Met een baliedisplay presenteer je jouw producten optimaal op zowel tafels, kasten en balies.
Sluiten
Filter en sorteer

Presentatielocatie: verkoopbalie, receptiebalie en meer

In vergelijking met conventionele displays staan baliedisplays meestal al in drukbezochte ruimtes. Verkoop-, receptie- of adviesbalies trekken veel bezoekers. Door displays op tafels en balies te plaatsen kan je optimaal gebruik maken van de hoge frequentie aan mensen in deze ruimtes.

Vooral als er wachttijden zijn, zijn productdisplays of reclamedisplays op uw balie ideaal om extra artikelen te verkopen. Extra items, vouchers of cadeaukaarten kunnen hier extra effectief worden geadverteerd. Trek de aandacht van je klanten en bezoekers met een aantrekkelijke baliedisplay. Door daar advertenties of producten te plaatsen, kan je succes behalen in de verkoopbevordering.

Trek de aandacht van klanten en bezoekers vanuit verschillende gezichtspunten met een elegante baliedisplay. Enerzijds kan je de display gebruiken om de aandacht te vestigen op bepaalde acties en aanbiedingen. Anderzijds is er de mogelijkheid om met een dergelijke display aanvullende informatie over het product of uw onderneming te verstrekken. Klassiek gezien kan een toonbankdisplay dienen als productdisplay voor kleinere producten of bijvoorbeeld vouchers.

 

Baliedisplays als contactbevorderende standaards

Terwijl de productdisplay een directe invloed heeft op je verkooppromotie, leiden baliedisplays met informatie er vaak toe dat er een gesprek ontstaat. Een productdisplay op de toonbank nodigt klanten ter plekke uit om extra aankoopbeslissingen te nemen. Dit heeft dus direct invloed op je succes. Infodisplays hebben daarentegen een indirect effect.

Met de informatiedisplays voor tafel en balie kan je interesse wekken voor een specifiek product. De display kan een startpunt worden voor een persoonlijk gesprek of een consult. Door de baliedisplay uit te rusten met exclusieve productinformatie, kan de display een integraal onderdeel worden van je advies. Het is niet alleen afwisselend en aanschouwelijk, maar het kan ook de interesse in en het begrip voor je product bevorderen.

Ontdek het promotionele effect van allerlei soorten baliedisplays, geplaatst op een tafel of toonbank, centraal in het blikveld van de klant. De display vestigt namelijk direct de aandacht op je boodschap en wekt specifiek de interesse van jouw klanten. Gebruik het opvallende effect van tafeldisplays voor het doel dat je ermee wilt bereiken.

aantrekkelijk voor klanten

op maat te maken

hoogwaardige productpresentatie

Aandacht gegarandeerd: individuele tafeldisplays

Diverse displays zijn uitermate geschikt om de interesse van je klanten te wekken. In ons online assortiment vind je modellen gemaakt van verschillende materialen en met verschillende texturen. Naast klassieke balievitrines kan je terecht voor exclusieve productdisplays of draaibare tafelzuilen. Ontdek de dipslay die je producten, je onderneming of je reclame het best vertegenwoordigt.

Glasheldere balievitrines of -displays zorgen voor een hoogwaardige presentatie van producten en beschermen tegelijkertijd de producten tegen invloeden van buitenaf. Gemaakt van transparant acrylglas, zorgen ze voor een duidelijk zicht op de inhoud. Om deze reden wordt dit type tafeldisplay voornamelijk gebruikt in de voedselproductiebranche.

Naast de klassieke enkelzijdige displays van acrylglas of kunststof lamellen zijn er ook roterende modellen te bestellen. Hier strekt het presentatiegebied zich desgewenst uit naar alle vier de zijden, die allemaal goed toegankelijk zijn voor de klant. Tegelijkertijd kan je op hetzelfde moment ook nog verschillende reclameboodschappen of producten op je balie tonen.

Baliedisplay voor op de POS: op maat gemaakt voor Handelshof
Dankzij onze eigen productie- en drukkerij kunnen wij je veel mogelijkheden bieden op het gebied van de afwerking. Zo kunnen wij het merendeel van de displays in ons assortiment bedrukken en individueel aanpassen aan je specifieke wensen. Door middel van een aantrekkelijke opdruk kan je het item personaliseren met jouw logo, slogan of ander motief. Dit zorgt voor een hoge herkenningswaarde en vergroot de naamsbekendheid van je merk of onderneming.

Onze FlexiSlot® lamellenwand baliedisplays zijn bijzonder geschikt voor een exclusieve aanpassing. Deze displays zijn niet alleen verkrijgbaar in verschillende kleuren en zijn kwalitatief hoogwaardig te bedrukken. Een ander voordeel van de lamellenwand is dat deze vrij kan worden vormgegeven en ingericht met accessoires. De accessoires kunnen snel in de lamellenwand worden ingehaakt en garanderen een hoge veerkracht en stabiliteit.
Met een individueel vormgegeven baliedisplay creëer je een display die perfect is afgestemd op je product en merk. Het uiterlijk van deze artikeldrager kan worden geoptimaliseerd voor je doelgroep, terwijl de kwaliteit wordt afgestemd op je assortiment. Het bedrijfsimago kan ook worden overgebracht middels het display. Zo maakt het je onderneming en je producten snel herkenbaar voor klanten.
Menu sluiten
Naar boven