Er zijn verschillende eisen aan de perfecte beurswand. Zo moet de afschermwand snel en eenvoudig op te zetten en te vervoeren zijn. Flexibiliteit in vormgeving zorgt ervoor dat uw beursstand er altijd aantrekkelijk uitziet. Beurswanden zijn ook in te zetten als afschermwand, zodat u uw beursstand of ruimte kunt afbakenen op de manier hoe u wilt.  

Ook de advertentieruimte die de beurswand biedt speelt een rol. Met de perfecte wand wordt uw beursstand een blikvanger voor passerende bezoekers. Gebruik de artikelen in de online shop voor aantrekkelijke standbouw, effectieve reclame of als opvallende informatieruimte. 
Sluiten
Filter en sorteer

Voordelen van een beurswand 

  • Hoogwaardige blikvanger 
  • Bedrukking met eigen logo / huisstijl 
  • Makkelijk in elkaar te zetten 
  • Vaak te gebruiken 
  • Verschillende functies 
  • Past altijd bij uw bedrijf 

Beurswand kiezen 

Een beursstand vertegenwoordigt niet alleen een specifiek product of dienst, maar het hele bedrijf. Daarom is een hoogwaardige presentatie op beurzen en evenementen cruciaal. Natuurlijk wilt u uw bedrijf op de best mogelijke manier presenteren.  
 

Beurswand met eigen bedrukking

Er zijn geen grenzen aan het ontwerp van uw beurswand. In onze online shop vindt u een grote verscheidenheid aan beurswanden, die ook kunnen worden bedrukt. Wij maken banners voor uw beurswand, het pop-up stretch systeem, stretch frame displays en meer. Als alternatief voor losse prints kunnen sommige beurswanden direct volledig bedrukt worden. 
 

Mobiele beurswand 

Naast het uiterlijk speelt ook mobiliteit een belangrijke rol bij de keuze voor een geschikte beurswand. Een mobiele beurswand is zeer snel en eenvoudig op te zetten en zonder veel moeite te vervoeren. 
 
Het doel van een mobiele beurswand is dat zelfs deze in de kofferbak van een auto kan worden opgeborgen. Voor de montage zijn maximaal twee personen nodig. De eenvoudige bediening van een mobiele beurswand bespaart lange montagedagen en enorm veel tijd. De mobiele beurswand staat voor u klaar wanneer u maar wilt.


Flexibiliteit 

Ook de flexibiliteit van de beurswand is belangrijk. Dankzij de mobiliteit van de beurswand blijft u flexibel in timemanagement. Veel ontwerpopties maken vrij ontwerp mogelijk. Deze vrijheid kan variëren van bedrukking tot diverse vormen van uw beurswand. 
 
Een modulair systeem kan bijvoorbeeld bij elk gebruik op een andere manier worden opgebouwd. Hetzelfde systeem creëert steeds weer nieuwe vormen wat resulteert in gevarieerde beursstands. Het staat voor de grootst mogelijke flexibiliteit tegen lage kosten. 
 

Promotie 

De belangrijkste taak van een beurswand is het promoten van verschillende producten of diensten. Om deze reden worden de grootte van de advertentieruimte en de aard ervan een criterium bij de selectie. Beurswanden worden klantenstoppers en eyecatchers voor passanten. 
 

Beurscomponent of aantrekkelijk reclamemedium? 

De verschillende beurswanden bieden een ideale ruimte voor de promotie van producten of voor de presentatie van uw bedrijf. Uitgerust met interessante afbeeldingen of motieven, trekt uw presentatie de aandacht van voorbijgangers. Op beurzen kunt u geïnteresseerden gericht naar uw stand leiden. 
 
De presentatie van uw beursstand speelt een enorme rol in het succes van uw beurs. Een sfeervolle beurswand biedt de ideale advertentieruimte om bezoekers naar uw stand te lokken. Maak in een vroeg stadium duidelijk waar uw bedrijf en uw producten voor staan. 
 
Met bedrukking of eenvoudig aan te brengen textielbanners creëert u een mooi design voor aan de wand. De banners zijn eenvoudig te wisselen, waardoor verschillende designs altijd mogelijk zijn. Dit betekent dat uw advertenties veranderlijk en up-to-date blijven.  
 
De beurswanden zijn een groot onderdeel van de beursstand. Met de verschillende wandelementen kunnen opvallende beursstands worden gebouwd. De grote beurswanden, meestal twee meter hoog, trekken al van ver de aandacht van potentiële klanten.  
 
Ook kan verlichting of tegenlicht dit effect versterken. Uitgerust met een mooie textielbanner is uw beursaanwezigheid perfect. 
 
De beurswand wordt traditioneel gebruikt als reclamemedium. Daarnaast kan de wand worden gebruikt voor het effectief overbrengen van informatie. De verschillende modellen kunnen ook worden gebruikt als wegwijzer of informatie. 
 
Diverse beurswanden zijn geschikt om optimaal resultaat te behalen met uw reclame. Naast rolbanners en pop-up displays zijn er nog vele andere modellen beschikbaar. Gebruik de verschillende modellen niet alleen als beurscomponent, maar ook als aantrekkelijk informatie- en reclamemedium of als afschermwand. 

Afschermwanden 

Soms heeft u op de beurs, in uw bedrijf of op andere plaatsen privacy nodig of wilt u bepaalde delen van uw beursstand afschermen van langslopende mensen. Een beurswand kan dan perfect dienstdoen als afschermwand. 
 
Hoewel de algemene beursconstructies een zekere mate van technologie hebben, overtuigen afschermwanden door hun eenvoud. Een onderdeel is eenvoudig op te zetten en te verplaatsen. Door ze uit te rusten met verschillende panelen kunnen ze gebruikt worden als advertentieruimte of als afscheiding van een bepaalde ruimte. 
 
Vouwwanden zijn vergelijkbaar met afschermwanden vanwege hun eenvoudige bediening en hoge mobiliteit. Daarnaast zijn ze ook opvouwbaar. Hierdoor bieden deze producten nog meer flexibiliteit bij het ontwerpen van de beursstand. Zelfs schuine gebieden kunnen eenvoudig worden gescheiden.  

De elementen scheiden uw stand van andere exposanten. Uiteraard kunnen op deze manier ook onderdelen passend van elkaar worden gescheiden. 
 
Door vlakken af ​​te bakenen creëert u structuur op uw beursstand en trekt u de aandacht van bezoekers. Zo kunnen verschillende producten in het gezichtsveld van de potentiële klant worden geplaatst. 

Beurswand bestellen 

In onze online shop bieden wij een grote keuze voor de inrichting van uw volgende beurs. De verschillende modellen worden onderverdeeld in diverse categorieën. 
Textielbanners worden vooral gebruikt als reclamedrager voor bannerboordprofielen. De banners worden in de profielen geschoven. Dit kan niet alleen snel, het beschermt ook tegen wegglijden van de banner. Vooral bij plafondophangingen komen banners optimaal tot hun recht door een bannerboordprofiel aan de boven- en onderkant. 
 
Textielspanframes hebben meestal een aluminium basisframe, dat vervolgens wordt afgedekt met textielbanners. Deze banners worden binnen zeer korte tijd verwisseld. De klemframes zijn verkrijgbaar als vloerstandaard of voor plafond- en wandmontage. Waar de banners ook geplaatst worden, uw reclamebanners worden perfect opgespannen. 
LED beurswanden zijn verkrijgbaar in verschillende maten en varianten. Er zijn losse wandelementen die aan elkaar gekoppeld kunnen worden tot een enorme lichtwand. Innovatieve LED-technologie zorgt voor een uniforme, hoogwaardige verlichting van uw reclame. 
 
Zoals de meeste beurswanden zijn de verlichte wanden aan één of beide zijden te gebruiken. Een barrièrelaag in de banner zorgt ervoor dat de banner niet doorschijnt. Voor een eenzijdige presentatie is een zwarte blockout banner geschikt als achterwand. Dit voorkomt dat er licht naar achteren ontsnapt. 
 
Gebruik een verlichte beurswand van hoge kwaliteit om uw bedrijf onder de aandacht te brengen. Verander de beurswand in een unieke reclamezuil of een zinvolle informatiedisplay. De uniforme achtergrondverlichting van de voorstelling zorgt ervoor dat elke voorstelling zich onderscheidt van de massa. 
Ideaal op elkaar afgestemde accessoires vullen elke beurswand aan. Naast artikelen die het hanteren van de beurswand makkelijker maken, zijn er aanvullingen voor de presentatie. Deze accessoires omvatten onder meer schappen, folderhouders of wandhaken. Deze artikelen zorgen ervoor dat uw aanwezigheid op de beurs geperfectioneerd wordt. 
 
Passende artikelen zoals transporttassen of rolcontainers maken het transporteren en opzetten van de beurswanden eenvoudiger. Met behulp van deze artikelen kunnen de componenten eenvoudig van en naar de beursstand worden verplaatst. Ze zorgen voor een compacte en beschermende opslag tussen beurzen. Dit ondersteunt de levensduur van de beurswanden. 

De perfecte beursuitstraling 

U kunt vertrouwen op de positieve werking van de veelzijdige beurswanden. Of het nu in de vorm van een roldisplay is, als flexibele afschermwand of als bannerboordsysteem. 
 
Selecteer de juiste beurswand voor uw volgende evenement. Laat u inspireren door ons assortiment en ontdek het juiste reclamemedium voor uw product. Bepaal de beurswand die het beste past bij uw gehele beursaanwezigheid. Zorg ervoor dat u de speciale flexibiliteit en kwaliteit krijgt die uw beursuitstraling nodig heeft. 

Advies nodig?

Wij geven u graag advies op het gebied van beursinrichting. Neem contact met ons op!

Contact
Menu sluiten
Naar boven