Configurator_EasyCubes_NL_2021 EasyCubes bestaat uit 3 basiselementen. Middels deze basiselementen zijn de presentatiemogelijkheden oneindig.
Met dit 'blokkensysteem' is het erg gemakkelijk om in korte tijd een onderscheidende productdisplay op te bouwen.
Daar is geen gereedschap voor nodig.
Sluiten
Filter toepassen

Flexibel inzetbaar

EasyCubes is enerzijds zeer geschikt voor langdurig gebruik bij uw winkelinrichting, maar anderzijds ook prima inzetbaar als presentatiedisplay op beurzen of evenementen. Kleine plekken (van 40 x 40 cm), maar ook grote oppervlakken en complete beursstands of volledige etalages kunnen worden uitgerust met EasyCubes. In vergelijking met statische displays zijn de EasyCubes een zeer voordelig alternatief, dit omdat de kubussen eenvoudig kunnen worden omgebouwd en de productpresentatie dus snel kan worden aangepast aan de omgeving en de te presenteren goederen.

Modulair systeem met een persoonlijke touch

Slechts 3 basiselementen zijn er nodig om uw eigen productpresentatiesysteem te creëren.
Kategoriebanner_Product_Presentation_System_EasyCubes
De Floor-elementen worden aan elkaar verbonden middels een connector.
De Floor-elementen kunnen vervolgens direct afgedekt worden met een cover of juist voorzien van een aantal opgestapelde „Cubes”.

Wij helpen u bij het maken van een 3D-plan

Weet u niet zeker welke componenten u voor uw ontwerp precies nodig heeft of ziet u even door de bomen het bos niet meer? Met onze 3D-planner heeft u nu de mogelijkheid om uw EasyCubes-productpresentatie op een overzichtelijke manier zelf vorm te geven en te ontwerpen. Stel met behulp van alle beschikbare EasyCubes-elementen uw eigen presentatie samen. Indien gewenst helpen wij u ook persoonlijk bij het samenstellen van een eigen productpresentatie middels het EasyCubessysteem. Neem contact met ons op!
Ontwerpplan_POS012
Easy-Cubes-Floor-Verbinder
retail02
MWSnap007
Easy-Cubes-Floor-Verbinder-Element
De Cover-elementen zijn voor de juiste afwerking ook geheel naar eigen wens en idee te bedrukken. Door het geavanceerde digitale drukproces zijn zelfs de meest uiteenlopende motieven in de hoogste kwaliteit mogelijk.

Kijk voor inspiratie en oplossingen ook eens op onze productgroeppagina van EasyCubes.
Menu sluiten
Naar boven