Met kaartenstandaards en kaartenhangers kunnen wenskaarten, verjaardagskaarten of ansichtkaarten op een overzichtelijke en decoratieve manier worden gepresenteerd.
Sluiten
Filter en sorteer

Altijd in het blikveld van de klant - kaartenstandaards in verschillende soorten

Het maakt niet uit of het wenskaarten, uitnodigingskaarten of ansichtkaarten zijn - klanten gebruiken kaarten voor zeer veel verschillende doeleinden. Met name kaartenstandaards zijn een effectieve manier voor in je verkoopruimte om kaarten te presenteren en om je aanbod onder de aandacht te brengen. Van klassieke kaartladders tot verschillende baliedisplays en -systemen voor alle soorten van kaarten, in ons online aanbod vind je kaartenstandaards in verschillende vormen, maten en varianten. Ook jij trekt de aandacht van je klanten met een kaartenstandaard - of dit nu in een draaibare of verrijdbare uitvoering is of gewoon een klassieke vloerstandaard is. Ontdek hier ons assortiment kaartenhouders en kaartenhangers voor uw POS.

Kaartenstandaard als vloerdisplay of als wandsysteem

Boekwinkels, krantenwinkels, kiosks, benzinestations, bloemisten, cadeauwinkels, supermarkten en vele andere retailers gebruiken kaartenstandaards - in uiteenlopende varianten - om kaarten en tijdschriften te presenteren. Laat je hier informeren over het aantrekkelijke aanbod aan kaartenstandaards in onze webshop en bestel ze gemakkelijk en ongecompliceerd online. Met de kaartladder voor displaysysteem „Multi“ - groot krijg je een klassiek kaartladdermodel dat je kan gebruiken voor de formaten DIN A4, DIN A5 en DIN A6. Een zeer mobiele kaarthouder voor je verkoopruimte of de voetgangerszone.

Als je daarentegen een geperforeerd element van metaal als kaarthouder zoekt, dan is het perfowandelement voor displaysysteem „Multi“ - baliemodel een ​​goede keuze: bij dit model kan je de baliestandaard „Multi“ uitbreiden met max. 3 perfowandelementen. De gebruikte europerforatie maakt een eenvoudig en flexibel gebruik van verschillende accessoires mogelijk, zoals bijv. perfowandhaken. Ook kan je dit systeem uitstekend gebruiken om sleutelhangers, oorbellen of andere kleine voorwerpen te presenteren. Of je kiest voor de kaartenhanger „Duo“, een systeem voor wandmontage dat is voorzien van in totaal 18 praktische vakken.

Kaartenstandaards online bestellen

Vooral op de POS zijn kaartenstandaards in de meest uiteenlopende variaties onmisbaar geworden. Zorg ervoor dat je producten op een opvallende manier worden gepresenteerd en dit kan prima met ons assortiment aan balie- en tafelkaartenstandaards. Met een uitnodigingskaartenstandaard op je balie of een vloerstandaard voor ansichtkaarten bij de ingang van je winkel, kan je de verschillende modellen kaarten die je hebt ideaal presenteren en daarmee de aandacht van je klanten trekken op jouw POS.

Menu sluiten
Naar boven