Creatieve ideeën voor de volgende beurs 

Met creatieve ideeën en een aantrekkelijke beursstand trek je bezoekers naar jouw beursstand. Hieronder doen wij jou verschillende ideeën aan de hand voor o.a. beurswanden, waarmee je jouw producten en diensten op de beursvloer kunt presenteren. Welk beursstand-design en welke ideeën passen het beste bij jouw bedrijf?
 
 

Ideeën voor de inrichting van complete beursstands

Beurzen zijn belangrijke marketingcampagnes waarmee je een groot aantal mensen kunt bereiken. Er zijn consumentenbeurzen, vakbeurzen en in toenemende mate ook carrièrebeurzen. Voor de inrichting van de door jou geboekte beursstand bieden wij je hier verschillende systeemoplossingen.

Aan welke eigenschappen moet jouw toekomstige beursstand voldoen?

standgrootte

Wat is de (gewenste) oppervlakte van de stand?

mobiel inzetbaar

Moet de stand compact, transporteerbaar en mobiel zijn?

herbruikbaar

Wil je de stand opnieuw kunnen gebruiken?

LED verlichting

Moet het reclamemateriaal verlicht worden met LED's?

hoofdstand

aluminium beursstand idee voor een geplande hoofdstand
Ideeën voor een aluminium beursstand

hoekstand

idee om bezoekers vanuit meerdere richtingen aan te spreken
aluminium hoekstand voor uw beurs

eilandstand

idee voor het opzetten van een eilandstand
Beursstand idee voor eilandstand

seriestand

een truss-beursstand als voorbeeld van een seriestand
Truss-seriestand van aluminium

Wat voor beursstands zijn er allemaal?

Op elke beurs zijn er verschillende standoppervlakken die je kan reserveren. Je hebt daarbij de keuze uit verschillende standaardmaten. Er zijn serie-, hoek-, hoofd- en eilandstands. Boek bijvoorbeeld een eiland- of hoekstand aan een hoofdgang die drukker bezocht zal worden om automatisch meer bezoekers te trekken. Met onze systemen doen wij je verschillende ideeën aan de hand, over hoe een betreffende stand kan worden vormgegeven.
Beursstand voorbeelden van verschillende standgroottes:

compact en verplaatsbaar

aantrekkelijke, professionele presentatie

naar wens te bedrukken

Kleine stand - groot effect. Met een promotiestand of beursset heb je de volledige uitrusting in één product. Deze is gemakkelijk te vervoeren, snel op te zetten en daardoor perfect voor mobiel gebruik. Voorzien van een opdruk naar wens is de mobiele beursstand op veel plekken inzetbaar.
Licht heeft een speciaal effect op het menselijk oog. Daarom trekken verlichte beursstands in verhoogde mate de aandacht van beursbezoekers. Tegelijkertijd is uw promotiedoek altijd perfect verlicht. Als alternatief kunnen onverlichte beursstands worden uitgerust met lampen.

Voordelen van lichtreclame in de beursstand:

 • energiebesparende LED-technologie
 • individuele prints zijn perfect verlicht
 • gemakkelijk uitwisselbare bannerdoeken
 • betere perceptie van je reclameboodschap
 • meer aandacht voor jouw producten, merken en service

Met modulaire systemen creëer je een unieke beursstand die precies is afgestemd op jouw bedrijf of onderneming. Dankzij de eenvoudige plug-in elementen is zo'n stand snel en eenvoudig op te zetten. Ook de uitwisselbare reclamebanners zijn in een paar simpele stappen te wisselen. Het modulaire systeem maakt langdurig gebruik op beurzen mogelijk.

Beurswand plug-in systeem voor verschillende standoppervlakken

Een plug-in systeem kan op elk moment worden aangepast en uitgebreid. De afzonderlijke elementen worden met verbinders aan elkaar bevestigd.

Dit betekent dat de opbouw zonder gereedschap te doen is. Gebruik het modulaire systeem om beursstands van verschillende afmetingen mee uit te rusten.

op elk moment uitbreidbaar

unieke presentatie zorgt voor blijvende indruk

eenvoudige, snelle opbouw door plug-in systeem

Tijdens de pandemie zijn digitale beursstands betekenisvoller geworden. Maar ze bieden ook de mogelijkheid om klanten te bereiken die niet ter plaatse kunnen zijn. Met het digitale alternatief van je beursstand kan je jouw bedrijf optimaal presenteren en indien nodig klanten uitnodigen voor een videoconsult.

een bredere doelgroep aanspreken

eenvoudige implementatie

op vele manieren digitaal te bezoeken

De juiste uitrusting voor je beursstand

Wij bieden je een festival aan ideeën als inspiratie voor de inrichting van jouw beursstand. Opvallende bannerdisplays en aantrekkelijke productdisplays zorgen ervoor dat bezoekers naar je stand toe worden getrokken. Een bedrukking naar wens of compleet maatwerk zorgen voor een optimale presentatie van je prototypes, producten of diensten.
Best_of_Events_Messestand_1200px
Hoe wil je jouw producten en diensten presenteren?

productkeuze

Welke producten en diensten wil je presenteren?

artikeldragers

Welke displays moeten jouw producten presenteren?

Motief en kleurkeuze?

Hoe wil je presenteren?

bijzonderheden

Diefstalbeveiliging of maatwerk nodig?

modulair systeem

op elk moment ombouw- en uitbreidbaar

opbouw zonder gereedschap

compact transport en eenvoudige opbouw

naar wens te bedrukken

covers met gewenst motief bedrukbaar

moderne productpresentatie

precies aanpasbaar aan je producten

Artikeldragers en displays zijn centrale elementen van een beursstand. Ze worden gebruikt om het assortiment of nieuwe producten op een verkoopbevorderende manier te presenteren. Ontdek verschillende ideeën voor productdisplays in je beursstand.
Individuele POS-displays benadrukken precies de USP's van je producten en je merk. Ze zijn precies afgestemd op het betreffende product en je onderneming. Als merkdisplay zijn de displays van invloed op het imago en het succes van je merk.

Exposeer nieuwe producten met op maat gemaakte displays om daarmee optimaal de aandacht op hen te vestigen in de stand. Wij staan je terzijde met een breed scala aan productie- en afwerkingsmogelijkheden.

Ideeën voor meer bezoekers op de beurs

Ook hier is het van belang dat je jouw deelname aan de beurs met de buitenwereld communiceert. Via social media, advertenties, nieuwsbrieven of buitenreclame overtuig je geïnteresseerden of vaste klanten om jouw stand te bezoeken.

Met een unieke en aantrekkelijk vormgegeven programma kan je jouw beursstand gericht vullen. Nodig op bepaalde tijden klanten uit in je stand, zodat ze bijvoorbeeld geen lezing, winspel of optreden hoeven te missen. Doe je voordeel met de volgende lijst aan ideeën voor activiteiten in de beursstand.

Zo zorg je voor levendigheid in de beursstand

 1. winspellen en loterijen
 2. lezingen door experts
 3. demonstraties van producten
 4. aantrekkelijke reclame artikelen
 5. catering
 6. prominente gasten
 7. optredens van comedians, muzikanten of sprekers
 8. uitnodigende zit- en loungeruimtes
 9. voucheracties in de beursstand
 10. introductie van een happy hour: kortingsacties

Met digitale ideeën kan je jezelf innovatief presenteren op de beurs. Gebruik virtual reality of augmented reality om je producten eens op een andere manier te presenteren. De technologie zal gegarandeerd een groot aantal potentiële klanten bekoren.

Laat beursbezoekers je producten eens middels augmented reality in je beursstand plaatsen. Of maak via virtual reality een virtuele sprong in een hotelkamer van jouw hotelketen. Op gamingbeurzen bijvoorbeeld maken deze twee technologieën al langer deel uit van het beursprogramma.

Virtual reality en augmented reality zijn niet geschikt voor jouw producten? Er is een simpelere manier - kies ervoor om sociale media of jouw online webshop in de stand te integreren. Met tablets kan je klanten interactief in de stand uitnodigen. Hiermee trek je extra bezoekers, verleng je de verblijfsduur in jouw stand en presenteer je jezelf ook digitaal.

Ideeën voor het gebruik van tablets in de beursstand:

 • ontdek online vacatures
 • bestellingen in de webshop
 • softwareoplossingen en apps uitproberen
 • acties op social media
 • configuratie van producten
 • enquêtes of prijsvragen

Acties en reclame artikelen voor de beursstand

Het aanbod aan praktische reclame artikelen en spannende winspelletjes bereikt de beursbezoeker al snel. Tassen of giveaways bedrukt met je logo, die je aan bezoekers weggeeft, vallen ook op bij andere beursbezoekers. Met behulp van giveaways trek je nieuwe klanten aan en kunnen bestaande relaties worden versterkt.

Bedrijven of ondernemingen die op die manier reclame maken worden vaak nog lang op een positive manier in de herinnering. Steeds vaker worden deze reclamemiddelen met een duidelijke toegevoegde waarde ingezet. Zo wordt jouw merk langdurig onthouden door de klant omdat deze steeds weer opnieuw onder ogen komt. De relatiegeschenken zijn ook perfect als prijzen voor bijvoorbeeld winspelletjes of loterijen.

Reclame artikelen voor je volgende beurs

 • reclame artikelen van hoge kwaliteit
 • ook duurzame relatiegeschenken verkrijgbaar
 • ideaal voor versterking van klantloyaliteit
 • uiteenlopende reclame-uitingen met eigen opdruk

Naar de reclame artikelen »
Contactformulier
 
Door het verzenden van deze gegevens, bevestig je de Privacyverklaring gezien en gelezen te hebben en ga je ermee akkoord dat de gegevens die je verstrekt, worden verzameld en opgeslagen. Jouw gegevens worden alleen gebruikt zoals te lezen is in onze privacyverklaring.
 
Logo von VKF Renzel
VKF Renzel heeft meer dan 35 jaar ervaring en competentie in het hele spectrum van de verkoopbevordering. Naast betrouwbaarheid en continuïteit omvat de missie van het bedrijf ook peilers als innovatie, creativiteit en flexibiliteit, om daarmee de competente partner te zijn voor alle klanten uit de industrie en retail.

Al vele jaren zijn wij niet alleen zelf vertegenwoordigd op beurzen, maar bieden wij ook modern en hoogwaardig beursmateriaal aan. Ons team helpt je graag bij het vormgeven van jouw eigen beursstand.
35

jaar ervaring en competentie

26

Productielocaties wereldwijd

25000

Producten geschikt voor verkoopbevordering

Menu sluiten
Naar boven