Sluiten
Filter en sorteer

Productspecifieke displays

In de artikelgroepen hierboven staan displays voor de meest uiteenlopende artikelen. Voor een duidelijk overzicht hebben wij artikelen in groepen gedeeld. Naast de algemeen inzetbare presentatiedisplays bieden wij ook productspecifieke displays aan.

 

Van verkoopbollen tot presentatiekoffers

Onze webwinkel heeft, met inmiddels méér dan 20.000 producten, het grootste assortiment verkoopbevorderende materialen van Europa! Raak geïnspireerd door de vele mogelijkheden en manieren van presenteren.
De presentaties hierboven helpen je om jouw product of dienst verder in de markt te zetten.
Deze artikelen zijn niet alleen geschikt voor presentatie in winkels, maar ook op evenementen, markten en beurzen.

Het doet er niet toe wat je verkoopt, voor elk product of dienst hebben wij wel iets, waarmee je de aandacht zal trekken!
Bijvoorbeeld het standaard assortiment productspecifieke displays, variërend van brillenstandaards tot smartphone- en tabletdisplays. Deze displays zijn speciaal ontwikkeld door onze klanten in samenwerking met VKF Renzel.

Door goed naar de vraag van onze klanten te luisteren en samen met hen het productieproces van A tot Z te begeleiden, zijn er inmiddels al vele displays ontwikkeld, die niet alleen onze klant tevreden stelde, maar een hele branche.
Op deze manier bieden onze displays dus uitkomst voor een breed publiek.

Meer bijzondere artikeldragers:
 Met deze systemen kan je onbeperkt jouw POS-presentaties uitbreiden!

 

Presentatiedisplays die de verwachting waar maken

Maak gebruik van onze uitgebreide kennis en méér dan 30 jaar ervaring!
Wij kunnen op maat gemaakte displays voor elk product of dienst ontwikkelen en produceren. Door een samenwerking tussen diverse productielocaties verspreid over Europa en Azië bieden wij een breed scala aan materiaalbewerkingen aan en beschikken over de nodige kennis. Klik hier voor meer informatie.

Heb je vragen over de displays uit ons standaard assortiment?
Neem vrijblijvend contact met ons op.
Menu sluiten
Naar boven