VKF Renzel gebruikt cookies om haar websites gebruiksvriendelijker en persoonlijker te maken. Door gebruik te maken van deze site of door op het kruisje te klikken geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. Gegevensbescherming
OK

Beurswand „ISOframe“

ISOframe is het eerste volledig flexibele bannersysteem. Met de gepatenteerde Flexi-profielen zijn de verticale stijlen verbonden en kunnen ze in elke richting tot 180 graden worden gebogen. Aldus kan elk grafische strook worden gebruikt als een convexe of concave variant. Het systeem is standvast en zeer stabiel. Vanwege de flexibele profielen zijn er nauwelijks grenzen aan de optica. U kunt daarnaast ook eenvoudig, middels meegeleverde verbinders, combinaties maken met monitoren, schappen, tafels enz.
Het kliksysteem maakt een zeer eenvoudige verbinding van de afzonderlijke modules mogelijk. De basismodule is uitgerust met 2 voeten. U heeft de mogelijkheid om zelfs een beurswand samen te stellen met een willekeurig aantal add-on modules tot de gewenste breedte. Elke module heeft een breedte van 800 mm en een hoogte van 2290 mm. Zo biedt dit modulaire systeem optimale uitrusting voor kleine of grote beursstands.
materiaal aluminium
breedte 800 mm
hoogte 2.290 mm

Video


 vanaf 223,60 €*

per stuk

Kies uw variatie:

opdruk
versie

Reviews van onze klanten

Er is nog geen review geschreven, review jij dit artikel als eerste?