Presentatiekoffers onderscheiden zich door hun functionaliteit en eenvoud, waardoor ze ideaal zijn voor veilig transport of het presenteren van goederen.
Sluiten
Filter en sorteer

Koffers van aluminium, kunststof en acrylglas

Bij het reizen maken de meeste mensen gebruik van koffers. Stevige aluminium koffers zijn populair omdat ze vormvast zijn, waardoor kleding na het transport nog steeds goed blijft. Onze aluminium koffers kunnen ook dienen voor het veilig vervoeren van hoogwaardige en delicate producten dankzij ingelegde rasterfoampanelen.

Kunststofkoffers zijn ook veelzijdig inzetbaar. Voornamelijk gebruikt door zakenreizigers voor het veilig bewaren van zakelijke documenten, kunnen ze ook dienen als een 'mobiel kantoor met handvat'. Stempels, factuurboeken, pennen, rekenmachines - alles past hierin, zeer praktisch!

Voor productpresentatie zijn koffers van helder acrylglas ideaal. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende maten. De fraaie uitstraling van kleine acrylkoffers trekt de aandacht. Of wat dacht je van de handige kleine mini-koffers, gemaakt van gekleurd PP, om je visitekaartjes op te bergen en te beschermen? Dat heeft niet iedereen! Daarom worden ze ook graag als cadeau gegeven. Op verzoek bedrukken wij de kunststof- of acrylkoffers voor jou.

Heb je vragen over onze koffers? Bel ons gerust, wij adviseren je graag!
 

Meer weten? Neem contact op met ons op!

+31 (0) 315 65 99 99


Je kan ons uiteraard ook een mail sturen ...
 
Menu sluiten
Naar boven