VKF Renzel gebruikt cookies om haar websites gebruiksvriendelijker en persoonlijker te maken. Door gebruik te maken van deze site of door op het kruisje te klikken geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. Gegevensbescherming
OK

Artikeldragers

Display nodig met een aantrekkelijke presentatie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Meer lezen »

Productspecifieke displays

In de artikelgroepen hierboven staan displays voor de meest uiteenlopende artikelen. Voor een duidelijk overzicht hebben wij de artikelen in groepen gedeeld. Naast de algemeen inzetbare presentaties bieden wij ook productspecifieke displays aan.

Van verkoopbollen tot presentatiekoffers

Onze webwinkel heeft, met méér dan 17.000 producten, het grootste assortiment verkoopmaterialen van Europa! Raak geïnspireerd door de vele mogelijkheden en manieren van presenteren. De presentaties hierboven helpen uw product of dienst verder in de markt te zetten. De bovenstaande artikelen zijn niet alleen geschikt voor presentatie in een winkel maar ook op evenementen, markten en beurzen.

Het doet er niet toe wat u verkoopt, voor elk product of dienst hebben wij wel iets te bieden, waarmee u de aandacht zult trekken! Bijvoorbeeld het standaard assortiment productspecifieke displays, variërend van brillenstandaards tot smartphone- en tabletdisplays. Deze displays zijn speciaal ontwikkeld door onze klanten in samenwerking met VKF Renzel. Door naar de vraag van onze klanten te luisteren en samen met hen het productieproces van A tot Z te begeleiden, zijn er vele displays ontwikkeld, die niet alleen onze klant tevreden stelde, maar een hele branche. Op deze manier bieden onze displays dus uitkomst voor een breed publiek.

Voor meer artikeldragers: zie ook ons assortiment FlexiSlot Lammellenwandsystemen en onze perfowandsystemen.
Met deze systemen kunt u onbeperkt uw POS presentaties uitbreiden!

Presentatiedisplays die verwachtingen waar maken

Maak gebruik van onze uitgebreide kennis en méér dan 30 jaar ervaring! Wij kunnen op maat gemaakte displays voor elk product of dienst ontwikkelen en produceren. Door een samenwerking tussen diverse productielocaties verspreid over Europa en Azië bieden wij een breed scala aan materiaalbewerkingen aan en beschikken over de nodige kennis. Klik hier voor meer informatie.

Heeft u vragen over de displays uit ons standaard assortiment?
Neem contact met ons op.