VKF Renzel gebruikt cookies om haar websites gebruiksvriendelijker en persoonlijker te maken. Door gebruik te maken van deze site of door op het kruisje te klikken geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. Gegevensbescherming
OK

 direct contact: +31(0)315-659999

 eigen productie

 eigen drukkerij

     

  facebook

  twitter

  youtube

     

  nieuwsbrief

Artikeldragers

Displays met een aantrekkelijke presentatie? Bij ons bent u aan het juiste adres!

Meer lezen »

Productspecifieke displays

In de artikelgroepen hierboven staan displays voor de meest uiteenlopende artikelen. Wij hebben de artikelen in groepen gedeeld voor een duidelijk overzicht. Naast de algemeen inzetbare presentaties bieden wij ook productspecifieke displays.

Van verkoopbollen tot presentatiekoffers

Onze webwinkel heeft, met méér dan 10.000 producten, het grootste assortiment verkoopmaterialen van Europa! Raak geïnspireerd door de vele mogelijkheden en manieren van presenteren. De presentaties hierboven helpen uw product of dienst verder in de markt te zetten. De bovenstaande artikelen zijn niet alleen geschikt voor presentatie in een winkel maar ook op evenementen, markten en beurzen.

Het doet er niet toe wat u verkoopt, voor elk product of dienst hebben wij iets te bieden waarmee u de aandacht trekt! Bijvoorbeeld het standaard assortiment productspecifieke displays, variërend van brillenstandaards tot smartphone- en tabletdisplays. Deze displays zijn speciaal ontwikkeld door onze klanten in samenwerking met VKF-Renzel. Door naar de vraag te luisten van onze klanten en samen het productieproces van A tot Z te begeleiden, zijn er vele displays ontwikkeld dat niet alleen onze klant tevreden steld maar een hele branche. Op deze manier bieden onze displays uitkomst voor een breedt publiek.

Voor meer artikeldragers zie ook ons assortiment FlexiSlot Lammellenwandsystemen en onze perfowandsystemen.
Met deze systemen kunt u onbeperkt uw pos-presentaties uitbreiden!

Presentatiedisplays die verwachtingen waar maken

Maak gebruik van uitgebreide kennis en méér dan 30 jaar ervaring! Wij kunnen op maat gemaakte displays voor elk product of dienst ontwikkelen en produceren. Door een samenwerking tussen diverse productielocaties verspreid over Europa en Azië bieden wij een breedt scale aan materiaalbewerkingen en een uitgebreide kennis. Klik hier voor meer informatie.

Heeft u vragen over de displays uit ons standaard assortiment?
Neem contact met ons op.