Lichtzuilen die jouw winkel, bedrijf, dan wel organisatie, ook bij schemering of duisternis, in het juiste licht zetten. Creëer een betere beleving van jouw reclameboodschap door gebruik te maken van onze zuilen met LED-verlichting. Uitgerust met moderne LED-technologie, zijn de zuilen ideaal voor lichtreclame binnen of buiten. 
Sluiten
Filter en sorteer

Populariteit van lichtzuilen 

Lichtreclame is erg populair in verschillende branches en is geschikt voor verschillende toepassingsgebieden. Licht valt sneller op bij passanten, waardoor het ideaal is voor reclamedoeleinden. Om deze reden trekken verlichte reclamemedia meer aandacht dan onverlichte. 
 
Op beurzen, in voetgangerszones of in warenhuizen trekken LED-lichtzuilen automatisch de aandacht. Ze presenteren jouw reclameboodschap op een aansprekende en hoogwaardige manier in het betreffende toepassingsgebied. Bovendien trekt de verlichte inhoud de hele dag de aandacht. 
 
Met lichtzuilen kun je 's nachts of in de wintermaanden ervoor zorgen dat jouw reclame de hele dag zichtbaar is. Op deze manier kun je meer klanten aanspreken en nieuwe doelgroepen bereiken. De beste manier om de exacte verlichtingstijd van jouw LED reclamezuil te bepalen, is met een extra timer. Op deze manier hoef je niet naar de lichtzuil om te kijken, maar doet deze toch wat het moet doen. Je kunt bijvoorbeeld instellen dat jouw lichtzuil na werktijd geen licht meer geeft, zodat omstanders weten dat je gesloten bent. Gebruik de effectiviteit van de lichtzuilen voor jouw verkooppromotie. 

Je kunt de lichtzuil gebruiken om bepaalde artikelen onder de aandacht te brengen. De plaatsing bij de entree of in de etalage oogt uitnodigend en wekt interesse. Op beurzen kan LED-verlichting ervoor zorgen dat jouw stand zich onderscheidt van de massa. Een afbeelding van jouw logo op de LED-zuil bevordert de naamsbekendheid en ondersteunt de herkenning van jouw bedrijf. 

Lichtzuilen voor binnengebruik 

De lichtzuilen worden niet alleen buiten gebruikt, maar ook in gesloten ruimtes. Zo kunnen lichtzuilen helpen om op een duurzame manier nieuwe producten te presenteren, merken te presenteren of informatie te verschaffen. Tegelijkertijd vormt de lichtzuil een decoratieve lichtbronl. 
 
De fraai gevormde zuilen verrijken jouw winkel of onderneming en fungeren als een echte blikvanger in het betreffende toepassingsgebied. 
 
De benodigde stroomaansluiting is bij de levering inbegrepen zodat de LED-lichtzuil direct inzetbaar is. Ontdek de verschillende binnenmodellen voor jouw bedrijf! 

Lichtzuilen voor buitengebruik 

Buiten moeten de lichtzuilen niet alleen robuust en weerbestendig zijn, maar ook bestand tegen windbelasting. In ons assortiment vind je LED lichtzuilen die deze kwaliteiten hebben. De buitenzuilen zijn aan beide zijden te bedrukken en geven jouw reclameboodschappen in hoge kwaliteit weer. Ze worden vooral vaak gebruikt als bedrijfsbord of informatiezuil
 
De lichtzuilen trekken effectief de aandacht in de buitenruimte. Ze zorgen voor de beleving van jouw bedrijf van ver. Door gebruik te maken van jouw mooie design of huisstijl versterken ze dit effect en maken ze van jouw lichtzuil een echte eyecatcher. Plaats de lichtzuil bijvoorbeeld als blikvanger langs de weg en behaal enorm veel succes voor jouw verkoop. 

Langdurige of tijdelijke reclame 

In de buitenruimte vindt je meestal lichtzuilen die zijn voorzien van permanente belettering. In de buitenruimte worden de lichtzuilen veelal gebruikt als bedrijfsbord of informatiezuil. Ze dienen als wegwijzer en boegbeeld voor een bedrijf dat doorgaans op lange termijn met dezelfde boodschap adverteert. 
 
Wissel je regelmatig van advertentie-inhoud? Binnen worden andere LED-lichtzuilen gebruikt doordat de reclameboodschappen hier steeds vaker gebruikt worden voor verkoopbevordering. De indoor lichtzuilen bestaan ​​uit een basisframe inclusief LED verlichting, die kan worden voorzien van verschillende inzetstukken
 
Het wisselen van inzetstukken vindt meestal plaats volgens de kliklijst-technologie. Ook gebogen zuilen of stretchframe zuilen vind je in ons assortiment. Deze artikelen zijn allemaal geschikt voor het regelmatig wisselen van advertentie-inhoud. Het wisselen zelf is snel en gemakkelijk, zodat wijzigingen zonder moeite kunnen worden aangebracht. 
 
De lichtzuilen voor de binnen- en buitenruimte kunnen op lange termijn gebruikt worden voor jouw verkooppromotie. Hoogwaardige materialen zorgen voor een lange levensduur van de lichtzuilen. Kies voor advertenties met permanente of veranderende inhoud. Wij leveren het juiste artikel voor jouw project. 

De juiste LED-lichtzuil voor jouw bedrijf 

Wij bieden een grote keuze aan verschillende LED-lichtzuilen aan. Kies tussen modellen voor binnen- of buitengebruik en breng jouw reclame naar een nieuw niveau. Met de aan beide zijden te gebruiken lichtzuilen heb je de mogelijkheid om ​​veel mensen in of bij jouw winkel of bedrijf aan te spreken. Het bijzondere effect van lichtreclame zorgt ervoor dat jouw reclameboodschap volledig wordt opgevangen. 
 
Ben je op zoek naar een zuil voor binnen of buiten? Zoek je inzetstukken in DIN-formaat om te kunnen wisselen? Moet het een gebogen LED-lichtzuil zijn? Wij kunnen jou helpen bij het kiezen van de juiste LED-lichtzuil voor jouw bedrijf! 
Menu sluiten
Naar boven