Meer hygiëne met preventieschermen en hygiënisch beschermende producten.

Een preventiescherm zorgt voor meer hygiëne in de winkel of op kantoor. Vooral in de levensmiddelenbranche is de presentatie van producten volgens de hygiënerichtlijnen essentieel. Om die reden worden overal in horecagelegenheden, bakkerijen en banketwinkeltjes beschermplaten of displays van hoogwaardig acryl geplaatst. De preventieschermen dienen als bescherming tegen druppeltjes, niezen of tegen hoesten.

Naast onze preventieschermen bieden wij ook veel artikelen voor hygiënebescherming aan bij de kassa en op de balie. Goed geplaatste producten van hoge kwaliteit bieden en behouden een aangename koopsfeer. Tegelijkertijd neemt u hiermee de gezondheid van consumenten en medewerkers in acht.

Meer lezen »

Winkelen met hoge hygiënenormen

Als aanvulling op onze artikeldragers bieden wij ook veel artikelen aan voor hygiënebescherming bij de kassa of op de balie. Goed geplaatste producten van hoge kwaliteit geven een aangenamere winkelsfeer. Tegelijkertijd wordt de gezondheid van consumenten en werknemers gewaarborgd.

Hygiënebescherming en -normen zijn termen die steeds belangrijker worden. Het volgen van deze trends is de sleutel om het vertrouwen van klanten te blijven behouden. Dit vergt in de meeste gevallen een aanpassing van de winkelinrichting.

Het onderhouden van hygiënenormen geldt vanaf de entree, ter hoogte van de productschappen tot bij de kassa. Als ondernemer is het belangrijk om uniforme standaarden te creëren om klanten en medewerkers te kunnen beschermen.

Van deze gebieden is de kassazone de plek waar de klant het meeste direct contact heeft. Met name hier komen onze beschermende artikelen volledig tot hun recht. De kassazone verschilt natuurlijk van winkel tot winkel. Daarom bieden wij in ons assortiment producten aan met verschillende bevestigingsmogelijkheden.

 


Flexibel gebruik en eenvoudige montage

Naast beschermende ophangingen, preventieschermen en standaards zijn er ook scheidingswanden voor op de balie. Met de vele verschillende artikelen willen wij u zoveel mogelijk opties bieden bij het inrichten van uw eigen winkel, dan wel kantoor.

De kleine scheidingswanden dienen als hoest- en niesbescherming voor op de toonbank. De staanders worden eenvoudig op de balie geplaatst en bestaan ​​uit een transparant paneel met frame. Afhankelijk van het model creëren ze elk hun eigen afstand tot het balie-oppervlak. Zo blijft doorgifte van bepaalde dingen mogelijk.

Andere klassieke displays in de categorie hoest- of niesbescherming bieden ook volledige bescherming zonder een opening voor doorgifte. Met de juiste houder kunnen ze eenvoudig op elke balie of tafel worden neergezet. Een antisliplaag of zuignappen zorgen ervoor dat hij op elk oppervlak op zijn plek blijft zitten en niet zomaar verschuift.

Als u de ruimte op de toonbank niet wilt beperken, kiest u voor een preventiescherm. Dit transparante beschermpaneel wordt eenvoudig aan het plafond gehangen en beschermt zonder elders qua ruimte in te moeten boeten.

De vele bevestigingsmogelijkheden worden uitgebreid door de flexibiliteit van het materiaal. Het materiaal, acrylglas of PET G, oogt modern en steriel door zijn gelijkenis met glas. Het plaatst de producten op de voorgrond en dient daarmee als een optimale artikeldrager.


 

Artikeldragers met potentieel

Bij het presenteren van artikelen met een afdekkap heeft u veel verschillende mogelijkheden. Er is keuze tussen eenvoudige displays en displays met meerdere etages. Daarnaast zijn de afdekvitrines er in verschillende vormen en soorten.

In het assortiment vindt u modellen met slechts één frontbescherming, maar ook modellen met nog extra bescherming aan de zijkanten. Dus alleen het eigen personeel heeft zo toegang tot de producten en het voedsel is zo volledig beschermd. Zo worden nieuwe hygiënenormen bepaald.

De afdekvitrines beschermen niet alleen, maar kunnen ook extra ruimte genereren. Door een vitrine op uw balie te plaatsen ontstaat er een nieuwe verkoopruimte die voldoet aan de hygiënerichtlijnen.

Maar er zijn niet alleen displays met één etage. Wilt u uw producten op meerdere verdiepingen presenteren om ruimte te besparen? Hiervoor hebben we ook veel verschillende oplossingen in ons assortiment.

Onze producten zijn ook geschikt voor actieartikelen of speciale aanbiedingen. Hiermee kunnen reclamemaatregelen in de winkelruimte worden doorgevoerd met behoud van de hoogste hygiëne en netheid. Door plaatsing van de display op uw toonbank zal dit ook meer aandacht gaan trekken van de klant. Als resultaat dat de klant wellicht overgaat tot aankoop.Hygiënebescherming in verschillende vormen

Hieronder willen wij u nader kennis laten maken met de bijzonder actuele artikelen uit ons assortiment. Zeker in tijden van virale ziektes of de bekende griepgolf gaat er niets boven adequate maatregelen op het gebied van hygiëne. De volgende artikelen helpen u bij de implementatie ervan in uw winkel of organisatie.
Het preventiescherm „Kassa" is de ideale display en bescherming voor bij de kassa. Het preventiescherm beschermt zowel uw klanten als ook de eigen werknemers. De medewerkers zijn niet alleen van voren beschermd, want het model „Kassa" biedt ook zijafscherming. Het uitwisselen van artikelen, formulieren of betaalmiddelen kan gedaan worden via de uitsparing aan de onderzijde van het preventiescherm.
IMG_0762
In plaats van neerzetten op de balie wordt de beschermplaat van acrylglas aan het plafond bevestigd. Deze plaat is verkrijgbaar in verschillende lengtes en breedtes. Door de boorgaten in de hoeken kan dit paneel eenvoudig met touwen of kettingen aan het plafond worden opgehangen. Er behoeft dus geen ruimte te worden "opgeofferd" voor wat betreft het balieoppervlak.

De beschermkap „Arvens" is een klassieke beschermingsdisplay tegen hoesten en niezen. Het is belangrijker dan ooit om aandacht te besteden aan hygiëne bij het aanbieden van uw producten op de toonbank. De acryl beschermkap is voorzien van zuignappen en beschermt de voor- en zijkant tegen invloeden van buitenaf. Met dit artikel kunt u uw producten op drie etages presenteren en tegelijkertijd beschermen.

Wij hebben verschillende beschermvitrines en -kappen voor verschillende producten. Vind voor uw winkel of bedrijf het juiste preventiescherm van acrylglas of PET G.

 

Eigen productie

Als fabrikant van deze producten garanderen wij de kwaliteit ervan en adviseren wij u graag. Onze artikelen worden volledig vervaardigd in Duitsland. Om deze reden zijn wij in staat om ook maatwerk te leveren. Uw product wordt desgewenst speciaal en volledig naar wens vervaardigd.

Heeft u een speciaal artikel nodig of juist een bijzondere mogelijkheid om het aan uw schap te hangen? Het juiste preventiescherm nog niet gevonden? Neem dan contact met ons op en vraag ons naar de mogelijkheden van een preventiescherm of baliedisplay, dat volledig is afgestemd op uw wensen. Of ontdek een passend product in ons online assortiment.

Meer producten op het gebied van hygiënebescherming vindt u hier.
Menu sluiten

Toon producten

Contact

Live-Chat


Vragen? Start een chat.

Bel ons


+31 (0) 315 65 99 99

ma-do: 08:00 - 17:00 uur
vrijdag: 08:00 - 16:30 uur

E-mail


Neem nu contact met ons op

verkoop@vkf-renzel.nl

naar het contactformulier »

WhatsApp


VKF Renzel NL

WhatsApp actief op werkdagen
van 09:00 - 16:00 uur

Waarschuwing!

Het spijt ons, maar uw huidige browser wordt niet ondersteund ...

VKF Renzel B.V.
Naar boven