• voor kortetermijn acties
  • ruimtebesparend transport
  • snelle op- en afbouw mogelijk
  • voor gebruik binnen en buiten
  • inclusief individuele bedrukking

Sluiten
Filter en sorteer

Producten en diensten effectief promoten

Met een promotie beursstand is succesvol reclame te maken voor jouw onderneming en/of diensten. Een dergelijke stand is ideaal plaatsbaar in bijvoorbeeld een warenhuis, jouw beursstand of in een algemene rruimte van je filiaal. Door aantrekkelijk drukwerk trekken deze promotiebalies en bijbehorend reclamemateriaal al van ver de aandacht. De stand nodigt zo uit om dichterbij te komen en persoonlijk advies te krijgen.

Mobiele promotiestands zijn ook zeer gewild om in te zetten bij "proeverijen". Door gebruik te maken van een proefstand kun je potentiële klanten laten proeven van jouw nieuwe product(en). De balie biedt voldoende ruimte om proefmonsters en informatie te plaatsen voor een snelle uitgifte. Deze balie biedt opbergruimte voor producten, giveaways of flyer-/foldermateriaal.

Met zo’n reclame actie zijn geïnteresseerden enthousiast te maken voor jouw onderneming of jouw nieuwe producten. In tegenstelling tot online adverteren kom je hiermee direct in contact met je doelgroep. Wek dus de nieuwsgierigheid van mensen door het malen van een aantrekkelijke actie met zo'n mobiele promotiestand.

presentatie van nieuwe producten

proeverijen

contact met nieuwe klanten

Promotiestand voor lange koopavonden

Stel je voor, jij wilt een speciale actie starten in je winkel of shop, bijvoorbeeld een 'Ladies Night'. Via een mobiele promotiestand heb je dan de mogelijkheid hier voorafgaand al reclame voor te maken door het verstrekken van flyers of kortingsbonnen. Plaats bijvoorbeeld op koopavonden de bedrukte promotor met spandoek of beachflag bij de ingang.

Door achter de stand te gaan staan kun je klanten vriendelijk begroeten. Je kunt klanten persoonlijk benaderen door kortingsbonnen uit te delen of giveaways weggeven of samen een drankje te doen. Daarmee is voor jouw klanten de basis gelegd voor een unieke winkelervaring.

Promotiestand: dé set voor jouw Point of Sale

Naast bedrukbare balies bieden wij ook complete sets aan. Zo maak je niet alleen reclame met een balie, maar vestig je nog eens extra de aandacht op jezelf door middel van reclamemateriaal. De diverse sets zijn namelijk voorzien van rolbanners, beachflags en/of topborden. Potentiële klanten zien uw stand dan al over de hoofden van voorbijgangers heen.

Het reclamemateriaal biedt extra presentatieruimte die je kunt gebruiken om het imago van jouw onderneming te promoten. Vergroot de bekendheid van jouw merk en zorg voor een blijvend merkeffect. Wij bieden deze producten inclusief bedrukking aan. Een kosteloze controle van de drukbestanden zorgt voor een optimaal drukresultaat.

De juiste promotiestandaard voor jouw toepassing

Een promotiestand-set biedt eindeloze mogelijkheden. Volgens dit motto is de stand op verschillende manieren te gebruiken voor de meest uiteenlopende reclamedoeleinden. De compacte stand is gemakkelijk in de kofferbak van de meeste auto's te vervoeren en is snel en eenvoudig op te zetten. Een praktische transporttas maakt het transport nog eens extra aangenaam.

Zo is jouw buitendienst-medewerker of beursvertegenwoordiger goed uitgerust: aantrekkelijke reclame gecombineerd met eenvoudig gebruik. Onze producten zijn daarnaast geschikt voor meerdere doeleinden en kunnen daardoor een integraal onderdeel vormen van jouw marketingmateriaal. Van gebruik tot gebruik blijven de reclamematerialen goed verpakt en beschermd in een transporttas.

Je ziet mobiele stands vaak ingezet worden op open dagen, supermarkten, bouw- of tuincentra. De promotiestand is echter vooral populair op beurzen. Door de B1-certificering van deze producten zijn ze dan ook ideaal voor veilig gebruik in een beursstand. Kies dus nu een promotiestand voor jouw volgende beurs of regionale reclamecampagne.
Balie voor de volgende actie incl. reclameopdruk

Effectief inzetten zowel in- als outdoor

Het inzetten van een promotiestand is niet alleen geschikt voor binnen, maar is ook buiten prima mogelijk. Hierdoor kun je ook gewoon in de buitenlucht acties uitvoeren. Met een promotiestand kun je je bijvoorbeeld optimaal presenteren op een stadsfestival of buitensportevenement. Voetplaten geven de sets desgewenst de nodige stabiliteit zodat het reclamemateriaal ook bij winderige omstandigheden gewoon gebruikt kan worden.

Een balie is snel op te zetten, zelfs bij gebruik buitenshuis. Je kunt dan meestal direct starten met uw actie of proeverij. Voor outdoorgebruik is een promotiestand ook perfect te gebruiken in combinatie met een paviljoen. Paviljoens bieden de nodige schaduw in de zomer en droge beschutting als het regent.

Kies voor een promotiestand om mobiel en effectief te kunnen adverteren. Gebruik de stand bij de introductiefase van een nieuw product, om de bekendheid en de toekomstige verkoop te vergroten. Offline marketing met een promotiestand kan op uiteenlopende producten worden toegepast. Ontdek ook het effect die een promotiebalie heeft voor jouw producten en diensten.

Wij helpen u graag!

Verkoop VKF Renzel BV

Menu sluiten
Naar boven