Presenteer voedsel hygiënisch en aantrekkelijk met transparante voedseldispensers. Naast de klassieke muesli dispensers zijn er ook andere modellen om op te hangen of voor op de counter. De bijbehorende hendels of een schepje maken het gemakkelijk de inhoud te doseren. Met fooddispensers draagt u bij aan het verminderen van voedselverpakkingen!
 
Sluiten
Filter en sorteer

Fooddispenser voor muur en toonbank

Voedsel vereist speciale hygiënische behandeling en opslag. Voedseldispensers kunnen helpen om de goederen hygiënisch op te slaan en te presenteren. Daarom worden de praktische containers op verschillende gebieden gebruikt.

Klassieke muesliautomaten worden voornamelijk gebruikt in hotels en restaurants. De aan het buffet geplaatste voedseldispensers maken een eenvoudige dosering mogelijk voor een gemakkelijke take-away. De bediening spreekt voor zich en de smalle opening zorgt voor meer orde bij het buffet. Dankzij het kristalheldere materiaal van de containers kan uw personeel onmiddellijk zien wanneer de inhoud moet worden bijgevuld.

Naast de horeca worden ook steeds meer dispensers gebruikt in kruidenierswinkels. Zij helpen om herverpakking en verspilling in de handel te voorkomen zonder af te zien van een aantrekkelijke presentatie. Op die manier kunnen klanten of personeel de verschillende artikelen, zoals koffiebonen, rijst of havermout, rechtstreeks ‘tappen’.

Afhankelijk van uw winkel hebt u de mogelijkheid te kiezen voor een fooddispenser met wandophanging of als toonbankdisplay. De wandgemonteerde versie kan afzonderlijk of met meerdere op een rail aan de wand worden bevestigd. Zij hebben de praktische doseerhendel, terwijl de dispensers voor de toonbank verkrijgbaar zijn met of zonder schepje.

In de fooddispensers kunnen verschillende voedingsmiddelen worden gepresenteerd en bewaard. De etikettering van de inhoud gaat makkelijk via een geïntegreerd inzetstuk voor productetikettering. Op die manier is prijs- of productetikettering direct mogelijk.
lebenmittelspender-fuer-wand

Fooddispenser


Presentatie onverpakte levensmiddelen

Müslispender für Wand in der Detailansicht

Fooddispenser voor aan de muur

  • Hendel met comfortabele greepvorm
  • Bevestiging aan een wandrail
  • Zonder residu ‘tappen’
  • Doorzichtig materiaal voor een aantrekkelijke presentatie van goederen
  • Brede opening maakt het gebruik voor diverse voedingsmiddelen mogelijk

Hygiënische presentatie van voedsel

Met fooddispensers creëert u een uniform en hoogwaardig imago in uw winkel of restaurant. De modellen met een eenvoudige look passen perfect in elk interieur. Door gebruik te maken van voedseldispensers kunt u uw bedrijf op een hygiënische en milieubewuste manier presenteren. Op die manier laat u een positieve indruk achter op gasten of klanten.

In levensmiddelenwinkels zijn de goederen op deze manier zonder verpakking verkrijgbaar en zijn ze ook gemakkelijk te doseren. De voedseldispensers zijn veelzijdig en kunnen worden gebruikt voor verschillende soorten voedingsmiddelen.

Wij raden u aan de automaten eerst schoon te maken voordat u ze gebruikt. Voor het reinigen van de fooddispensers adviseren wij warm water in combinatie met een mild afwasmiddel. Spoel de afzonderlijke onderdelen van het voorwerp af en droog ze daarna goed af. U kunt dan de fooddispensers vullen met nieuwe producten.

Ontdek onze fooddispensers en cornflakes dispensers voor uw buffet, uw winkel of voor het presenteren van monsters. Presenteer uw goederen aan de muur of op de toonbank. Wij leveren u de juiste fooddispenser met schep of praktische doseerhendel. Kies nu de juiste fooddispenser voor uw restaurant, winkel of kantine.

Wilt u graag persoonlijk advies?

Live Chat »    Contactformulier »    Mail ons »    Bel ons »
Menu sluiten
Naar boven