Pop-up wanden zijn groot, opvallend en eenvoudig in gebruik. De pop-up wanden zijn geheel passend bij uw huisstijl te ontwerpen en zorgen voor een strakke uitstraling. We hebben verschillende afmetingen en vormen dus er is voor iedereen een geschikte pop-up beurswand. 

Dankzij een harmonicasysteem zijn dit soort pop-up wanden gemakkelijk en snel op te zetten.  
 
Het harmonicasysteem zorgt voor een stevige stand met een optimale uitstraling. De pop-up wand is in een transporttas op te bergen en mee te nemen. De systemen zijn verkrijgbaar in rechte of gebogen uitvoeringen.
Sluiten
Filter en sorteer

Het gemak van een pop-up wand 

Een pop-up wand voor beurzen en evenementen komt in vele soorten en maten. Een groot voordeel van de pop-up wanden is dat u ze snel in elkaar kunt zetten. Daarnaast kunt u op ieder moment uw bevestigde banners wisselen. Dit kan goed uitkomen wanneer u meerdere beurzen bezoekt, maar steeds met een andere boodschap. Ook als u na jaren besluit uw huisstijl te veranderen, bestelt u gemakkelijk nieuwe banners.

Een pop-up beurswand is in een mum van tijd in elkaar te zetten. Dit kan zelfs door één persoon gedaan worden:
  1. Door het harmonicasysteem trekt u het frame makkelijk in de juiste vorm.
  2. Door middel van magneetbevestigingen blijft het frame stevig staan. 
  3. De volgende stap is het bevestigen van de magneetstrips aan het frame. Ook dit is een eenvoudig karweitje. 
  4. In de laatste stap bevestigt u de pop-up wandpanelen. Deze zijn ook voorzien van magneetstrips waardoor deze op een snelle manier aan het frame te bevestigen zijn. 
 
In onderstaande video laat een collega graag aan u zien hoe makkelijk het is.

Pop-up wand met textiel 

Naast onze magnetische pop-up wanden hebben wij ook textiel pop-up wanden in het assortiment. Deze pop-up wanden zijn uitgerust met een textielbanner. Door middel van het harmonicasysteem klapt u de pop-up wand in een mum van tijd uit en weer in. 
 
De textielbanner wordt aan de pop-up wand bevestigd met behulp van een klittenband frame. Zo kunt u makkelijk meerdere bedrukte banners inzetten en elke beurs een nieuwe wand presenteren. 
 
Na gebruik kunt u de textielbanner aan het frame laten zitten. Wanneer u het frame vervolgens weer uitklapt, zorgt het speciale textiel ervoor dat uw pop-up wand in mum van tijd weer kreukvrij is. 
 
De „VKF Easytex“ is beschikbaar in verschillende afmetingen en vanwege de simpele uitvoering weegt de wand maar zeven kilo (80.0445.2). 
pop up display easytex

Eigen ontwerp 

Onze grafische afdeling staat voor u klaar om een ontwerp te maken wat bij u past. Op onze website kiest u een van onze pop-up beurswanden die u in wilt zetten voor uw volgende promotie. 
 
Heeft u al een pop-up frame maar wilt u nieuwe bedrukte banners of magneetpanelen? Neem dan contact met ons op!

Neem contact met ons op!
Menu sluiten
Naar boven