Gebruik Decoratieve LED Plafondlampen

Rechthoekige LED-panelen worden gebruikt in verschillende branches en faciliteiten. Ze zorgen voor een betere verlichting in een rasterplafond en compenseren het gebrek aan daglicht, vooral tijdens de wintermaanden. Met onze LED-panelen profiteer je van daglicht en een verbeterde sfeer in de ruimte.

Als daglichtlamp bieden de LED-panelen weer voldoende licht in de ruimte. Er zijn verschillende aanpassingsmogelijkheden aan jouw behoeften. Zo kun je eenvoudig de lichtkleur, de lichtintensiteit en de lichtspreiding van je plafondlamp bepalen. Natuurlijk bieden we ook systemen met verschillende vermogensniveaus aan.

Onze LED-panelen verbeteren niet alleen de verlichting in de ruimte, maar kunnen ook bijdragen aan een decoratieve inrichting van de ruimte. De eenvoudige panelen passen perfect in je rasterplafond. Een smalle, witte rand rond de LED-modules zorgt voor een hoogwaardige uitstraling. In vierkante vorm zorgen ze voor een samenhangend beeld in de binnenruimte.

De eenvoudige uitstraling van het paneel past in verschillende omgevingen. Zo kunnen ze in bibliotheken, klaslokalen, kantoren of bij recepties zorgen voor de nodige helderheid. Ook passen de heldere LED-lampen goed bij de vaak robuuste of minimalistische inrichting in productiehallen. Ontdek nu de passende LED-plafondlamp voor jouw bedrijf.

Waarom LED-verlichting met panelen?

  • Energiezuinige LED-verlichting
  • Exact aan te passen aan jouw werkplek
  • Ideaal voor commercieel gebruik
  • Daglichtlamp voor je rasterplafond
  • Schaduwvrije verlichting met weinig onderhoud

LED-panelen voor inbouw in het plafond

Met gekozen paneel is eenvoudig te monteren en vereist weinig onderhoud. Met ongeveer 20.000 bedrijfsuren kun je langdurig van de LED-verlichting profiteren zonder gedoe. Ook de installatie in het rasterplafond is eenvoudig.

De afmetingen van de lampen zijn optimaal afgestemd op de standaardafmetingen van de panelen in een rasterplafond. Houd er echter rekening mee dat er verschillen zijn tussen plafonds. We raden aan om de afmetingen van je plafondpanelen zorgvuldig op te meten.

Dankzij de energieklasse overtuigen de LED-modules met hun efficiëntie. Door de schaduwvrije verlichting profiteer je van ideale lichtomstandigheden, vooral op werkplekken. Hier moet de werkgever voldoen aan de vereisten voor een comfortabele werkplek.

Met hoogwaardige lichtmodules zoals LED-panelen ga je nog een stap verder. Ze voldoen niet alleen aan de wettelijke eisen, maar bieden werknemers ook een goed uitgeruste werkplek. Kies nu voor de installatie van panelen in je rasterplafond.

 

Diverse toepassingen van LED-panelen voor plafonds

Paneel als LED-lampen op kantoor
LED-panelen als plafondlamp in een medische instelling
LED-panelen in een rasterplafond in de ontvangstruimte

Verbetering van de werkplek: LED-panelen

Goede verlichting is absoluut een aanwinst voor elke werkplek. Het maakt effectief werken mogelijk met bevredigende resultaten. De verlichting van LED-panelen maakt zelfs aangenaam en vermoeiingsvrij werken mogelijk. Samen met het moderne en eigentijdse ontwerp zijn ze een echte aanwinst voor elk bedrijf.

Dankzij de verschillende varianten in ons assortiment is het paneel ideaal afgestemd op de betreffende werkplek. Gebruik een lichtintensiteit van <19 als verlichting in klaslokalen, kantoren of andere locaties waar met computers wordt gewerkt. Voor industrieel werk, ambachtelijke taken of werk aan de receptie raden we een lichtintensiteit van <22 aan.

We helpen je graag bij het perfect afstemmen van de verlichting op de specifieke activiteit. Je profiteert van een verbeterde sfeer in de ruimte. In het beste geval wordt een hogere productiviteit en motivatie van medewerkers bereikt. Kies nu ons LED-paneel voor de inrichting van je kantoren, verkoopruimtes, productie of faciliteiten.
Menu sluiten
Naar boven