellen zijn geschikt voor bevestiging aan traversen of voor eenvoudige opstelling.

In ons assortiment vind je spots van 30W of 50W tot spots met een opgenomen vermogen van 150W. Profiteer van het bijzondere reclame-effect. Verlicht specifieke gebieden professioneel om ook 's nachts veiligheid en oriëntatie te bieden. Ontdek nu de juiste LED spot voor jouw toepassingsgebied.

Eenvoudig te monteren

met beugels, standbeugels of traversebevestiging

Veelzijdig inzetbaar

voor beurzen, parkeerplaatsen, bedrijfsborden, displays en meer

LED-verlichting

energiezuinige en effectieve verlichting

LED spots met bewegingssensor

Profiteer van moderne LED-technologie en verlaag het stroomverbruik met een bewegingssensor. De spots uit ons assortiment kunnen perfect worden uitgerust met bewegingssensoren.

Vooral buitenshuis worden sensoren vaak gebruikt om bezoekers, klanten of patiënten te helpen oriënteren. Op de parkeerplaats helpen ze bijvoorbeeld bij het snel vinden van de auto. Ook bij je ingang is het handig om met een bewegingssensor te werken.

Bijvoorbeeld:

Stel je voor dat je een late afspraak hebt bij de dokter. Je komt net van je werk, het is winter en natuurlijk is het buiten al donker. Als je bij de dokter aankomt, bieden alleen de straatlantaarns wat licht om het bord van de praktijk te zien. Voor de praktijk moet je echter constateren dat er geen verlichting is.

Het vinden van de bel en het herkennen van het naambord is alleen mogelijk met de zaklamp van je telefoon. Na het bezoek aan de dokter keer je terug naar de parkeerplaats. Ondertussen is het pikdonker en heb je moeite om je te oriënteren. Was hier niet ergens een trede?
Een doktersbezoek zou niet zo avontuurlijk moeten zijn. Dit voorbeeld is van toepassing op vele andere gebieden en sectoren. Het leidt ertoe dat klantenbinding niet verbetert. Verbeter je uitstraling naar buiten door LED spots buiten te gebruiken.

Gebruik van LED spots en overstromingslichten

De meestal duurdere halogeenschijnwerpers worden vervangen door de energiezuinige LED spots, zowel binnen als buiten. Met LED spots met overstromingslicht kunnen grote gebieden gelijkmatig worden verlicht. Een geïntegreerde koelfunctie zorgt ook bij langdurig gebruik voor "koel licht".

Combineer de afzonderlijke spots tot complete lichtsystemen of gebruik de zeer effectieve lampen afzonderlijk. In de evenementen- of reclametechniek wordt meestal gekozen voor uitgebreide verlichting met LED spots. Met afzonderlijke displaylampen kunt u in de winkel al het gewenste reclame-effect bereiken.

Je ziet dat de eisen variëren afhankelijk van de toepassing en het gebruik. Onze LED spots zijn veelzijdig en kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt. De universele LED spots zijn over het algemeen gemakkelijk combineerbaar. Daarom zijn ze geschikt voor verschillende toepassingsgebieden.

Niet alleen binnenshuis voor beursconstructie, verlichting van vitrines of displays kunnen de spots worden gebruikt. Bovendien staan ​​alle mogelijkheden buiten open om met verlichting extra effecten te bereiken. Verlicht reclamebanners, borden, parkeerplaatsen of bouwplaatsen. Laat ons je adviseren over individuele LED spots voor jouw toepassingsgebied!

Verkoopbevordering met LED spots

Vooral op het gebied van verkoopbevordering kan met LED spots veel potentieel worden benut. Met LED-verlichting breng je je reclame en je artikelen in het juiste licht. Dit betekent een betere perceptie en meer aandacht voor je producten. Met de veelzijdige montagemogelijkheden kunnen verschillende producten en displays worden verlicht.

Met LED spots zorg je ervoor dat je borden buiten 24/7 zichtbaar zijn. Zo trek je niet alleen klanten en leveranciers aan op je bedrijfslocatie. Ook de merkbekendheid of de reputatie van je bedrijf kan op deze manier worden vergroot.

Binnenshuis kunnen LED spots worden gebruikt om specifieke producten of diensten in de schijnwerpers te zetten. Dankzij de lichtbron trek je al van ver de aandacht van potentiële klanten. Vooral op beurzen kan dit helpen om bezoekers naar je stand te lokken. Ontdek de spots voor stationaire gebruiken in de filialen of voor mobiel gebruik op beurzen en evenementen.

Kies voor onze LED-spotlights en LED-schijnwerpers voor een betere zichtbaarheid. Kies het juiste verlichtingssysteem voor jouw toepassingsgebied. We helpen je graag bij het kiezen van de juiste LED schijnwerper. Zet de toon voor jouw displays met bannerverlichting of zorg voor professionele verlichtingstechnologie voor jouw volgende evenement.

Wil je graag persoonlijk advies?

Stel jouw vraag »
Menu sluiten
Naar boven