VKF Renzel gebruikt cookies om haar websites gebruiksvriendelijker en persoonlijker te maken. Door gebruik te maken van deze site of door op het kruisje te klikken geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. Gegevensbescherming
OK

Rad van fortuin „Suerto”

Nodig uw klanten uit om een rondje mee te spelen en uw showroom of winkelcentrum om te toveren tot uw eigen rad van fortuin speel-en-win-show!
Wij hebben met dit rad van fortuin „Suerto" voor u de juiste tool. Hiermee wordt uw spelshow een gegarandeerd succes.

Het stevige zwarte basisframe van staal plaatst u overal waar u maar wilt. Door het lage gewicht van de hardschuimen draaischijf en het basisframe kunt u de „Suerto” gemakkelijk transporteren van de ene naar de andere plek. De basis kan worden uitgeklapt als een statief. De hoogte is flexibel instelbaar tussen 1,70 m en 1,90 m met behulp van een draaischroef. Tevens is dit rad van fortuin bijzonder veilig door de statiefoplossing en wiebelt daardoor niet. Op die manier kunnen uw klanten er probleemloos 'een draai aan geven'.

De draaischijf is bevestigd aan het stalen frame via een beugel aan de achterkant. Zo kunt u dus het volledige oppervlak gebruiken voor uw reclamedoeleinden. Kies voor een gelamineerde digitaaldruk op folie (optioneel) - afgestemd op uw opdrukgegevens.

Deel de afzonderlijke velden zelf naar wens in. 18 pinnen, met een zachte plastic huls, geven de 'grens' aan tussen twee velden en zorgen voor een goede draaibaarheid van de schijf.
Ik zou zeggen: start de volgende spelronde!
materiaal frame staalbuis
doorsnede speelschijf 800 mm
hoogte 1.700 - 1.900 mm

 vanaf 369,00 €*

per stuk

Kies uw variatie:

versie

Reviews van onze klanten

Er is nog geen review geschreven, review jij dit artikel als eerste?