Vloerstickers geven opvallende en beknopte informatie en zijn zeer geschikt voor het communiceren van doeltreffende boodschappen. Geef bijvoorbeeld snel en eenvoudig 1,5 meter afstand aan. Vloerstickers zijn verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan kleuren en vormen, die u rechtstreeks bij ons kunt laten bedrukken. Onze vloerstickers zijn slijt- en krasvast en geschikt voor binnen- en buitengebruik. Naast onze standaard vloerstickers, bedrukken wij uw vloersticker op maat, geheel naar uw wens.
Sluiten
Filter toepassen

Vloerstickers 1,5 meter

Voorkom verspreiding van virussen doordat mensen te dicht bij elkaar staan en maak gebruik van 1,5 meter vloerstickers. De vloerstickers 1,5 meter zijn een geweldig hulpmiddel en zeer doeltreffend voor effectieve vloerreclame, vanwege het snel en eenvoudig aanbrengen en de hoge attentiewaarde die het met zich mee brengt.
 

Beschermfolie eraf trekken, opplakken en klaar

Waar zijn de praktische stickers van gemaakt? Deze hoogwaardige vloerstickers zijn meestal gemaakt op basis van folie. Het type folie is afhankelijk van het toepassingsgebied. Er zijn vloerstickers die bijzonder geschikt zijn voor gebruik buitenshuis of juist voor gebruik binnenshuis. Afhankelijk van het motief zijn deze folies te bedrukken, zowel digitaal als ook d.m.v. andere drukprocessen.

Degenen die nog nooit vloerstickers hebben gebruikt, staan versteld ​​van de eenvoud ervan. De stickers zijn voorzien van een beschermfolie, welke eerst verwijderd dient te worden voordat deze op de betreffende ondergrond wordt aangebracht. Na gebruik kan de sticker ook weer eenvoudig verwijderd worden zonder dat de sticker resten achterlaat.
 

Voordelen van reclame maken met vloerstickers

Reclame maken met behulp van vloerstickers is om verschillende redenen aantrekkelijk voor verschillende ondernemers. Het is onder andere goedkoop. U kunt al vloerstickers laten drukken vanaf kleine oplages volledig naar uw persoonlijke wensen. Door de lage kosten zijn constante veranderingen in de vloerreclame flexibel mogelijk.

De hoge flexibiliteit van de vloerstickers maakt snelle aanpassingen op korte termijn mogelijk, bijvoorbeeld bij nieuwe producten of aanbiedingen. De veranderlijkheid van deze reclametechniek komt ook tot uiting in uw ontwerp. De vloerstickers zijn namelijk te bedrukken in verschillende vormen en kleuren. Het bedrijfsimago van een merk of bedrijf laat zich gemakkelijk vertalen naar de vormgeving van dit artikel. Een uniforme reclamepresentatie zet zich gemakkelijk door in de reclame op uw vloer.
Vloersticker inclusief beschermfolie
Vloerreclame moet zo dicht mogelijk bij het product worden geplaatst. Het product kan zich weliswaar op elke hoogte bevinden, maar de juiste vloersticker kan direct bij het product worden geplakt. U hoeft niet na te denken over geschikte bevestigingen of de juiste hoes of houder voor uw reclame.

Wat dat betreft is elke reclamesticker overal eenvoudig te plaatsen. Er is geen wandmontage nodig en er hoeft ook niets aan het plafond te worden opgehangen. Toch is het effect er niet minder om. De geplaatste vloersticker wordt een echte eyecatcher die specifiek de aandacht van uw klanten zal trekken.
 

De vloer is een optimale advertentieruimte

De vloer is waarschijnlijk een van de grootste ruimtes waarover elke winkel, markt of openbare voorziening beschikt. Toch blijft deze meestal ongebruikt. Hoewel een goed geplaatste advertentie op de grond zo effectief kan zijn.

Wanneer u door de winkel of door uw bedrijf loopt, staan ​​schappen of balies natuurlijk op de voorgrond. Echter, mag niet worden vergeten dat de vloer ook zorgvuldig wordt bekeken. Logisch, want iedereen moet kijken waar men loopt en naartoe gaat. Elke klant kan u waarschijnlijk vertellen welke vloer er in uw winkel ligt.

Dus waarom zou u deze dagelijkse blik op de vloer niet gebruiken om de verkoop te bevorderen? Vloerreclame begint namelijk op dit punt. Het maakt gebruik van het vrije en ongebruikte deel van de vloer en zet deze om in zinvolle advertentieruimte door gebruik te maken van vloerstickers. Tegelijkertijd trekt deze reclametechnologie de aandacht en is zeer flexibel toepasbaar.

Vloerstickers zijn breed toepasbaar

De vloerstickers zijn niet alleen te gebruiken voor reclamedoeleinden. De stickers zijn net zo varieerbaar en flexibel in te zetten als bijvoorbeeld uw inrichting. De vloerstickers worden natuurlijk veel gebruikt bij het adverteren van aanbiedingen, maar hun veelzijdigheid en doeltreffendheid kan ook voor andere doeleinden worden gebruikt.

Bij het informeren over bepaalde voorzorgsmaatregelen in uw onderneming is het belangrijk om zoveel mogelijk voorbijgangers / bezoekers te bereiken met deze informatie. Waar kun je meer mensen vangen dan met een sticker voor de ingang of bij de ingang? Een opvallende sticker op het straatoppervlak of entreevloer van uw winkel trekt zonder uitzondering de aandacht van alle voorbijgangers.

Zo kunt u effectief een ieder wijzen op het naleven van hygiëneapparaten, het aanhouden van een minimale 1,5 meter afstand of gericht wijzen op nieuwe openingstijden, zodat iedereen ze ook heeft opgemerkt.

Naast de mogelijkheden van informatieverstrekking en reclame kan vloerreclame ook een geleidend effect hebben. Dit betekent dat het ook kan worden gebruikt om klanten adequaat door uw bedrijf te loodsen om zo hun bezoekduur en koopgedrag ermee te beïnvloeden. U merkt dat de vloerstickers verschillende effecten kunnen bewerkstelligen die een positief effect hebben op de omzet en uw onderneming.


Vloerstickers voor uw verkooppromotie

In ons online assortiment vindt u een grote verscheidenheid aan vloerstickers voor binnen en buiten. Zoals hierboven beschreven zijn er op het gebied van vloerreclame veel mogelijkheden bij het ontwerpen en plaatsen van de stickers. Deze vele mogelijkheden komen tot uiting in de verschillende eigenschappen van onze producten.

Ontdek de vele verschillende vormen van vloerreclame in onze webshop. Als expert in de verkoopbevordering staan wij altijd voor u klaar om u te adviseren. Door eigen productie en een eigen drukkerij leveren wij u ook maatwerk. Wij verheugen ons op uw aanvraag.
 
Menu sluiten
Naar boven