Presentatiestandaards voor diverse doeleinden! Ontdek onze lamellenwanden, sokkelvitrines, zuilen en nog veel meer presentatiedisplays. Geschikt voor presentatie op onder andere beurzen, evenementen en in winkels.  
Sluiten
Filter en sorteer

Een geschikte display voor uw POS

De hierboven getoonde winkelmaterialen zijn geschikt voor de presentatie van diverse artikelen.
De verschillende product- en presentatiedisplays zijn zeer geschikt voor een brede inzet in het POS gebied.
De schapdisplays zijn met name geschikt voor het presenteren van kleinere artikelen. De presentatiedisplay „Score” bestaat uit 3 in hoogte verstelbare presentatieschappen met een inschuifbord en de „Score Illumination” is voorzien van LED strips aan de staanders en valt hierdoor net iets meer op. Wij bieden ook displays voor haken aan (plaatstaal) die in de juiste vorm gevouwen kunnen worden.
 
 

De verleiding om te proeven

Iets culinairs gemaakt voor je gasten of een nieuw product op de markt brengen? Laat je gasten en klanten ervan genieten!
Presenteer je etenswaren op een passende schaal met afdekkap voor de hygiëne. De afdekkap bestaat uit twee delen met een scharnier: hierdoor hoeft de afdekkap niet helemaal verwijderd te worden om etenswaren te kunnen pakken. Naast een tafelmodel hapjesstandaard bieden wij ook een staand model aan met ruimte voor servettenhouders, tandenstokers en 2 stuks Lang DIN folderhouders. Tevens voorzien van een prullenbak om de directe omgeving schoon te houden.
Menu sluiten
Naar boven