Brillen standaards en brillen displays zijn niet alleen geschikt als presentatiemiddel, maar ook om brillen op beschermde wijze ten toon te stellen.
Sluiten
Filter en sorteer

Brillen standaards voor je winkel op maat gemaakt

Elke winkel of shop kent haar eigen inrichting. Onze displays kunnen flexibel ingezet worden als presentatiedisplay, maar daarnaast ook als veilige opslag van brillen. Ons assortiment omvat displays van acrylglas en metaal. Brillen standaards en balie displays, zoals de klassieke Brillen standaard „Galega“, zijn geschikt voor gebruik op de balie of tafel. De brillen display is verkrijgbaar in verschillende maten en zet door zijn glasheldere buitenkant de brillen optimaal op de voorgrond. Wie op zoek is naar een vloer display om daarmee zijn producten te presenteren, vindt dus wat hij zoekt. Het lamellenwandsysteem „Flexi-Slot“ biedt daarentegen weer een compleet unieke oplossing voor in je winkel.
 

Lamellenwandsysteem „Flexi-Slot“

Stel persoonlijk een brillen display samen die volledig voldoet aan je wensen. Je kan kiezen uit verschillende modellen en basisconstructies. Vervolgens bepaal je hoe je jouw producten wil presenteren. Dit kan door het plaatsen van speciale brilhouders of minischapjes. Overtuig jezelf van de vele variaties en het onuitputtelijke potentieel van ons „Flexi-Slot“ Systeem.


Displays met opdruk

Personaliseer jouw bril standaard, display of moderne brilhouder met onze hulp. Als fabrikant van bovenstaande producten garanderen wij niet alleen de kwaliteit van deze producten, maar voorzien wij ze ook graag van een persoonlijke bedrukking, zoals bijvoorbeeld een logo, merknaam, etc.

Op aanvraag is er ook de mogelijkheid om maatwerk te laten produceren. Maak gebruik van onze 35 jaar ervaring in de verkoopbevordering en profiteer van onze ideeën en mogelijkheden.
Menu sluiten
Naar boven