Ontdek onze loterijboxen, donatieboxen, stembussen en ideeënboxen in verschillende groottes en formaten. In de boxen kunnen o.a. visitekaartjes, biljetten, munten of lootjes veilig gedeponeerd en bewaard worden. Ontdek onze producten met verschillende volumes, met ruimte voor een extra DIN A5 inzetstuk of eentje met hangslotje. Kies hier de juiste loterijbox, stembus, giftenbox of verzamelbox!
Sluiten
Filter en sorteer

Loterijbox van acrylglas - van klein tot XXL - met of zonder slot

Als je denkt aan het aanschaffen van een loterijbox, ben je waarschijnlijk een beurs of evenement aan het plannen. Loterijboxen worden uiteraard niet alleen gebruikt voor wedstrijden en loterijen.

De afsluitbare loterijboxen worden vooral vaak gebruikt als veilige bewaarboxen voor het opbergen van donaties, visitekaartjes, stembiljetten, etc. Als fabrikant van loterijboxen, donatieboxen en verzamelboxen van acrylglas staan ​​wij garant voor de kwaliteit van deze producten.

Een loterijbox is ongelooflijk veelzijdig. Het wordt voornamelijk gebruikt voor loterijen, wedstrijden en promoties. Tegelijkertijd is het zeer geschikt voor het verzamelen van visitekaartjes, stembiljetten, suggesties, ideeën, klachten en nog veel meer.

Het artikel is bekend en gewild als actiebox, geluksbox, loterijbox, stembus of verzamelbox. Losse boxen in standaarduitvoering zijn verkrijgbaar in verschillende maten (van de kleine 200 mm tot de grootte 500 mm). Als zelfs de XL-loterijbox nog te klein is voor jouw project, helpt wellicht een loterijtrommel.

Als de inhoud van de plexiglas box moet worden beschermd tegen onbevoegde toegang, is het zinvol om een ​​afsluitbare box aan te schaffen. Een kwaliteitsslot en 2 sleutels worden dan meegeleverd. Kies hiervoor uit de twee beschikbare formaten met een zijlengte van 200 of 300 mm. Speciale formaten zijn op aanvraag mogelijk dankzij eigen productie.
 

Giftenbox voor jouw volgende inzamelingsactie

Donaties inzamelen voor een goed doel? Wil je graag een veilige manier om munten en biljetten op te slaan tijdens de inzamelingsactie? Een giftenbox biedt dan een veilige en beschermende opslag, welke ook kan worden uitgerust met een banderol.

Deze box is ideaal voor inzamelacties. Hij kan elegant op een tafel of balie geplaatst worden of bij hardloopactiviteiten worden ingezet. Twee schroeven en moeren op het deksel beschermen tegen onbevoegde toegang. Intelligente afmetingen van de sleuven in de deksel maken een ongecompliceerde invoer van munten en/of bankbiljetten mogelijk.

Kies voor onze klassieke giftenbox of een andere verzamelbox om jou volgende inzamelingsactie mee uit te rusten. Maak een keuze uit onze verschillende soorten en maten.
 

Afsluitbare loterijboxen en donatieboxen

Een loterijbox met slot is bijzonder geschikt voor het inzamelen van donaties of andere geldbedragen. Een afsluitbare donatiebox kan enige bescherming bieden tegen diefstal. Om dit te doen, wordt het cilinderhangslot eenvoudig aan de box bevestigd.

Sommige loterijtrommels of -boxen kunnen ook achteraf worden uitgerust met een slot. Voor andere artikelen is dit direct bij de levering inbegrepen. Kies voor een afsluitbare donatiebox om je donaties te beschermen tegen onbevoegde toegang. Het gebruik van een artikel met een hangslot is uiteraard niet alleen maar geschikt voor het bewaren van geldbedragen.

Kies tussen een box met of zonder slot. Wij beantwoorden graag al jouw vragen over de veiligheid van het betreffende product.

Banderol van hard PVC voor een persoonlijk tintje aan jouw verzamelbox

Een bijpassende banderol van transparant PVC maakt het mogelijk om een ​​reclameuiting in te brengen die aan alle 4 zijden zichtbaar is. Als alternatief leveren wij een bedrukte banderol direct mee. Een extra papieren inschuifvel is dan niet meer nodig.

Op de banderol kun je een logo, een reclameboodschap of belangrijke informatie plaatsen. Door het transparante materiaal van de boxen is de banderol rondom duidelijk zichtbaar en tegelijkertijd beschermd tegen invloeden van buitenaf. Tegelijkertijd kun je op deze manier de donatiebox, stembus of verzamelactie personaliseren. Een banderol kan altijd vervangen en na verloop van tijd opnieuw worden geplaatst.

stembox voor verkiezingen

Verzamelbox met bedrukking van het motief „Go Vote“

donatiebox voor acties en evenementen

Loterijbox met opdruk voor openbare evenementen

loterijbox voor verlotingen

Loterijbox voor gebruik bij een heropening
Wil je jouzelf het gebruik van een banderol besparen? Geen probleem, de boxen zijn ook individueel te bedrukken met jouw logo of slogan. Veel boxen kunnen ook heel decoratief op een standaard worden geplaatst of zijn al geïntegreerd in een zelfbouw-loterijbox-toren.
 

Verzamelbox en brievenbus

Een verzamelbox, een inworpbox, ook ideeënbus en van het Engels afgeleide 'suggestiebox', kunnen voor verschillende gebieden worden ingezet. De ideeënbus is inzetbaar bij veel bedrijven, winkels en overheden en kan bijvoorbeeld dienen om suggesties, ideeën en kritiek mee te verzamelen. Deze worden dan opgeschreven op kaartjes en in de box geworpen.

Wie het liever wat kleiner heeft, kan dan prima uit de voeten met onze kleine brievenbus. Deze mobiele, afsluitbare brievenbus kan overal naar wens worden geplaatst. Plaats de ideeënbus bijvoorbeeld op een tafel of toonbank op een goed zichtbare plek.

Met zo'n box kun je klanten, gasten of medewerkers bevragen over verschillende onderwerpen. Door zo'n stembox kan het proces ook anoniem plaatsvinden. Evalueer de feedback van jouw gasten en klanten om jouw service en jouw prestaties verder te verbeteren. Gebruik de suggesties van medewerkers om conclusies te trekken over bijvoorbeeld de werksfeer.
 

Kies een passende box van acrylglas

Naast boxen van staal of metaal bieden wij jou ook een grote keuze aan verschillende boxen van acrylglas. Een groot deel van de hierboven afgebeelde boxen vervaardigen wij zelf, wat de mogelijkheid biedt tot individuele afmetingen, bedrukking of andere wensen.

Ontdek de juiste bewaarbox voor jouw toepassing. Gebruik een loterijbox voor de volgende loterij op een evenement. Gebruik de donatiebox bij een inzamelactie voor een goed doel. Als alternatief kun je onze verzamelboxen gebruiken als feedback-box.

Kun je het juiste product niet vinden? Voel je vrij om dan contact met ons op te nemen! Wij maken graag een offerte voor jou voor een maatwerk-productie.
Menu sluiten
Naar boven