Voor een optimale presentatie van uw bedrijf hebben wij in onze categorie standbouw een ruime keuze aan producten voor een perfecte beurspresentatie.
Sluiten
Filter en sorteer

Beursstands in alle maten en vormen

Bent u de volgende beursdeelname van uw bedrijf aan het plannen? Bent u op zoek naar een stand die voldoet aan alle eisen van een moderne beurspresentatie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, want wij bieden u de complete allround uitrusting voor uw beursruimte.

Bekijk nu direct welke beursstands het beste bij uw wensen passen en let daarbij op aspecten als grootte, vorm en materiaal. Zelfs als u slechts een kleine ruimte ter beschikking hebt, kunt u van uw stand een echt hoogtepunt maken waar bezoekers graag blijven hangen en met u praten.


Trek bezoekers met uw beursstand

Voordat u beslist over een van de vele beursstands hier in de webshop, moet u overwegen: voor welke hoogte is de beursstand ontworpen en welke totale ruimte heeft u beschikbaar? Welk materiaal wilt u voor uw beursstand en moet er bijvoorbeeld direct een beurstafel of sokkel bij?

Neem de tijd om alle details zoals de beursvloer, de beurswanden, het beursmeubilair en het totaalconcept optimaal op elkaar af te stemmen.

De beursstand ISOframe van 3 x 4 meter is een zeer flexibel systeem. De mobiele zelfbouwoplossing is namelijk snel en gemakkelijk op te zetten en kan naar behoefte worden vergroot of verkleind. Of u kiest voor een rechthoekige stand met de beursstand ISOframe 4 x 6 meter, dat ook overtuigt door zijn ongecompliceerde opbouw.

De FD 22 beursstand presenteert zich in een volledig ander design. Met zijn ronde, open vorm kan hij snel een aantrekkelijk contactpunt worden op elke beurs. Deze stand is in alle soorten en maten op te bouwen.


Beursstands voor elke behoefte

Laat u inspireren door ons assortiment beursstands en kies het systeem dat het best past bij uw eisen. Wij hebben de juiste apparatuur voor elk budget en elke grootte. Samen met het bijpassende beursmeubilair creëert u in een paar stappen een modulaire beursstand, die naar wens individueel kan worden bedrukt.

Ons assortiment biedt u veelzijdige oplossingen voor beurzen, evenementen en allerlei soorten functies: onze systemen worden gekenmerkt door een ideale combinatie van kwaliteit, flexibiliteit en individualiteit. Onze beursstands kunnen worden aangepast aan uw specifieke behoeften op het gebied van producten en diensten en stellen u in staat de meest uiteenlopende stands te implementeren. Ontdek nu meer in onze webshop! We geven graag advies!

Wilt u advies over beursstands?


Live Chat »    Contactformulier »    Mail ons »    Bel ons »
Menu sluiten
Naar boven