Een rad van fortuin is de ideale entertainer en biedt bezoekers van beurzen en evenementen spanning en een hoge funfactor.
Sluiten
Filter en sorteer

Wat zijn de voordelen van een rad van fortuin?

Een rad van fortuin trekt bezoekers aan en presenteert je bedrijf met succes op beurzen en evenementen. Door jouw logo toe te voegen, laat je een blijvende indruk achter en promoot je gericht jouw merk. Investeer in een geluksrad om jouw beursstand of evenement aantrekkelijker te maken voor het publiek.

Een geluksrad is een interactief spel dat wordt ingezet op beurzen en evenementen om bezoekers aan te trekken en om meer bekendheid te creëren. Het bestaat uit een groot wiel met verschillende prijzen of promoties erop. Het is een eenvoudige en leuke manier om de interesse van bezoekers te wekken en ze naar jouw stand te krijgen. Door aan het rad te draaien, kunnen bezoekers aantrekkelijke prijzen winnen of meer te weten komen over speciale aanbiedingen. Hierdoor wordt de kans groter dat ze interesse hebben in jouw producten of diensten en langer bij jouw stand blijven.

 

Maak indruk met jouw merk: rad van fortuin met logo

Een rad van fortuin met logo stelt je in staat om jouw merk effectief te presenteren en in de gedachten van bezoekers blijven. Door je bedrijfslogo toe te voegen, creëer je een link tussen jouw bedrijf en de positieve ervaring die bezoekers met het spel associëren. Op deze manier vergroot je jouw naamsbekendheid overtuig je potentiële klanten van jouw producten of diensten.

 

Bestel een rad van fortuin met bedrukking op maat

Het ontwerpen van een rad van fortuin met jouw logo is heel eenvoudig. Je kunt het rad laten bedrukken met jouw bedrijfslogo of het logo als sticker aanbrengen. Bovendien heb je de mogelijkheid om de afzonderlijke vakken te voorzien van jouw bedrijfsnaam, slogans of productafbeeldingen. Dit maakt het rad van fortuin tot een effectief promotiemiddel dat jouw merkboodschap vakkundig overbrengt.

Bij ons bestel je geluksraden voor professioneel gebruik in diverse maten en designs, en dit kun je direct online doen. We staan ook graag persoonlijk voor jou klaar om je te voorzien van advies.

 

Meer weten? Neem contact op met ons op!

+31 (0) 315 65 99 99


Je kan ons uiteraard ook een mail sturen ...
 
Menu sluiten
Naar boven