Sluiten
Filter en sorteer

LED projectoren: groot potentieel voor uw verkoopbevordering

Een LED projector is veelzijdig in te zetten voor jouw marketing. Niet alleen kun je verschillende afbeeldingen presenteren, maar de reclameprojector kan ook op veel plaatsen worden gebruikt. Een flexibel inzetbaar promotiemiddel dat zich aanpast aan het gebruik. Ontdek de efficiënte Gobo (motief) projectoren voor gebruik binnen of buiten.

Met een projector kun je permanent op één plek of bij mobiele evenementen de aandacht trekken. Door de mogelijkheid om steeds wisselende afbeeldingen te tonen, is het apparaat op lange termijn bruikbaar. Plaats het apparaat op oppervlakken of kies voor montage aan het plafond of de muur.

Eenmaal geplaatst, projecteert de projector de gewenste afbeelding op het door jou gekozen oppervlak. De compacte vorm bevordert eenvoudige installatie op verschillende locaties. Gebruik de projector om de aandacht binnen of buiten gericht op jouw bedrijf te vestigen. LED-projectoren zijn ook altijd populair op beurzen en evenementen.

Je Bedrijfslogo

Een logo is een teken of symbool dat jouw bedrijf en jouw diensten presenteert. Het dient om je te onderscheiden van andere aanbieders en om gemakkelijker herkend te worden. Het logo wordt gebruikt op kleine formaten tot grootschalige reclame. Daarom moet het zowel op kleine als grote schaal effectief zijn en overtuigen en informeren.

Logo's projecteren met een Gobo-projector

Met een logo projector kun je jouw logo op verschillende oppervlakken projecteren. Breng je logo centraal buiten aan om een maximale hoeveelheid geïnteresseerden te bereiken. Binnen kun je klanten attent maken op specifieke informatie, producten of jouw bedrijf. De LED-projectie geniet een zeer hoge perceptie en is daardoor geschikt voor verschillende toepassingsgebieden.

Voor reclame met LED-projectoren heb je geschikte Gobos nodig. Deze worden in de systeemstraler geplaatst en zorgen voor een hoogwaardige projectie van dit motief. Dit kan een afbeelding, een tekstbericht of pictogrammen en symbolen zijn. Kies het motief voor je volgende campagne en laat een glasgobo dienovereenkomstig bedrukken.

De Gobo wordt in de projector geplaatst en kan altijd snel worden vervangen. Met een passend logo voor verschillende gelegenheden kun je altijd op maat adverteren en informeren. Wil je fijne feestdagen wensen, wijs dan op kortingen of evenementen. Bij het ontwerpen van de Gobo, oftewel je projectie, staan ​​alle mogelijkheden voor je open.

Onze high-performance projectoren bieden de ideale lichtsterkte om jouw glasgobos aantrekkelijk te presenteren. Dit zijn motiefmaskers gemaakt van hittebestendig glas. Deze kunnen zowel in meerdere kleuren als in één of twee kleuren worden ontworpen. Door de projectie lijkt het motief vele malen vergroot op het desbetreffende projectieoppervlak.

Adverteer met het juiste motief (Gobo)

Al een geschikt motief voor je LED-projector in gedachten? Onze glasgobos bieden je een beeldgrootte van 40 mm voor vrije vormgeving. Op dit oppervlak kun je je logo, afbeeldingen en teksten vrij combineren. Stuur ons het drukbestand en met behulp van specifieke druktechnieken worden de individuele kleuren van het masker laag voor laag aangebracht.

Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van afdrukken, staan ​​we deskundig aan je zijde. Maak gebruik van de diensten van onze grafische afdeling om je bedrijf professioneel te presenteren.

Gebruik blijvende motieven, zoals je logo, om je merkbekendheid te vergroten. Maak gebruik van de volledige mogelijkheden bij het ontwerpen van je Gobo en adverteer met voortdurend wisselende motiefmaskers. Wens ze een vrolijk Kerstfeest of Pasen om de klantenbinding te versterken. Of vestig de aandacht op veiligheids- of hygiënemaatregelen.

Dankzij de hoge perceptie van LED-projectie biedt het veel potentieel voor het stimuleren van je verkoop. Onze Gobo-projectoren zijn eenvoudig te monteren en flexibel in gebruik. Ontdek de effectiviteit van een reclameprojector, ook voor je communicatiebeleid. Kies nu voor een projector of systeemstraler!

Opstelbaar of te monteren aan wand/plafond

Motieven zijn vrij vorm te geven

Hoogwaardige en contrastrijke LED-projectie

Logo projector voor jouw bedrijf

Met een projector krijg je een veelzijdig en langdurig inzetbaar promotiemiddel voor je bedrijf. Het kan worden ingezet om verschillende doelen in marketing te bereiken. Trek de aandacht van voorbijgangers buiten om nieuwe klanten aan te trekken. Gebruik een projectie gericht binnenin om de verkoop van bepaalde producten te stimuleren.

Het gebruik van projectoren strekt zich uit van buiten- tot binnenruimtes van verschillende branches. Zowel in de culturele sector als in de detailhandel profiteer je van het gebruik van LED-projectoren. Kies nu het juiste motief voor je glasgobo en beslis voor een systeemstraler.

De grafische lichtwerpers hebben in veel gebieden effect. We bieden artikelen voor gebruik binnen en buiten aan. Tegelijkertijd ontvang je de bijpassende Gobo, die met zijn diameter van 50 mm geschikt is voor verschillende modellen. Monteer het betreffende model op de gewenste locatie en sluit het eenvoudig aan met kabel en stekker.

Kies onze systeemprojector om van binnen naar buiten te projecteren. Of installeer de buitenprojector direct buiten. De projectieafstand van 8 m bedraagt zelfs meer dan 20 m in het donker. Overtuig jezelf van de contrastrijke projectie van onze gobo projectoren.

Projectoren voor buiten

  • Bodemprojecties op promenades, voetgangerszones of monumenten
  • Reclame op gevels en gebouwen
  • Projectie in parken en op heggen

Projectoren binnen

  • Projecties op de vloer van filialen, musea of op beurzen
  • Richtingaanwijzingen op de vloer
  • Begroetingen op beurzen, evenementen, winkelcentra of entrees

Reclameprojectoren als onderdeel van je lichtreclame

Net als bekende lichtreclame hebben ook LED-projectoren een speciaal effect op het menselijk oog. Dit zorgt voor directe waarneming van jouw motieven, die je op de Gobo hebt geplaatst. Daarom worden projectoren graag en vaak gebruikt. Ze bereiken een hoge zichtbaarheid voor je reclame, je diensten en je bedrijf.

Dankzij het eenvoudige zilveren ontwerp vallen de projectoren nauwelijks op, terwijl ze een aantrekkelijke presentatie bewerkstelligen. Kies gewoon het juiste gebied voor een projectie en adverteer met je logo of wisselende motieven. We leveren graag de bijpassende hoogwaardige motiefmaskers voor je systeemstraler.

Deze kun je gebruiken om je klanten aan te spreken op basis van gelegenheid. Verras met constante motiefwisselingen binnen of buiten.

Ontdek meer over de mogelijkheden van LED-projectoren. Kies nu een Gobo-projector voor het weergeven van je logo. Beslis voor onze logo-projectoren voor je bedrijf.
Menu sluiten
Naar boven