EasyCubes - de displayrevolutie in uw showroom

De essentie van EasyCubes

EasyCubes bestaat uit slechts 3 basiselementen - de mogelijkheden voor wat betreft productpresentaties zijn daarentegen eindeloos.
Dit gepatenteerde en modulaire plug-in systeem is eenvoudig op te bouwen en er is onbeperkt mee te variëren.
In een handomdraai heeft u uw productdisplay naar eigen idee en volledig zonder gereedschap opgebouwd. EasyCubes nu bestellen »

 

3 basiselementen

easycubes-overzicht

Eenvoudige opbouw zonder gereedschap

De vloer-elementen (Floors) kunnen aan elkaar worden gekoppeld door middel van een verbinder. Vervolgens kan een Floor rechtstreeks afgedekt worden met een Cover of eerst nog voorzien worden (plaatsen en/of opstapelen) van een aantal Cubes.
easycubes-aufbau
DSC_0137
5

Eindeloze mogelijkheden voor wat betreft de presentatie van uw producten

EasyCubes zijn enerzijds zeer geschikt voor langdurig gebruik als onderdeel van uw winkelinrichting, maar anderzijds ook voor kortere presentaties op beurzen en evenementen.
Van kleine oppervlakken (40 x 40 cm) tot zeer grote ruimtes en van complete beursstands tot minimale etalages: ze kunnen allemaal moeiteloos uitgerust worden met EasyCubes.
In vergelijking met statische displays zijn de EasyCubes een zeer voordelig alternatief. Dit omdat elke presentatie, opgebouwd uit meerdere 'Cubes', eenvoudig herbouwd kan worden en u de productpresentatie te allen tijde snel kunt aanpassen aan de omgeving en/of het product.

Covers met een eigen uitstraling

Voor een maximale eigenheid en een compleet unieke uitstraling kunnen de Covers bedrukt worden. Het bedrukken gaat volledig digitaal, wat weer mogelijk maakt dat zelfs de meest veeleisende motieven en foto's van de hoogste kwaliteit afgebeeld kunnen worden. Bekijk hieronder onze standaard afbeeldingen.

Wij helpen u graag bij het samenstellen van uw eigen presentatie

Persoonlijke ondersteuning nodig bij het inrichten van uw productpresentatie met EasyCubes? Wij adviseren u graag.
easycubes-produktdisplay
easycubes-produktdisplay
easycubes-concept

Meer weten? Neem contact op met onze verkoop!

+31 (0) 315 65 99 99

u kunt ons uiteraard ook een mail sturen ...

Menu sluiten
Naar boven