Bannerdisplays behoren tot dé presentatiesystemen. Ze zijn multi-inzetbaar, handzaam en snel opgezet. Hier ziet u alles op het gebied van bannerdisplay-systemen. Kies de voor uw best passende banner en laat het, geheel naar uw wens, door ons bedrukken.
Sluiten
Filter en sorteer

Bannerdisplays

Een bannerdisplay is een verzamelnaam voor diverse soorten banners. De artikelen in onze categorieën worden ook wel „Easy-display”, „X-banner”, „roll-up display”, „L-banner” of „Roll-Up” genoemd. Het zijn mobiele presentatie- en reclamesystemen die veel worden gebruikt op beurzen, openingen, evenementen en/of congressen.

Bannerdisplays zijn verkrijgbaar voor binnen en buiten gebruik. U kunt kiezen tussen enkel- of dubbel gepresenteerde banners. De displays hebben (vaak) een groot doek die voor een groot bereik kunnen zorgen. Een ander voordeel is het lage gewicht van het artikel. Door de bijpassende draagtassen kunt u de display in één hand meenemen. Daarnaast biedt de draagtas bescherming tijdens transport.

Eenvoudige montage zonder gereedschap

In veel systemen wordt het bannerdoek automatisch opgerolt in de behuizing van het bannersysteem. Bij versies waar het doek niet word opgeborgen in een behuizing, kunt u zelf eenvoudig het bannerdoek van het frame verwijderen en zelf oprollen. Door de eenvoud van het systeem kan iedereen het binnen enkele seconden opbouwen.

Menu sluiten
Naar boven