Draaiplateaus worden gebruikt voor productpresentaties om producten van alle kanten te kunnen laten zien, maar ook om aandacht te trekken.
Sluiten
Filter en sorteer

Altijd in beweging: gevarieerde draaiplateaus

Ben je op zoek naar het juiste draaiplateau voor een evenement, je etalage of op de balie? Of wil je jouw producten juist eens in een andere context presenteren en vanuit zoveel mogelijk verschillende perspectieven? Ontdek dan ons assortiment draaiplateaus, die zich kenmerken door verschillen in hun belastbaarheid. Van draaiplateaus met een mogelijke maximale centrale belasting van 5 kg tot bijzonder robuuste draaiplateaus die een belasting tot 500 kg aan kunnen, je vindt ze bij ons in de webshop. Onze draaiplateaus vallen met name op doordat ze zeer flexibel en locatieonafhankelijk geplaatst kunnen worden. Kies voor het product dat volledig aansluit bij jouw wensen.


Geef er een draai aan

Een etalagepop exposeren in een aantrekkelijke 360-graden-presentatie? Of bepaalde producten, zoals schoenen of sieraden, middels een draaiplateau eens op een andere manier onder de aandacht brengen? Gebruik onze draaiplateaus als praktische presentatiehulp voor allerlei producten. Het draaiplateau 10 kg bijvoorbeeld is een klassieker voor op de balie. Met 2,5 omwentelingen per minuut biedt dit draaiplateau met een flensdiameter van 124 mm precies die ruimte om je product op een effectieve manier aan een groot publiek te presenteren. Moet de belastbaarheid wat groter zijn? Kies dan voor een exemplaar dat een zwaardere last aan kan, bijvoorbeeld het draaiplateau 50 kg. We hebben zelfs een draaiplateau tot wel 500 kg in ons assortiment! Bij enkele modellen in ons online aanbod kan je zelf een passende centrale belasting uitkiezen. Kies uiteindelijk voor het draaiplateau dat het beste aansluit bij de zwaarte en grootte van de te presenteren producten.


Diverse selectiecriteria voor uw draaiplateau

De keuze voor het draaiplateau dat bij je past, hangt altijd af van het formaat en het gewicht van het product dat je wilt presenteren. Denk ook na over de doorsnede van het steunvlak en de voeding, want de meeste draaiplateaus werken op stroom. Naast het gewicht en de voeding zijn ook de hoogte en breedte van het te presenteren product van cruciaal belang. Juist bij grotere en hogere producten kan de maximale draagcapaciteit door het hefboomprincipe steeds veranderen. Dit aspect moet zeker zo goed in het achterhoofd worden gehouden als de draaisnelheid, het aantal omwentelingen per minuut. Bij vragen over dit soort bijzondere aspecten van draaiplateaus, staan wij je graag adviserend ter zijde.
 
Menu sluiten
Naar boven