Een rad van fortuin is de ideale entertainer en biedt bezoekers van beurzen en evenementen spanning en een hoge funfactor.
Sluiten
Filter toepassen

Wat zijn de voordelen van een rad van fortuin?

Een rad van fortuin trekt bezoekers aan en presenteert uw bedrijf met succes op beurzen en evenementen. Door uw logo toe te voegen, laat u een blijvende indruk achter en promoot u gericht uw merk. Investeer in een geluksrad om uw beursstand of evenement aantrekkelijker te maken voor het publiek.

Een geluksrad is een interactief spel dat wordt ingezet op beurzen en evenementen om bezoekers aan te trekken en om meer bekendheid te creëren. Het bestaat uit een groot wiel met verschillende prijzen of promoties erop. Het is een eenvoudige en leuke manier om de interesse van bezoekers te wekken en ze naar uw stand te krijgen. Door aan het rad te draaien, kunnen bezoekers aantrekkelijke prijzen winnen of meer te weten komen over speciale aanbiedingen. Hierdoor wordt de kans groter dat ze interesse hebben in uw producten of diensten en langer bij uw stand blijven.

Maak indruk met uw merk: rad van fortuin met logo

Een rad van fortuin met logo stelt u in staat om uw merk effectief te presenteren en in de gedachten van bezoekers blijven. Door uw bedrijfslogo toe te voegen, creëert u een link tussen uw bedrijf en de positieve ervaring die bezoekers met het spel associëren. Op deze manier vergroot u uw naamsbekendheid overtuigt u potentiële klanten van uw producten of diensten.

Bestel een rad van fortuin met bedrukking op maat

Het ontwerpen van een rad van fortuin met uw logo is heel eenvoudig. U kunt het rad laten bedrukken met uw bedrijfslogo of het logo als sticker aanbrengen. Bovendien heeft u de mogelijkheid om de afzonderlijke vakken te voorzien van uw bedrijfsnaam, slogans of productafbeeldingen. Dit maakt het rad van fortuin tot een effectief promotiemiddel dat uw merkboodschap vakkundig overbrengt.

Bij ons bestelt u geluksraden voor professioneel gebruik in diverse maten en designs, en dit kunt u direct online doen. We staan ook graag persoonlijk voor u klaar om u te voorzien van advies.


Meer weten? Neem contact op met onze verkoop!

+31 (0) 315 65 99 99

u kunt ons uiteraard ook een mail sturen ...

Menu sluiten
Naar boven