• Snelle montage en demontage 
  • Montage zonder gereedschap
  • Kan afzonderlijk worden gebruikt
  • Modern en opvallend ontwerp mogelijk
  • Kan op elk moment worden uitgebreid
  • Duurzame beursvloeren voor uw bedrijfspresentatie

Een hoogwaardige beursvloer maakt de presentatie van uw bedrijf op de volgende beurs compleet. Kies voor een van onze vloeren, misschien zelfs een met bedrukking. Ontdek nu het juiste product voor uw beursstand!
Sluiten
Filter en sorteer

Hoge belastbaarheid
 

Individuele digitale bedrukking mogelijk

Zowel geschikt voor kleine als grote oppervlakken

Langdurig te gebruiken

De optimale basis voor uw volgende beurs

Bent u op zoek naar de ideale ondergrond voor uw beursstand? Een beursvloer vervult niet alleen zijn functionele doel, maar zou ook de presentatie op een sfeervolle manier moeten afronden. De presentatie heeft immers indirect invloed op de indruk van uw bedrijf.

Deze mogelijk eerste indruk moet natuurlijk positief en professioneel zijn. Bedrijven maken vaak gebruik van verschillende beursvloeren. Veelgebruikte vloeren zijn textiele vloerbedekking, vinyl, kunstgras, of zelfs bedrukte PVC-fotovloeren. Voor de meeste beurzen is het vereist dat uw beursvloer brandwerend is en over certificering beschikt.

Bovendien zijn er enkele andere factoren die bepalend zijn bij de keuze van de vloerbedekking. Het transport moet compact zijn en de vloer moet snel en eenvoudig te leggen zijn. Het moet uitnodigend zijn om op de beursstand te verblijven en moet passen in het algehele beeld van de stand. Vooral als u de vloer vaker wilt gebruiken, is het ook belangrijk hoe robuust deze is.

Creatieve beursstand ideeën

In onze blog laten we zien waar een succesvolle beurspresentatie om draait en met welke must-haves u bezoekers naar uw beursstand kunt trekken. Meer lezen »

 

Bedrukte beursvloer - Vloerreclame op de beurs

Met een bedrukte beursvloer zorgt u voor een echte eyecatcher op de volgende beurs. Wij bieden vloeren die u individueel kunt laten bedrukken. Dit kan een foto zijn of zelfs een bedrukking met kiezel- of straatstenen. Naast de reeds beschikbare motieven in de winkel is er altijd de optie van een speciale productie.

De bedrukking van de vloerbedekking gebeurt met hoogwaardige digitale druk. U kunt ons de drukgegevens eenvoudig overbrengen via ons uploadportaal. Voordat uw opdracht wordt afgedrukt, controleren wij gratis de drukgegevens. Zo kunnen we een optimaal resultaat voor de bedrukte beursvloeren garanderen.

Heeft u niet de capaciteit om zelf de drukgegevens te maken? Kies gewoon voor het maken van de gegevens via onze grafische service. Het maken van de gegevens gebeurt dan direct door onze experts precies volgens uw wensen en de technische specificaties.

Snel en eenvoudig vloeren leggen voor beurzen

Beursvloeren - eenvoudig en snel te leggen

De factor tijd is natuurlijk essentieel voor u als exposant of standbouwer. De opbouw moet natuurlijk zo snel mogelijk plaatsvinden in de beperkte tijd. Dit weerspiegelt zich ook bij het leggen van de beursvloer. Het is dus essentieel dat het transport naar het evenement en naar de standplaats probleemloos en zo compact mogelijk kan plaatsvinden.

Eenmaal op de standplaats aangekomen en begonnen met de opbouw, is het belangrijk dat het leggen snel en eenvoudig gebeurt. Onze vloerbedekkingen kunnen zowel klein als groot worden gelegd. Zo kunt u belangrijke tijd besparen voor het opbouwen van exposities, displays of het instrueren van het standpersoneel.
Onderdelen van het Easycubes-systeem in de configurator

Wij ondersteunen u bij uw planning

Weet u niet zeker welke componenten u precies nodig heeft voor uw opbouw of verliest u het overzicht in uw planning? Met onze configurator heeft u nu de mogelijkheid om uw productpresentatie overzichtelijk te ontwerpen en te plannen met de EasyCubes. Stel alle beschikbare EasyCubes-elementen naar wens samen. We helpen u ook graag persoonlijk bij het plannen van het productpresentatiesysteem, neem contact met ons op!

Direct beginnen met configureren »

Rond uw beursstand sfeervol af

Een beursvloer levert de juiste ondergrond voor uw beurs. Het wordt tijdens de beursdagen waargenomen door een groot aantal bezoekers, klanten en leveranciers. Met een hoogwaardige presentatie van uw bedrijf, die zich ook weerspiegelt in de beursvloer, zorgt u voor een blijvende indruk. Zorg voor een bijzonder blijvende indruk door het gebruik van een speciaal bedrukte beursvloer.

Met onze bedrukbare vloeren creëert u een extra presentatie- of reclameoppervlak op uw beursstand. Deze kunt u voor verschillende doeleinden gebruiken. We helpen u graag bij het kiezen van de juiste vloerbedekking. Bel ons gewoon of neem contact met ons op via het contactformulier.
Menu sluiten
Naar boven