Sluiten
Filter en sorteer

Verkooptafels: producten aanprijzen op het verkooppunt

Met een verkooptafel zijn producten of diensten op een duidelijk zichtbare en gemakkelijk toegankelijke manier te presenteren.Gebruik deze tafel bijvoorbeeld ook om diensten of service mee te presenteren. Plaats de display in een wachtruimte, op evenementen of permanent in de winkel of verkoopruimte. Op deze manier kunt u extra de aandacht vestigen op de gepresenteerde producten.

De POS is het verkooppunt waar de klant direct in contact komt met de producten. De beslissing om het product uiteindelijk te kopen wordt meestal hier genomen. Om die reden is de presentatie van de producten dan ook bijzonder cruciaal. Een verkooptafel is er niet alleen om de interesse van potentiële kopers wekken, maar kan ook de functie hebben om kwaliteit aan te prijzen of als imago versterking.

Wanneer er slechts een beperkt aantal producten op tafel ligt, duidt dit op schaarste van het product. Nu wordt de indruk gewekt dat dit product bijzonder waardevol of uniek is. Dit effect wordt onder meer ook toegepast in de modedetailhandel of sieradensector.

Verkoopbevorderend
op de Point of Sale

POS oplossingen
op maat mogelijk

Verkoopdisplays
voor uw merk

De geschikte tafel voor uw merk

De presentatie van de producten en het imago van het merk hebben een nauwe relatie met elkaar. Deze twee aspecten van marketing kunnen niet los van elkaar gezien worden. Dit betekent dat POS-displays voor producten van bijzonder belang zijn. Ze moeten het imago van het merk weerspiegelen en de producten bijvoorbeeld op een overeenkomstige hoogwaardige of natuurlijke manier presenteren.

Op de verkooptafel zelf kunt u de producten in de door u gewenste volgorde of vorm presenteren. Afhankelijk van de tafel biedt deze u een oppervlak van verschillende afmetingen. Wilt u grotere, robuustere producten presenteren? Kies dan voor een stabiele, natuurlijke tafel.

Als alternatief zijn voor kleinere, producten van kwaliteit ook presentatietafels of -zuilen in een stijlvol design verkrijgbaar. Er is ook de mogelijkheid om de displays naar wens aan te passen. Ook kunnen wij u productie op maat en bedrukking van onze verkooptafels, bestaamde uit vierkante buizen, aanbieden.

 

Inklapbare verkooptafels: ideaal voor onderweg

Een inklapbare verkooptafel is ideaal als u producten wilt presenteren op evenementen, in een beurstand of bij een verkooppresentatie op scholen of bij mensen thuis. De tafels zijn eenvoudig te transporteren en kunnen vervolgens flexibel en stevig op de betreffende locatie worden opgesteld. Met een klaptafel zorgt u namelijk ook bij flexible presentaties op steeds wisselende locaties voor een aantrekkelijke presentatie van producten.

Informatiemateriaal, producten of kassa's kunnen op de tafel worden geplaatst. Vestig de aandacht op uw fitnesscursussen en -aanbiedingen en motiveer mensen om zich aan te melden. Als alternatief kunt u uw producten ook zorgvuldig en verkoopbevorderend bereiden. Uitgerust met mobiele kassa's kunt u de verkooptafels ook gebruiken als mobiel kassapunt.

De inklapbare tafel kan steeds opnieuw weer worden gebruikt voor verschillende doeleinden. Hetzij op een stadsfestival, een beurs of speciale uitverkoop. De tafels kunnen snel worden ingericht als extra ruimte voor het productpresentaties. Vooral bij kortingen of bulkgoederen kunt u meer producten presenteren om de verkoop te bevorderen.

 

Houten tafels als basis voor uw producten

Vooral nu zijn houten tafels met een natuurlijke uitstraling zeer geschikt voor het presenteren van merken en producten. Natuurlijk materiaal scoort door zijn rustieke, decoratieve karakter. Dit kan een directe impact hebben op de perceptie van uw merk en producten. De vierkante tafels kunnen ook permanent gebruikt worden voor het buffet of in het filiaal.

Er valt ook wat te kiezen als het gaat om mobiele tafels. Kies bijvoorbeeld voor een display met wielen of een inklapbare verkoopdisplay. Zo kunt u ook voor uw volgende beurs of evenement juist kiezen voor houten verkooptafels. Ontdek tafels in natuurlijk beuken, dennenhout of kies er een met een voorbehandeld oppervlak.

Een bijzondere verkooptafel is de marktkraam. Dankzij het gekleurde dakzeil vormt het een absolute blikvanger. Door zo'n display ontstaat een tijdelijke verkoopruimte, die ook verkrijgbaar is met transportwagentje. Gebruik deze stevige verkooptafel binnen of buiten om uw productverkoop te stimuleren.

Productpresentatie op de Point of Sale

Met een aansprekende presentatie op de POS kunt u het succes van uw merk beïnvloeden. De presentatie trekt niet alleen potentiële kopers. Nee, het verleidt ze tegelijkertijd ook om de producten te kopen. Deze hoogwaardige verkooptafels uit ons assortiment ondersteunen de uitvoering van verkoopbevordering op iedere Point of Sale.

Naast de modellen uit ons assortiment bieden wij u als producent met eigen drukkerij ook oplossingen op maat. Met een dergelijke display kunt u de productpresentaties nog beter afstemmen op de look-and-feel van uw merk. Maak van uw verkooptafel een unieke merkendisplay. Vraag ons naar de mogelijkheid betreffende uw ideeën voor een POS-display op maat.

Wij helpen uw graag!

Verkoopafdeling VKF Renzel Nederland

Menu sluiten
Naar boven