Met kaartenstandaards en kaartenhangers kunnen wenskaarten, verjaardagskaarten of ansichtkaarten op een overzichtelijke en decoratieve manier worden gepresenteerd.
Sluiten
Filter en sorteer

Altijd in het blikveld van de klant - kaartenstandaards in verschillende soorten

Het maakt niet uit of het wenskaarten, uitnodigingskaarten of ansichtkaarten zijn - klanten gebruiken kaarten voor zeer veel verschillende doeleinden. Met name kaartenstandaards zijn een effectieve manier voor in uw verkoopruimte om kaarten te presenteren en om uw aanbod onder de aandacht te brengen. Van klassieke kaartladders tot verschillende baliedisplays en -systemen voor alle soorten van kaarten, in ons online aanbod vindt u kaartenstandaards in verschillende vormen, maten en varianten. Ook u trekt de aandacht van uw klanten met een kaartenstandaard - of dit nu in een draaibare of verrijdbare uitvoering is of gewoon een klassieke vloerstandaard is. Ontdek hier ons assortiment kaartenhouders en kaartenhangers voor uw POS.

Kaartenstandaard als vloerdisplay of als wandsysteem

Boekwinkels, krantenwinkels, kiosks, benzinestations, bloemisten, cadeauwinkels, supermarkten en vele andere retailers gebruiken kaartenstandaards - in uiteenlopende varianten - om kaarten en tijdschriften te presenteren. Laat u zich hier informeren over het aantrekkelijke aanbod aan kaartenstandaards in onze webshop en bestel ze gemakkelijk en ongecompliceerd online. Met de kaartladder voor displaysysteem „Multi“ - groot krijgt u een klassiek kaartladdermodel dat u kunt gebruiken voor de formaten DIN A4, DIN A5 en DIN A6. Een zeer mobiele kaarthouder voor uw verkoopruimte of de voetgangerszone.

Als u daarentegen een geperforeerd element van metaal als kaarthouder zoekt, dan is het perfowandelement voor displaysysteem „Multi“ - baliemodel een ​​goede keuze: bij dit model kunt u de baliestandaard „Multi“ uitbreiden met max. 3 perfowandelementen. De gebruikte europerforatie maakt een eenvoudig en flexibel gebruik van verschillende accessoires mogelijk, zoals bijv. perfowandhaken. Ook kunt u dit systeem uitstekend gebruiken om sleutelhangers, oorbellen of andere kleine voorwerpen te presenteren. Of u kiest voor de kaartenhanger „Duo“, een systeem voor wandmontage dat is voorzien van in totaal 18 praktische vakken.

Kaartenstandaards online bestellen

Vooral op de POS zijn kaartenstandaards in de meest uiteenlopende variaties onmisbaar geworden. Zorg ervoor dat uw producten op een opvallende manier worden gepresenteerd en dit kan prima met ons assortiment aan balie- en tafelkaartenstandaards. Met een uitnodigingskaartenstandaard op uw balie of een vloerstandaard voor ansichtkaarten bij de ingang van uw winkel, kunt u de verschillende modellen kaarten die u heeft ideaal presenteren en daarmee de aandacht van uw klanten trekken op uw POS.

Menu sluiten
Naar boven