Gebruik stoepborden met LED-verlichting voor effectieve reclame, zowel buiten als binnen. Dankzij de hoogwaardige lichtreclame met LED-modules bereiken onze A-borden en posterhouders een maximaal reclame-effect. Kies nu het juiste DIN-formaat voor jouw reclame!
Sluiten
Filter en sorteer

Stoepborden met LED-verlichting

Stoepborden en posterhouders met LED verlichting zijn populaire displays voor verkoopbevordering binnen en buiten. De standaards bieden ruimte voor diverse posters in DIN-formaat. Afhankelijk van het model kunnen ze aan één of beide zijden worden gebruikt om te worden tentoongesteld. Zelfs van een afstand kun je de aandacht vestigen op jouw reclame in DIN A1-formaat.

Bij ons vind je een groot aantal verschillende stoepborden met LED verlichting. In vergelijking met niet-verlichte modellen verhogen de LED modules de zichtbaarheid van de displays. Voor jou betekent dit een verhoogde zichtbaarheid van jouw inhoud. Bovendien kunnen de stoepborden 24 uur per dag worden gebruikt.

Wegens de wisseling van de seizoenen is reclame met niet-verlichte reclamedragers beperkt in de tijd. Verlichte stoepborden maken reclame de hele dag mogelijk. Voor jou betekent dit een onbeperkt gebruik van het reclamemiddel. Tegelijkertijd vergroot je jouw bereik door jouw inhoud op een aantrekkelijke manier te presenteren en zichtbaar te maken voor potentiële klanten.

Posterwissel bij LED stoepbord

Uitgeklapt stoepbord

Waterbestendig LED stoepbord voor buiten

Waterbestendig LED stoepbord voor buiten

LED posterstandaards: lichtreclame voor buitengebruik

Of het nu gaat om A-borden, posterstandaards of LED-magneetframes - de LED-standaards geven jouw posters op een hoogwaardige manier weer. Ze trekken de aandacht van de mensen, zelfs van op een afstand. De verlichting zorgt voor een betere waarneming en tegelijkertijd voor een professionele presentatie. Ons grote productassortiment biedt jou de juiste stoepborden voor jouw reclameformaat.

Gebruik een weerbestendig LED-stoepbord om posters en reclameborden buiten te presenteren. De standaard zorgt voor een hoge mate van stabiliteit op de desbetreffende plaats. De krachtige oplaadbare batterij heeft een werktijd van maximaal acht uur.

Onze LED-stoepborden hebben het typische kliklijstmechanisme. Zo kun je de inhoud snel veranderen. Pas jouw buitenreclame altijd aan de dag, het weer of de plaatselijke omstandigheden aan. Het stoepbord met LED-modules zet hen in het juiste licht en toont jouw inhoud op een manier die de verkoop bevordert.

Naast de klassieke LED-stoepborden vind je in ons assortiment ook andere displays voor buiten- of binnengebruik. Ontdek menudisplays, infodisplays, magnetische frames en LED-posterstandaards. In combinatie met een folderbakje kun je mensen tegelijkertijd voorzien van de bijbehorende flyer of brochure.
 

Buiten- of binnenreclame met jouw LED stoepbord

De LED-frames en -standaarden zijn uitgerust met krachtige LED-modules in het profiel of op de achterwand. Met een outdoor LED stoepbord zorg je ervoor dat jouw klanten direct alle relevante informatie kunnen vinden. Het kan dienen als decoratief entreebord, informatiedisplay, menubord of reclamedisplay.

Overtuig jezelf van de vele mogelijkheden bij gebruik van het LED display. Het speciale effect van LED-verlichting en de verhoogde aandacht kunnen nuttig zijn voor diverse doeleinden. Ontdek nu jouw LED-klantenstopper in DIN A1, DIN A3 of DIN A4 formaat.

Je wil multimedia-inhoud weergeven met jouw klantstopper? Ontdek nu onze displaystandaards met digitaal display. Digitale stoepborden bieden jou een gemakkelijke weergave van de inhoud. Tegelijkertijd geeft de digitale versie de voorkeur aan een uitgebreide presentatie van jouw diensten in de vorm van video's, afbeeldingen en tekstelementen.

Wil je graag persoonlijk advies?

Live Chat »    Contactformulier »    Mail ons »    Bel ons »
Menu sluiten
Naar boven