Stretchframes

Stretchframes (ook wel textielframe of aluminium frame genoemd) bestaan ​​uit een aluminium frame, dat bekleed is met een stoffen spandoek. De stretchframes geven een mooie uitstraling en door het gebruikte materiaal worden de kleuren levensecht gedrukt. Textielframes worden aan de muur bevestigd, aan het plafond gehangen of gebruikt op de vloer als scheidingswand. De toepassingsgebieden variëren van evenementen, beursstands, winkelinrichting tot gebruik op kantoor.
 
Sluiten
Filter en sorteer

Textielframes in verschillende varianten

Stretchframes hebben verschillende toepassingen. Toch worden ze vooral gebruikt als wandframe, vrijstaand frame of plafondframe. In onze online shop vindt u een ruim aanbod aan verlichte en onverlichte stretchframes. De stretchframes worden veelal gebruikt als wandmontage voor bijvoorbeeld de entree van hotels, winkels en bedrijven.

De gebruikte materialen voor onze textielframes zijn altijd afgestemd op het beoogde gebruik. Zo kan een stretchframe in de vorm van een kubus in verschillende maten worden uitgevoerd. Een groot voordeel van een stretchframe is dat de print op het doek snel vervangen kan worden. Zo heeft u gemakkelijk per seizoen, per promotie of per actie een ander doek

 

Vind hier het juiste frame voor uw toepassing

Bent u op zoek naar een textielframe dat ook als roomdivider gebruikt kan worden? Dan moet u het aluminium stretchframe met banner eens nader bekijken. Het stretchframedoek (glashelder of textiel) kan worden bedrukt op maat en kan op veel manier worden toegepast, bijvoorbeeld als geluidsdemper of als privacyscherm. Goede akoestiek in kantoren en op andere plekken waar veel geluid is, zorgt voor optimale productiviteit, motivatie en prestatie. Daarnaast is het textielframe erg licht in gewicht waardoor het doek makkelijk te verplaatsen is.

Ook kunt u kiezen voor de PIXLIP GO Lightbox: deze is bijzonder geschikt als klassieke klantentrekker die het eerste contact legt op het verkooppunt. Als onderdeel van grotere beurzen of evenementen dient het als een visueel of ruimtelijk scheidingselement.

Bent u echter op zoek naar een textielframe voor de entree van bijvoorbeeld bedrijven, hotels of vliegvelden, dan is het stretchframe „Straight” een goede keuze. Met een voet van gepoedercoat staal is deze standaard aan beide zijden te gebruiken. Wellicht kiest u ook voor het stretchframe „Pallet”. Deze stretchframe heeft een 2-zijdige presentatie die onder een pallet geschoven kan worden voor stabilisatie en kan optioneel besteld worden met individueel bedrukte textielbanners.

Naast de detailhandel en de interieur- en standbouw hebben ook particulieren de voordelen van stretchframes ontdekt. Hoe handig het is om per seizoen het doek te wisselen met een ander sfeerbeeld, of wanneer uw kinderen ouder worden het beeld eenvoudig te vervangen voor recenter beeld.

 

Stretchframes op maat

Textielframes uit onze online shop worden voor gemonteerd en compact verpakt geleverd. Kies nu de lijst die uw wensen optimaal combineert: lichtbakken kunnen bijvoorbeeld aan de muur worden gebruikt als fotolijst of als sfeervolle lichtbakken voor reclame, geschikt voor dag en nacht. Uw ontwerpen staan duidelijk zichtbaar en kreukvrij op textiel. Ook kunt u motieven of reclameboodschappen snel en eenvoudig wisselen.
 

Textielframe Led

Door de textiel stretchframes met LED kunt u uw reclame groot en goed presenteren. Door de LED verlichting die in het stretchframe zit kan de toeschouwer makkelijker en fijner de reclame opnemen. Daarnaast is de LED verlichting ook nog eens duurzaam en kost het minder om te gebruiken. Doordat de stretchframes weerbestendig zijn, kunt u deze frames ook buiten ophangen. De stretchframes worden gedemonteerd geleverd. U ontvangt alle afzonderlijke onderdelen voorgemonteerd. U ontvangt een instructie bij elk frame dat past bij de maat die uw frame heeft.


Heeft u vragen over onze stretchframes? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Wil je meer weten over onze stretchframes?

Neem contact met ons op:
Bel +31 (0) 315 65 99 99, stuur een mail of vul het contactformulier in.

Neem contact met ons op
Menu sluiten
Naar boven