De displays op deze pagina zijn allemaal vervaardigd uit acryl. Een trapdisplay bestaat meestal uit meerdere etages, waardoor hij zeer geschikt is om van een productgroep verschillende artikelen te presenteren. De trapdisplays zijn uiterst geschikt voor het presenteren van kleinere artikelen, bijvoorbeeld sieraden of schoenen.
Sluiten
Filter en sorteer

Acryl displays - kleine helpers met een groot effect

Acryl displays en decoratieve bruggen van acrylglas worden in verschillende sectoren gebruikt. Ze dienen voor productpresentatie en stellen je in staat om jouw exposities op verschillende hoogtes te arrangeren.

Onze acryl displays en decoratieve bruggen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen. Combineer verschillende productpresentatoren met elkaar en stel ze telkens opnieuw samen. Vind voor elk product het juiste acryl presentatiedisplays.

De decoratieve hulpmiddelen van transparant acrylglas brengen je producten onder de aandacht van je klanten. De acryl displays blijven daarbij zelf subtiel op de achtergrond.

Elk acryl display heeft een laag gewicht en is daardoor bijzonder flexibel in gebruik. Acrylglas is UV-bestendig en daarom ideaal voor gebruik in je etalage. Decoreer je etalage met acryl trappen en presenteer jouw exposities op verschillende hoogtes.
Vitrinekast met zuildisplay

Vitrine met zuildisplay

Vitrines worden gebruikt in boetieks, winkels en warenhuizen. Ook op beurzen worden exposities met behulp van vitrines deskundig gepresenteerd. Kunstobjecten worden ook vaak tentoongesteld in vitrines tijdens tentoonstellingen en musea.

Ook in vitrines zijn verschillende presentatieniveaus mogelijk en optimaliseren ze de waarneming. Onze kleine zuildisplays zijn uitstekend geschikt om in vitrines te plaatsen en blijven door hun transparantie bijna onopvallend.

Kleine helpers met groot effect! Afhankelijk van de grootte van de vitrine zijn de acrylvoeten ook verkrijgbaar in verschillende displayhoogtes. De voeten zijn bijzonder geschikt als decoratieve hulpmiddelen voor kleine producten.

Locatie: Versafdelingen

Zet decoratieve bruggen in op je versafdeling en creëer een tweede, verhoogde productruimte. Leg gebak, croissants en andere snacks aantrekkelijk uit. De broodjesbrug heeft een voorplaat die dient als stopper voor producten. Tegelijkertijd biedt het de mogelijkheid voor prijsaanduiding. Creëer een extra presentatieruimte in je verkoopbalie!

In combinatie met een product-presentatiestrook benut je het toonbankgebied optimaal. Je maakt een georganiseerde indruk op jouw klanten. De presentatiestrook is verkrijgbaar in 2 verschillende lengtes en geschikt voor de presentatie van belegde broodjes.
Broodjesbrug
Monitorstandaard

Monitorstandaards - ergonomie op de werkplek

Acryl display als monitorstandaard - handige hulpmiddelen op elk bureau

Of het nu op kantoor is of thuiswerken, vaak staat het beeldscherm te laag. Een rechte zithouding is niet mogelijk. Verbeter de ergonomie op de werkplek en breng je beeldscherm op de ideale werkhoogte met onze monitorstandaard. Tegelijkertijd creëert je een opslagruimte voor documenten onder je beeldscherm.

De monitorstandaard kan ook worden gebruikt als podium voor andere producten. Plaats bijvoorbeeld de decoratieve brug op je verkoopbalie om acties te promoten.
 
Met een acryl display of een decoratieve brug is productpresentatie op verschillende hoogtes mogelijk. Decoreer bijvoorbeeld de etalage in de schoenenwinkel met decoratieve bruggen. Gebruik een broodjesbrug voor de presentatie op de toonbank in je bakkerij. Verhoog de presentatie van hoogwaardige producten in vitrines met kleine acryl podia. Talloze toepassingsmogelijkheden zijn denkbaar.

Acryl displays op maat

Maatwerk - van planning tot uitvoering
Voor ons geen probleem!

Profiteer van onze jarenlange ervaring in verkoopbevordering en ons wereldwijde netwerk. Dankzij onze eigen productie kunnen we flexibel inspelen op jouw individuele eisen.
Menu sluiten
Naar boven