Met verlichte etalagereclame kunt u de aandacht vestigen op uw reclame, zelfs bij slecht weer of op donkere dagen. Het speciale effect van lichtreclame zorgt voor een verhoogde zichtbaarheid. Kies voor een verlicht display dat steeds weer opnieuw kan worden vormgegeven om effectief reclame te maken in de etalage.
Sluiten
Filter en sorteer

LED etalage reclame: reclame op elk moment

Verlichte LED etalagereclame is altijd zichtbaar voor klanten en potentiële klanten. Vooral in de wintermaanden en zelfs na sluitingstijd blijft de reclame aanwezig voor voorbijgangers. Dit betekent dat u profiteert van een branding-effect en een langere reclameduur. Zo kunt u extra mensen bereiken en uw naamsbekendheid vergroten.

De LED displays kunnen posters en textielbanners doeltreffend weergeven. Met verlichte letters kunt u ook namen of titels laten zien. Het speciale effect van licht op het menselijk oog maakt het zo aantrekkelijk. De lichtelementen worden door de mens bijna automatisch waargenomen en verwerkt.

Met behulp van LED reclame kunt u bepaalde producten of diensten vakkundig onder de aandacht brengen. Onderscheid uw bedrijf van de concurrentie en profiteer van een effectievere en langere benadering van nieuwe en vaste klanten, de klok rond.
 

Verlichte displays voor uw etalage-reclame

Afhankelijk van de etalage, heeft u een bepaalde hoeveelheid ruimte beschikbaar voor het ontwerp. Sommige etalages bieden ruimte voor een vlak, gedecoreerd ontwerp. In andere winkels is het belangrijk om de kleine ruimte zo goed mogelijk te benutten. Bij beide staat de realisatie van uw Visual Merchandising concept op de voorgrond.

Wij bieden u niet alleen verlichte wanden in verschillende formaten, maar ook gemakkelijk te bevestigen verlichte frames en plafondhangers. Zonder vloeroppervlak in beslag te nemen, kunt u uw reclame aantrekkelijk en zichtbaar op de gewenste hoogte weergeven. De frames kunnen zelfs flexibel met elkaar worden gecombineerd.

In ons assortiment vindt u de juiste producten om uw reclameconcept succesvol uit te voeren. Het veelzijdige gebruik van de displays maakt ze tot nuttige en praktische reclamedragers in uw etalage. De lichtreclame kan altijd aan het seizoen worden aangepast met verwisselbare posters en wisselende banners.
 

Afwisselende LED reclame

Een decoratieve etalagereclame wekt belangstelling voor uw winkel en het afwisselende ontwerp draagt bij tot succes op lange termijn. Het zorgt ervoor dat mensen keer op keer naar uw etalage worden getrokken. Tegelijkertijd geeft het u de kans om verschillende producten en diensten van uw bedrijf steeds opnieuw te laten zien.

U kunt de frames in allerlei formaten steeds opnieuw gebruiken met nieuwe inhoud. U kunt posters invoegen of banners van hoge kwaliteit ophangen. Verlichting met LED modules zorgt voor een gelijkmatige verlichting van uw reclame.

Beslis of u de displays aan één of twee kanten wilt gebruiken. Zo kunt u de inhoud niet alleen in de etalage tonen, maar ook aan de achterkant, wat ideaal is bij een open etalage. U heeft dan dubbel reclame-effect met slechts één display. Dezelfde of verschillende reclameboodschappen kunnen op de voor- en achterzijde worden aangebracht.
 

Verlichte etalagereclame: ontdek de juiste LED display voor uw winkel

Onze online winkel biedt u verschillende mogelijkheden voor het ontwerpen van uw etalage reclame. De verschillende displays kunnen op lange termijn worden gebruikt dankzij modulaire systemen en verwisselbare reclame-inhoud. Hoogwaardige en aantrekkelijke verlichting met LED modules zorgt voor een maximale reclame-impact.

Bent u op zoek naar een etalage display om aan het plafond te hangen? Wilt u het meeste uit uw etalageruimte halen? Wij bieden verschillende displays voor uw visuele merchandising. Laat ons u adviseren. We helpen u graag met het samenstellen van de perfecte LED reclame voor uw winkel of bedrijf.

Wilt u graag persoonlijk advies?

Live Chat »    Contactformulier »    Mail ons »    Bel ons »
Menu sluiten
Naar boven