Wilt u een rolbanner bestellen voor een professionele presentatie op beurzen en evenementen? Een rolbanner bestaat uit een standaard, een uitschuifbare of insteekbare telescoopstang en een bedrukte reclamebanner. Onze rolbanners zijn aantrekkelijke, gebruiksvriendelijke bannerdisplays.

Uitgerust met een transsporttas blijft uw rolbanner in goede staat. Rolbanners verschijnen niet alleen op beurzen en evenementen, maar staan ook steeds vaker in verkoopruimten, hotels of andere faciliteiten als reclamemedia.
 

Meer lezen »

Rolbanners op maat bestellen

Doordat de rolbanners makkelijk in gebruik zijn, zijn ze op locatie in zeer korte tijd op te zetten. Ook indien u maar een korte presentatie heeft, zijn rolbanners een goede oplossing. U kunt een rolbanner bestellen in verschillende breedtes en verstelbare hoogtes. Breedtes kunnen variëren tussen 60 en 200 cm. Een gangbare maat voor een rolbanner is 85 bij 200 cm.

Rolbanner met uw eigen bedrukking

De rolbanner is te bestellen met uw eigen opdruk om deze geheel bij uw presentatie aan te laten sluiten. Uw ontwerp wordt gedrukt op een frontlit banner. De frontlitbanners van onze producten bestaan uit een PVC zeildoek van polyesterfolie of polyesterweefsel.

We bieden rolbanners met drie verschillende kwaliteitsniveaus:

Economy

  • Eenvoudige standaard
  • Banner is stevig verlijmd. Bannerwissel niet mogelijk
  • Ideaal als mobiel presentatiesysteem

Premium

  • De hoogte van de rolbanner kan worden aangepast
  • Bannerwissel mogelijk
  • Goede kwaliteit cartridge met scharnierende rails

Professional

  • Zeer stevige, verhoogde stabiliteit
  • Presentatie aan beide kanten
  • Antislipvoetjes voor een stevige stand
  • Geschikt voor buiten

Verschillende soorten rolbanners

Rolbanners zijn onmisbaar in de basisuitrusting van beursstands of andere speciale evenementen. Door de eenvoudige bediening, snelle montage en bedrukkingsmogelijkheid presenteert u uw product of bedrijf op slimme wijze.

De rolbanner gaat lang mee, zeker in combinatie met een transporttas. Uw bedrukte rolbanner zit veilig opgeborgen in de cassette van uw product. Zo blijft de banner tussen evenementen door schoon en netjes.

De keuze in rolbanners is groot. Iedere rolbanner heeft zijn eigen voordelen, wat maakt dat er altijd een geschikte rolbanner is voor uw situatie.
 

Roll up banners

In de webshop hebben wij verschillende soorten en maten rolbanners die u kunt bestellen. Zo hebben we brandvertragende rolbanners, rolbanners geschikt voor binnen en buiten en ook maatwerk is mogelijk. Een voorbeeld daarvan is onze rolbanner ,,Contour’’. Kies voor een op maat uitgesneden banner als originele eyecatcher!

U kunt ook L-banners en X-banners bestellen. Deze zijn net als de rolbanners eenvoudig te monteren en demonteren. De L-banner wordt aan twee rails bevestigd en vervolgens uitgerekt. Bij de X-banner wordt het basisframe geopend. De hoeken van deze banner zijn stevig bevestigd aan dit frame.

Onze "Mega" of XL displays hebben de eigenschappen van een klassieke rolbanner, met een groter oppervlak. Met deze spandoeken kunnen hele achterwanden of etalages worden ontworpen. Met de juiste bedrukking is de rolbanner ook te gebruiken als beurs- of perswand.

Het gebruik van de rolbanner is niet beperkt tot de binnenruimte. Ook buitendisplays kunt u bij ons vinden. Roestvrij materiaal zorgt voor weerstand tegen veranderende weersomstandigheden. Geplaatst in pretparken, op bedrijfsterreinen of voor culturele instellingen zorgt het buitensysteem voor effectieve buitenreclame.

Bannerwissel

Om uw rolbanner up to date te houden, is het mogelijk een bannerwissel toe te passen. Enerzijds is het display natuurlijk permanent te gebruiken. Het opbergen van de print in de voet zorgt ervoor dat de print goed beschermd is. Aan de andere kant biedt de eenvoudige bannerwissel nieuwe mogelijkheden in het gebruik van de banner. De roldisplay blijft lang bruikbaar en voor diverse acties en toepassingsgebieden. Dit betekent dat het steeds weer kan worden gebruikt als basisuitrusting voor uw presentatie. U kunt ook nieuwe reclame- of informatiebanners bestellen in onze online winkel.

Persoonlijk advies nodig?

informeer vrijblijvend »
Menu sluiten

Toon producten

Contact

Live-Chat


Vragen? Start een chat.

Bel ons


+31 (0) 315 65 99 99

ma-do: 08:00 - 17:00 uur
vrijdag: 08:00 - 16:30 uur

E-mail


Neem nu contact met ons op

verkoop@vkf-renzel.nl

naar het contactformulier »

WhatsApp


VKF Renzel NL

WhatsApp actief op werkdagen
van 09:00 - 16:00 uur

Waarschuwing!

Het spijt ons, maar uw huidige browser wordt niet ondersteund ...

VKF Renzel B.V.
Naar boven