Serviesdisplays en serviesstandaards worden gebruikt om producten te presenteren of te etaleren en laten losse borden of juist een heel servies goed tot hun recht komen.
Sluiten
Filter en sorteer

Serviesstandaards en bordhouders voor borden en andere items

Meestal gemaakt van acryl, bieden bordenstandaards je borden een stevige stand of een veilige ophanging - en dit zonder op te vallen. Borden en andere servies, maar ook boeken, cd's of dvd's kunnen door middel van deze veelzijdige bordendisplays worden gepresenteerd.

De bordenstandaards van acryl hebben doorgaans een elegant design en laten borden en meer altijd volledig tot hun recht komen. Ze zijn gebruiksvriendelijk en bieden ook breekbare items een stabiele presentatie. De displays zijn veelal transparant en daardoor zeer onopvallend, zodat ze je borden, boeken of andere producten optimaal benadrukken.

Universele bordenstandaards in vele variaties

Bordenstandaards worden vooral in winkels gebruikt, vooral als het gaat om het plaatsen van borden, producten of andere decoratieve voorwerpen op praktische, verstelbare universele steunen. Bovendien kan de hoek aan de achterkant van de standaard meestal worden aangepast en de inkepingen die in de voet zijn verwerkt, voorkomen dat de standaard en dus het object daardoor wegglijdt.

De presentatiestandaard „Kalmiaׅ“ is een klassieke standaard van kristalhelder polystyreen en is verkrijgbaar in drie verschillende hoogtes. Dankzij de praktische scharnieren kan de standaard ruimtebesparend worden ingeklapt.

Je kan ook kiezen voor een meervoudig model, zoals de bordenstandaard „Lubinus“, die respectievelijk 3 of 6 expositiestukken tegelijkertijd kan presenteren. Hele serviezen passen in de serviesstandaard „Moringa“, zodat ook bijpassende kopjes en schoteltjes tot hun recht komen.

Ruimtebesparend, transparant en stabiel - bordenstandaards voor uw verkoopruimtes

Inventariseer voor welk toepassingsgebied je welk model wilt gebruiken en kies vervolgens de bordenstandaard die je wensen optimaal combineert. Laat je inspireren door ons online assortiment bordenstandaards en gebruik deze praktische kleine artikeldragers van acrylglas om je producten nog effectiever en doelgerichter te presenteren. Of het nu gaat om het presenteren van borden of boeken op beurzen, in vitrines of verkoopruimtes: onze bordenstandaards leiden door hun discrete uiterlijk de aandacht niet af van jouw expositie en kunnen na gebruik ruimtebesparend worden ingeklapt en opgeborgen.

 

 

Menu sluiten
Naar boven