Desinfectiezuilen

Met de juiste hygiëne voorkomt u overdracht van ziekteverwekkers. Daarnaast creëert u hiermee een schoon en betrouwbaar beeld van uw bedrijf, winkel of restaurant. Handdesinfectie is vooral belangrijk op drukbezochte plekken. Niet in het minste omdat ongeveer 80% van de infecties wordt veroorzaakt door overdracht via de handen. Met onze hygiënestations, desinfectiezuilen, desinfectiestandaards en desinfectiedispensers kunt u dit effectief voorkomen. Onze desinfectiezuilen, desinfectiestandaards, hygiënestations en desinfectiedispensers zijn voorzien van een sensor, armhendel of voetpedaal

Meer lezen »

Meer hygiëne in uw bedrijf met desinfectiedispensers

U kunt onze hygiënestations en desinfectiedispensers gebruiken bij de entree, in de kantine, voor toiletruimtes of in vergaderruimtes. Geef virussen en bacteriën geen kans om zich te verspreiden.

Deze mobiele hygiënestations zijn ook verkrijgbaar met monitor. Deze is dan te gebruiken als reclamescherm of voor een instructievideo. Onze hygiënestations worden voornamelijk gebruikt in de volgende branches:
 
  •  ziekenhuizen
  •  openbare instelling
  •  restaurants
  •  hotels
  •  detailhandel
  •  winkelcentra
     

Effectieve hygiëne voor alle branches

Onze systemen zijn uitgerust met Steripower handdesinfectieapparaten. Bij het insteken van de handen wordt met behulp van een sensor een spray geactiveerd. Zo gebruikt u de hygiënedispenser zonder deze zelf verder aan te raken. Een overdracht van virussen en bacteriën via aanraking van een oppervlak is uitgesloten. Wrijf vervolgens het ontsmettingsmiddel in uw handen. Er moet rekening gehouden worden met een korte inwerkingstijd om zo de verspreiding van ziekteverwekkers effectief te voorkomen.

Onze hygiënestations hebben een stabiele basis. Zo zijn ze probleemloos te plaatsen in bedrijfs- of winkelruimtes of entrees. Dankzij het hoogwaardige design van deze desinfectiezuilen moderniseert u tevens uw verkoopruimte en zorgt u voor een chique inrichtingsstijl. Tegelijkertijd kunt u uw publiek specifiek informeren over de mogelijkheid van deze vorm van desinfecteren.
 

Toepassing hygiënestation op een groente- en fruitafdeling

Menu sluiten

Toon producten

Contact

Live-Chat


Vragen? Start een chat.

Bel ons


+31 (0) 315 65 99 99

ma-do: 08:00 - 17:00 uur
vrijdag: 08:00 - 16:30 uur

E-mail


Neem nu contact met ons op

verkoop@vkf-renzel.nl

naar het contactformulier »

WhatsApp


VKF Renzel NL

WhatsApp actief op werkdagen
van 09:00 - 16:00 uur

Waarschuwing!

Het spijt ons, maar uw huidige browser wordt niet ondersteund. Kies een andere browser.

VKF Renzel B.V.
Naar boven