Beurswand steeksysteem voor LED beursstand

Modulair systeem voor beurswanden


Bedrukte beurswand voor uw volgende beurspresentatie

Modulaire beurswand systemen maken het mogelijk om unieke beursstands vorm te geven. De afzonderlijke elementen van het modulaire systeem kunnen afzonderlijk worden samengesteld. Met het PIXLIP GO systeem kunt u zonder gereedschap LED-beursstands creëren. Wij leveren u graag een beurswand modulair systeem in combinatie met eigen ontworpen bannerdoeken.
Sluiten
Filter en sorteer

licht te transporteren

ruimtebesparend op te bergen in extra draagtassen

realiseren van ideeën

modulair systeem voor kleine of grote beursstands

snelle op- en afbouw

systeembouw zonder gereedschap met verbinders

Beurswand steeksysteem: steek uw beursstand eenvoudig in elkaar

Bent u op zoek naar een ongecompliceerd, modulair bouwsysteem? Met een dergelijk systeem kunt u een beursstand keer op keer opnieuw vormgeven. Zo ontstaan ​​steeds weer nieuwe, individuele beursstands. Dankzij de verwisselbare bannerdoeken blijft u flexibel voor elke toepassing.

Het systeem bestaat uit losse wandelementen en bijbehorende verbindingsstukken. Hiermee richt u uw beursstand in voor uw volgende beurs. Het modulaire systeem is in korte tijd om te bouwen en aan te passen.

Met de randloze presentatie van de reclamebanners creëert een naadloos reclameoppervlak. De displays kunnen aan één of beide zijden worden voorzien van een bedrukte banner. De reclamedoeken kunnen eenvoudig met een pees in het aluminium frame van de display worden gedrukt. Ontdek ook de modulaire beurswandsystemen om uw onderneming mee te presenteren.

Must Haves voor uw volgende beursstand

In onze blog laten we u zien welke must-haves u moet plannen voor uw volgende beurs en welke creatieve ideeën u kunt gebruiken om bezoekers naar uw beursstand te lokken.

Meer weten »

PIXLIP systemen: beurswand steeksysteem en meer

PIXLIP-systemen zoals de PIXLIP GO staan ​​voor innovatie en kwaliteit. Middels moderne LED-technologie zorgen deze systemen voor maximale aandacht van passanten, klanten en bezoekers. De LED-displays trekken al van ver de aandacht en zorgen voor een hoogwaardige weergave van uw reclame.

PIXLIP GO dankt dit langeafstandseffect aan zeer efficiënte LED-modules. Dit effect en het gebruiksgemak ervan gelden voor alle PIXLIP-systemen. Lichte materialen en eenvoudige techniek zorgen voor gemakkelijk transport en een snelle montage. Dit is precies wat wordt bedoeld met een modern verlichtingssysteem.

U creëert hiermee het optimale effect om op beurzen uw productassortiment of diensten onder de aandacht te brengen van potentiële geïnteresseerden. Onze producten zijn bekroond met een brandbeveiligingsklasse. Ze kunnen worden gecombineerd met brandvertragende bannerdoeken. Dit maakt de displays uitermate geschikt voor gebruik op beurzen.

Door de eenvoudige opbouw en transport en het hoge reclame-effect worden deze LED-wanden ook graag elders gebruikt. Deze displays helpen namelijk ook de verkoop op het verkooppunt in uw winkel te bevorderen. Daarnaast zijn deze lichtwanden ook nuttig voor het doorgeven van informatie in de publieke of culturele sector.

Een beurswand steeksysteem voor alle situaties

Lichtwanden en verlichtingssystemen van het merk PIXLIP kenmerken zich door helderheid, lichtheid en een hoge kwaliteit. Krachtige LED's zorgen voor een unieke verlichting. Speciaal geselecteerde materialen en geavanceerde technologie zorgen ervoor dat de PIXLIP-systemen gemakkelijk te gebruiken en te vervoeren zijn.

De kwaliteit van de verlichtingssystemen komt tot uiting in hun gelijkmatige belichting. Verder hebben de systemen een levensduur van zo'n 10 jaar. Gedurende deze tijd kan het verlichte frame zo vaak als u wilt worden uitgerust met nieuwe bannerdoeken. Zo blijft u altijd actueel en uniek.

Het basissysteem is simpel maar doeltreffend. Het aluminium beurswandframe is snel in elkaar te zetten. Hoogwaardig materiaal en een uitstekende afwerking zorgen voor een optimale pasvorm tijdens de montage. Het basisframe biedt ruimte voor het klemmen van een kunststof spanlus, waardoor de banner in een korte tijd geplaatst kan worden.

Uw bannerdoek wordt zo perfect opgespannen en sfeervol uitgelicht. Deze gelijkmatige verlichting maakt zeer efficiënte LED-technologie mogelijk. De LED-modules kunnen ongecompliceerd worden vastgeschroefd. Het GO-systeem heeft een LED-frame die in de PIXLIP-module wordt geschoven.

De diverse systemen onderscheiden zich op slechts enkele eigenschappen. Daardoor zijn deze systemen zo populair in nagenoeg elk toepassingsgebied. Hierdoor is het mogelijk dat u zich richt op een bepaalde doelgroep of sector. Uitgerust met een hoogwaardige bannerprint kunt u uw reclameboodschap optimaal 'in het juiste licht zetten'.


Beurswand - bedrukt voor uw volgende beurs

De losse beurswanden van het PIXLIP GO systeem kunnen worden uitgerust met eigen ontworpen bannerdoeken. Er wordt een block-out banner aan de achterzijde geplaatst om de volledige helderheid naar de bedrukte frontbanner te sturen. Met deze block-out banner gaat er geen licht "verloren" via de achterkant. Zo wordt uw bannerdoek optimaal en homogeen verlicht.

Met diverse
systeemverbinders kunnen wanden naast elkaar of in een hoek worden neergezet. Ook draaibare verbindingen zijn mogelijk. Met behulp van de verbindingsstukken kunt u ook deuren in uw beurswand monteren. In cascade geplaatst, vormen de afzonderlijke componenten een zeer omvangrijke reclameruimte.

Op dit ontstane oppervlak zijn dan grotere reclamemotieven weer te geven. Gebruik ook deze randloze frames voor een naadloze presentatie van enorme reclameboodschappen. Stuur ons uw drukbestand(en) en wij leveren uw beurswandsysteem inclusief bedrukking.

Innovatieve lichtramen en verlichtingssystemen voor uw onderneming

Lichtramen zetten uw reclamemedia randloos in scène. De sfeervolle LED-verlichting trekt de aandacht van voorbijgangers al van ver naar uw reclameboodschap. Flexibiliteit, mobiliteit en kwaliteit worden door de systemen van PIXLIP gegarandeerd.

Profiteer ook van de voordelen van een LED-beurswand steeksysteem bij gebruik ervan op uw volgende beurs. In ons assortiment vindt u kant-en-klare beurswand sets of beurswandelementen en ook bijpassende verbinders. Kies voor een modulair, expressief systeem voor uw beurspresentatie op het volgende event.

Kies het juiste PIXLIP-systeem voor uw toepassing. Moet het een mobiele LED rolbanner worden? Of zoekt u een lichtwand als modulair systeem? Wij adviseren u graag bij deze keuze.

Wij helpen en adviseren u graag!

VKF Renzel verkoopteam Nederland
Menu sluiten
Naar boven