VKF Renzel gebruikt cookies om haar websites gebruiksvriendelijker en persoonlijker te maken. Door gebruik te maken van deze site of door op het kruisje te klikken geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. Gegevensbescherming
OK

Pop-up systeem „Stretch“

Van een kleine tas tot een groot reclameoppervlak.
Pop-up systemen zijn ideaal voor beurzen, evenementen of eenmalige presentaties. Eenvoudig op te bouwen, gemakkelijk te demonteren en alles handig opgeborgen.

Het pop-up systeem „Stretch" bestaat uit een pop-up constructie waar rondom een frame wordt geplaatst. Deze twee componenten zijn opgeborgen in twee verrijdbare transporttassen voor eenvoudig transport. De textielprints zijn rondom voorzien van een siliconen bies. Zo kunnen ze kinderlijk eenvoudig worden geplaatst. Omdat het textiel onder hoge spanning aan het frame wordt bevestigd, krijgt u - zonder rimpelvorming - een glad en schoon beeld. Het systeem is verkrijgbaar in 5 verschillende breedtes en 2 verschillende hoogtes. De levering omvat het frame en de digitale geprinte banners voor de voor- en zijkanten. Met behulp van de connectoren (zie accessoires) kunnen systemen met elkaar worden gecombineerd. Dit resulteert in veel nieuwe mogelijkheden om uw stand in te richten. Optioneel kan het „Stretch" pop-up systeem nog worden uitgerust met lampen en stabiliserende voeten (zie accessoires).

Bovendien hebt u de mogelijkheid om het volledige pop-up systeem uit te rusten met achtergrondverlichting. Hiermee zult u ongetwijfeld de aandacht naar u toe weten te trekken. Praat met ons over alle mogelijkheden die dit systeem biedt!
materiaal frame aluminium / kunststof
kleur frame wit
diepte 365 mm
opdruk incl. digitaaldruk op de voor- en zijkanten
bannermateriaal lichtbox
grammage 225 g/m²
eigenschap B1 gecertificeerd
uitvoering pop-up systeem incl. 9 mm klittenband
uitvoering 2 frame met groef voor front- en zijbanner
accessoires incl. nylontrolley
verlichting zonder

Productvideo


 vanaf 540,00 €*

per stuk

Kies uw variatie:

breedte
hoogte

Reviews van onze klanten

Er is nog geen review geschreven, review jij dit artikel als eerste?