VKF Renzel gebruikt cookies om haar websites gebruiksvriendelijker en persoonlijker te maken. Door gebruik te maken van deze site of door op het kruisje te klikken geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. Gegevensbescherming
OK

Beursstands

Ons beursmateriaal stelt u in staat om uw bedrijf nog beter te presenteren. Wij hebben een zeer breed assortiment samengesteld en de beste producten voor u geselecteerd. Alles om van uw beursdeelname een succes te maken.

Meer lezen »

Bouw makkelijk en snel uw eigen beursstand!

Al onze producten in het assortiment hier boven kunt u zelf opbouwen! Bijvoorbeeld de pop-up en vouwwand-systemen. Deze systemen kunt u makkelijk en snel uitklappen en monteren zonder gereedschap. Dit bespaart u tijd en geld. Daarnaast streven wij naar een hoge kwaliteit voor wat betreft onze producten. Al het beursmateriaal is duurzaam geproduceerd, de artikelen gaan een lange tijd mee. Het grote voordeel is dat u niet elke beurs nieuwe materialen hoeft aan te schaffen.

Het professionele beursmateriaal uit ons assortiment neemt weinig ruimte in tijdens transport. Onze promotoren en wanden zijn inklapbaar. Daarnaast kunnen wij bij een groot deel van ons assortiment bijpassende transporttassen leveren. Hierdoor kunnen de promotoren en beurswanden eenvoudig worden vervoerd in een personenauto, meer ruimte heeft u niet nodig!

Om uw beursstand wat extra aandacht te geven, kunnen wij elke balie en beurswand in ons assortiment bedrukken met uw logo of slogan. Doordat wij dit in onze eigen drukkerij kunnen doen, kunnen wij u scherpe prijzen aanbieden voor het bedrukken van promotiemateriaal.

Kijk ook onder de categorie „bannerdisplays” voor diverse roll-up bannersystemen. Daarnaast hebben wij in ons assortiment ook „strandvlaggen” om uw beursstand nog wat extra aandacht te geven.