Brillen standaards en brillen displays zijn niet alleen geschikt als presentatiemiddel, maar ook om brillen op beschermde wijze ten toon te stellen.
Sluiten
Filter toepassen

Brillen standaards voor uw winkel op maat gemaakt

Elke winkel of shop kent haar eigen inrichting. Onze displays kunnen flexibel ingezet worden als presentatiedisplay, maar daarnaast ook als veilige opslag van brillen. Ons assortiment omvat displays van acrylglas en metaal. Brillen standaards en balie displays, zoals de klassieke Brillen standaard „Galega“, zijn geschikt voor gebruik op de balie of tafel. De brillen display is verkrijgbaar in verschillende maten en zet door zijn glasheldere buitenkant de brillen optimaal op de voorgrond. Wie op zoek is naar een vloer display om daarmee zijn producten te presenteren, vindt dus wat hij zoekt. Het lamellenwandsysteem „Flexi-Slot“ biedt daarentegen weer een compleet unieke oplossing voor in uw winkel.
 

Lamellenwandsysteem „Flexi-Slot“

Stel persoonlijk een brillen display samen die volledig voldoet aan uw wensen. U kunt kiezen uit verschillende modellen en basisconstructies. Vervolgens bepaalt u hoe u uw producten wilt presenteren. Dit kan door het plaatsen van speciale brilhouders of minischapjes. Overtuig uzelf van de vele variaties en het onuitputtelijke potentieel van ons „Flexi-Slot“ Systeem.


Displays met opdruk

Personaliseer uw bril standaard, display of moderne brilhouder met onze hulp. Als fabrikant van bovenstaande producten garanderen wij niet alleen de kwaliteit van deze producten, maar voorzien wij ze ook graag van een persoonlijke bedrukking, zoals bijvoorbeeld een logo, merknaam, etc.

Op aanvraag is er ook de mogelijkheid om maatwerk te laten produceren. Maak gebruik van onze 30 jaar ervaring in de verkoopbevordering en profiteer van onze ideeën en mogelijkheden.
Menu sluiten
Naar boven