Gebruik stoepborden met LED-verlichting voor effectieve reclame, zowel buiten als binnen. Dankzij de hoogwaardige lichtreclame met LED-modules bereiken onze A-borden en posterhouders een maximaal reclame-effect. Kies nu het juiste DIN-formaat voor uw reclame!
Sluiten
Filter toepassen

Stoepborden met LED-verlichting

Stoepborden en posterhouders met LED verlichting zijn populaire displays voor verkoopbevordering binnen en buiten. De standaards bieden ruimte voor diverse posters in DIN-formaat. Afhankelijk van het model kunnen ze aan één of beide zijden worden gebruikt om te worden tentoongesteld. Zelfs van een afstand kunt u de aandacht vestigen op uw reclame in DIN A1-formaat.

In onze online winkel vindt u een groot aantal verschillende stoepborden met LED verlichting. In vergelijking met niet-verlichte modellen verhogen de LED modules de zichtbaarheid van de displays. Voor u betekent dit een verhoogde zichtbaarheid van uw inhoud. Bovendien kunnen de stoepborden 24 uur per dag worden gebruikt.

Wegens de wisseling van de seizoenen is reclame met niet-verlichte reclamedragers beperkt in de tijd. Verlichte stoepborden maken reclame de hele dag mogelijk. Voor u betekent dit een onbeperkt gebruik van het reclamemiddel. Tegelijkertijd vergroot u uw bereik door uw inhoud op een aantrekkelijke manier te presenteren en zichtbaar te maken voor potentiële klanten.

Posterwissel bij LED stoepbord

Uitgeklapt stoepbord

Waterbestendig LED stoepbord voor buiten

Waterbestendig LED stoepbord voor buiten

LED posterstandaards: lichtreclame voor buitengebruik

Of het nu gaat om A-borden, posterstandaards of LED-magneetframes - de LED-standaards geven uw posters op een hoogwaardige manier weer. Ze trekken de aandacht van de mensen, zelfs van op een afstand. De verlichting zorgt voor een betere waarneming en tegelijkertijd voor een professionele presentatie. Ons grote productassortiment biedt u de juiste stoepborden voor uw reclameformaat.

Gebruik een weerbestendig LED-stoepbord om posters en reclameborden buiten te presenteren. De standaard zorgt voor een hoge mate van stabiliteit op de desbetreffende plaats. De krachtige oplaadbare batterij heeft een werktijd van maximaal acht uur.

Onze LED-stoepborden hebben het typische kliklijstmechanisme. Zo kunt u de inhoud snel veranderen. Pas uw buitenreclame altijd aan de dag, het weer of de plaatselijke omstandigheden aan. Het stoepbord met LED-modules zet hen in het juiste licht en toont uw inhoud op een manier die de verkoop bevordert.

Naast de klassieke LED-stoepborden vindt u in ons assortiment ook andere displays voor buiten- of binnengebruik. Ontdek menudisplays, infodisplays, magnetische frames en LED-posterstandaards. In combinatie met een folderbakje kunt u mensen tegelijkertijd voorzien van de bijbehorende flyer of brochure.
 

Buiten- of binnenreclame met uw LED stoepbord

De LED-frames en -standaarden zijn uitgerust met krachtige LED-modules in het profiel of op de achterwand. Met een outdoor LED stoepbord zorgt u ervoor dat uw klanten direct alle relevante informatie kunnen vinden. Het kan dienen als decoratief entreebord, informatiedisplay, menubord of reclamedisplay.

Overtuig uzelf van de vele mogelijkheden bij gebruik van het LED display. Het speciale effect van LED-verlichting en de verhoogde aandacht kunnen nuttig zijn voor diverse doeleinden. Ontdek nu uw LED-klantenstopper in DIN A1, DIN A3 of DIN A4 formaat.

U wilt multimedia-inhoud weergeven met uw klantstopper? Ontdek nu onze displaystandaards met digitaal display. Digitale stoepborden bieden u een gemakkelijke weergave van de inhoud. Tegelijkertijd geeft de digitale versie de voorkeur aan een uitgebreide presentatie van uw diensten in de vorm van video's, afbeeldingen en tekstelementen.

Wilt u graag persoonlijk advies?

Live Chat »    Contactformulier »    Mail ons »    Bel ons »
Menu sluiten
Naar boven