Draadmanden zijn belangrijk in kledingwinkels, supermarkten, warenhuizen en bouwmarkten. Met draad- en stortmanden kunt u makkelijk uw producten presenteren. In ons assortiment hebben we verschillende soorten manden.
Sluiten
Filter en sorteer

Draadmanden 

Met draadmanden (of stortmanden) kunt u snel en eenvoudig uw producten presenteren of acties opstarten. Onze graai- en draadmanden helpen uw klanten om producten gemakkelijk en snel te pakken op de ideale hoogte. Gebruik de stortmand om bijvoorbeeld wekelijkse acties te promoten. Ook kunt u ze gebruiken om producten aan te prijzen die bijna over datum zijn. 
 
Draadmanden worden veel gebruikt in supermarkten en tankstations. U kunt ze ook gebruiken in garagesmagazijnen of bij sportvelden. Onze draadmanden zijn leverbaar op wielen, stapelbaar, met of zonder vulopening. Wij hebben de juiste draadmand voor iedere situatie
 

Grote draadmanden 

Wij hebben grote draadmanden in ons assortiment. Van de Draadmand XL is de bodem in hoogte verstelbaar. U kunt de diepte van de mand afstemmen op het formaat van het product. Dat is een groot voordeel van deze grote draadmand! U kunt de bodem tot wel 80 cm diep verstellen om zo extra opbergruimte te creëren. Deze draadmand met grote omvang is relatief goedkoop, stevig en snel op te zetten. 
 

Kleine draadmanden 

Zoekt u een draadmand die klein is in omvang? Dan is de Draadmand II perfect voor u. Deze kleine draadmand is makkelijk te plaatsen. Heeft u de draadmand even niet nodig? Dan zet u deze kleine draadmand makkelijk weg. 
 
Een kleine draadmand is ideaal voor kleine ruimtes. Zet de aanbiedingsmand vlak bij de kassa neer of juist halverwege de winkel. 
 

Metalen draadmanden 

Onze draadmanden zijn gemaakt van metaal. Bijna al onze metalen draadmanden dragen bij aan een natuurlijke presentatie. Deze metalen manden helpen de hoeveelheid omverpakkingen in de detailhandel te verminderen. Goed voor het milieu, goed voor u! 
 
Metalen draadmanden hebben als bijkomend voordeel dat ze stevig en stabiel zijn. Hierdoor is een draadmand een relatief goedkope investering voor uw onderneming. 

Stapelbare draadmand 

Zoekt u een draadmand die stapelbaar is? Daarvoor hebben wij de draadmand set in ons assortiment opgenomen. Deze set bestaat uit zes draadmanden die u kunt stapelen. De onderste draadmand staat op wielen. 
 
Zet de draadmand in om brood of andere producten te presenteren. Doordat de draadmand stapelbaar is, kunt u gemakkelijk lege manden verwijderen en toch een mooie presentatie neerzetten.
 
De draadmand set heeft vulopeningen. Hierdoor vult u makkelijk uw producten bij zonder de draadmanden van elkaar af te moeten halen. 

Wilt u uw draadmand personaliseren?  

In ons assortiment hebben wij diverse materialen om prijskaarten of posters aan uw draadmand of stortmanden te bevestigen. 
 
Naast materialen om te bevestigen, hebben wij ook reclameplaten en bekleding voor draadmanden. Deze zijn naar wens te bedrukken, zodat u uw draadmand helemaal bij uw huisstijl past. Doordat wij over een eigen drukkerij beschikken, is vrijwel alles mogelijk.  


Draadmand op wielen 

Om uw draadmand makkelijk te verplaatsen, hebben wij ook een draadmand op wielen. Onze draadmand set is standaard voorzien van wielen. Daarnaast kunt u, om uw draadmand op wielen te zetten, een kunststof wielenset of verrijdbaar onderstel inzetten. 
 
Met een stortmand op wielen kunt u alle kanten op. Het kost geen moeite om uw producten te verplaatsen. Ook het vullen van deze manden gaat eenvoudig. U hoeft niet meer met de producten naar de stortmand toe, maar u neemt de draadmand gewoon mee naar het magazijn. Dit scheelt handelingen, waardoor u sneller klaar bent. 
 

 

Weet u niet welke draadmand bij u past of heeft u andere vragen? 

Wij helpen u daar graag bij!
Neem contact met ons op door te mailen naar verkoop@vkf-renzel.nl of bel met 0315 65 99 99. 

 


 
Menu sluiten
Naar boven