Polsbandjes is de algemene term voor de gekleurde promotieartikelen die bekend staan als "controlepolsbandjes", "VIP-polsbandjes" of "toegangspolsbandjes". Polsbandjes zijn zeer geschikt voor toegangcontrole en leeftijdscontrole bij evenementen en in horecagelegenheden. De polsbandjes zijn scheur- en waterbestendig. Je hebt de mogelijkheid om polsbandjes te personaliseren met jouw eigen logo of opdruk!
Sluiten
Filter en sorteer

Met polsbandjes heb je alles onder controle

Wil je tijdens een evenement het overzicht behouden over jouw gasten? Ben je op zoek naar items die praktisch, modern en tegelijkertijd aantrekkelijk zijn vormgegeven? Dan zouden toegangsbandjes precies de juiste optie voor jou en jouw bedrijf kunnen zijn. Snel om de pols bevestigd, tonen toegangsbands precies wie het evenement als betalende gast heeft betreden of niet.

Kies ook voor de veilige optie op het gebied van toegangscontrole en maak bovendien gebruik van de handige individuele drukservice voor jouw toegangsbandjes. De uiterst scheurbestendige en waterbestendige controlebandjes zijn ook verkrijgbaar met aangepaste bedrukking naar wens.

Toegangsbandjes zorgen voor een veilige identificatie

Ze zijn veelgeziene accessoires op concerten, grote evenementen, festivals en feesten: toegangsbandjes in verschillende afmetingen, vormen en kleuren. Vooral tijdens evenementen is het belangrijk voor jou als ondernemer of organisator om het overzicht te behouden. Welke gasten zijn al geregistreerd, hebben betaald en mogen de ingang passeren met hun bandje?
 
Daarnaast speelt ook de individuele touch een belangrijke rol bij zo'n groot evenement. Met het uitdelen van toegangsbandjes kun je het evenement jouw eigen stempel geven. Maak gebruik van de mogelijkheid om toegangsbandjes zelf te ontwerpen en deze in grote aantallen online te laten drukken.

Het polsbandje is een 3-laags plastic armband met een niet opnieuw te openen veiligheidssluiting. Zo kunt u er zeker van zijn dat het bandje niet wordt overgedragen aan onbevoegden. Het kan alleen worden doorgesneden, maar verwijderen zonder het te beschadigen is niet mogelijk. Kies de kleur die het beste bij je evenement past. Als alternatief kun je het polsbandje ook krijgen van het extreem scheurbestendige en waterbestendige Tyvek® (papierachtig materiaal). Door de sterke kleefsluiting en de ingebouwde breeklijn is ook dit bandje niet overdraagbaar en overtuigt het bovendien door zijn eenvoudige gebruik. Gewoon om de arm doen, samendrukken, klaar!

Naast het gebruik bij evenementen zijn de toegangsbandjes ook ideaal om bagage te markeren. Zo raakt niets meer uit de hand.

Controlebandjes met of zonder opdruk

We bedrukken ook graag de door jou gewenste hoeveelheid toegangsbandjes met jouw tekst, logo of slogan. Laat ons gewoon weten voor welk model je kiest en maak gebruik van ons aanbod hier in de online winkel.

Of het nu bedrukt is of niet - met het gebruik van onze toegangsbandjes weet u altijd precies hoeveel mensen toegang hebben tot uw evenement en wie er niet bij hoort. Toegangscontrole was nog nooit zo eenvoudig. We maken graag een individuele offerte voor u.
Menu sluiten
Naar boven