Met een baliedisplay presenteert u uw producten optimaal op zowel tafels als balies.
Sluiten
Filter toepassen

Presentatielocatie: verkoopbalie, receptiebalie en meer

In vergelijking met conventionele displays staan ​​baliedisplays meestal al in drukbezochte ruimtes. Verkoop-, receptie- of adviesbalies trekken veel bezoekers. Door displays op tafels en balies te plaatsen kunt u optimaal gebruik maken van de hoge frequentie aan mensen in deze ruimtes.

Vooral als er wachttijden zijn, zijn productdisplays of reclamedisplays op uw balie ideaal om extra artikelen te verkopen. Extra items, vouchers of cadeaukaarten kunnen hier extra effectief worden geadverteerd. Trek de aandacht van uw klanten en bezoekers met een aantrekkelijke baliedisplay. Door daar advertenties of producten te plaatsen, kunt u succes behalen in de verkoopbevordering.

Trek de aandacht van klanten en bezoekers vanuit verschillende gezichtspunten met een elegante baliedisplay. Enerzijds kan je de display gebruiken om de aandacht te vestigen op bepaalde acties en aanbiedingen. Anderzijds is er de mogelijkheid om met een dergelijke display aanvullende informatie over het product of uw onderneming te verstrekken. Klassiek gezien kan een toonbankdisplay dienen als productdisplay voor kleinere producten of bijvoorbeeld vouchers.

 

Baliedisplays als contactbevorderende standaards

Terwijl de productdisplay een directe invloed heeft op uw verkooppromotie, leiden baliedisplays met informatie er vaak toe dat er een gesprek ontstaat. Een productdisplay op de toonbank nodigt klanten ter plekke uit om extra aankoopbeslissingen te nemen. Dit heeft dus direct invloed op uw succes. Infodisplays hebben daarentegen een indirect effect.

Met de informatiedisplays voor tafel en balie kunt u interesse wekken voor een specifiek product. De display kan een startpunt worden voor een persoonlijk gesprek of een consult. Door de baliedisplay uit te rusten met exclusieve productinformatie, kan de display een integraal onderdeel worden van uw advies. Het is niet alleen afwisselend en aanschouwelijk, maar het kan ook de interesse in en het begrip voor uw product bevorderen.

Ontdek het promotionele effect van allerlei soorten baliedisplays, geplaatst op een tafel of toonbank, centraal in het blikveld van de klant. De display vestigt namelijk direct de aandacht op uw boodschap en wekt specifiek de interesse van uw klanten. Gebruik het opvallende effect van tafeldisplays voor het doel dat u ermee wilt bereiken.

aantrekkelijk voor klanten

op maat te maken

hoogwaardige productpresentatie

Aandacht gegarandeerd: individuele tafeldisplays

Diverse displays zijn uitermate geschikt om de interesse van uw klanten te wekken. In ons online assortiment vindt u modellen gemaakt van verschillende materialen en met verschillende texturen. Naast klassieke balievitrines kunt u terecht voor exclusieve productdisplays of draaibare tafelzuilen. Ontdek de display die uw producten, uw onderneming of uw reclame het best vertegenwoordigt.

Glasheldere balievitrines of -displays zorgen voor een hoogwaardige presentatie van producten en beschermen tegelijkertijd de producten tegen invloeden van buitenaf. Gemaakt van transparant acrylglas, zorgen ze voor een duidelijk zicht op de inhoud. Om deze reden wordt dit type tafeldisplay voornamelijk gebruikt in de voedselproductiebranche.

Naast de klassieke enkelzijdige displays van acrylglas of kunststof lamellen zijn er ook roterende modellen te bestellen. Hier strekt het presentatiegebied zich desgewenst uit naar alle vier de zijden, die allemaal goed toegankelijk zijn voor de klant. Tegelijkertijd kunt u op hetzelfde moment ook nog  verschillende reclameboodschappen of producten op uw balie tonen.

Baliedisplay voor op de POS: op maat gemaakt voor Handelshof
Dankzij onze eigen productie- en drukkerij kunnen wij u veel mogelijkheden bieden op het gebied van de afwerking. Zo kunnen wij het merendeel van de displays in ons assortiment bedrukken en individueel aanpassen aan uw specifieke wensen. Door middel van een aantrekkelijke opdruk kunt u het item personaliseren met uw logo, slogan of ander motief. Dit zorgt voor een hoge herkenningswaarde en vergroot de naamsbekendheid van uw merk of onderneming.

Onze FlexiSlot® lamellenwand baliedisplays zijn bijzonder geschikt voor een exclusieve aanpassing. Deze displays zijn niet alleen verkrijgbaar in verschillende kleuren en zijn kwalitatief hoogwaardig te bedrukken. Een ander voordeel van de lamellenwand is dat deze vrij kan worden vormgegeven en ingericht met accessoires. De accessoires kunnen snel in de lamellenwand worden ingehaakt en garanderen een hoge veerkracht en stabiliteit.
Met een individueel vormgegeven baliedisplay creëert u een display die perfect is afgestemd op uw product en merk. Het uiterlijk van deze artikeldrager kan worden geoptimaliseerd voor uw doelgroep, terwijl de kwaliteit wordt afgestemd op uw assortiment. Het bedrijfsimago kan ook worden overgebracht middels het display. Zo maakt het uw onderneming en uw producten snel herkenbaar voor klanten.
Menu sluiten
Naar boven