Draadmanden zijn belangrijke elementen in kledingwinkels, supermarkten, warenhuizen en bouwmarkten. Met draadmanden (ook wel  graai- of stortmanden genoemd) kunt u gemakkelijk uw (actie)producten presenteren. In ons assortiment hebben wij verschillende soorten manden.
Sluiten
Filter en sorteer

Draadmanden: presenteer actieproducten op een verkoopbevorderende manier

Zou u graag actieproducten bij de kassa willen plaatsen om verkoop ervan te stimuleren? Graaftafels bieden ruimte voor een grote verscheidenheid aan producten. In de afzonderlijke gedeeltes van de displays kunnen verschillende producten gescheiden worden gepresenteerd. Vooral in de entree- of kassazone verleidt u klanten al heel snel om even lekker in een graaimand te ‘snuffelen’.

Deze robuuste manden of tafels zijn ook zeer geschikt als permanente productdisplays in uw winkel. Ze kunnen relatief snel worden gevuld en vergen minder opruimwerk dan een verkooptafel. Indien gewenst kunnen de bodems van de manden in slechts enkele stappen in hoogte worden aangepast. Het eenvoudige gebruik van deze manden bespaart uw medewerkers belangrijke en kostbare tijd bij hun dagelijkse werkzaamheden.

Met behulp van posterhouders en reclameranden kunt u het verkoopbevorderende effect van de manden vergroten. Hier kunt u bijvoorbeeld prijzen of kortingspercentages op weergeven om op acties te attenderen. Door de tafels op de juiste manier in te richten, kunt u klanten al op enige afstand op de hoogte stellen van een lopende actie. De weergave van kortingen en prijsverlagingen trekt vaak weer een extra groep klanten aan.

Populair in alle sectoren: graaimanden van staaldraad

Met een stortmand zit u altijd goed. Deze stoere manden passen in ieder winkelinterieur dankzij het zilverkleurige draadmateriaal en de vertrouwde vorm. In deze manden kunnen zowel kleine als grotere artikelen worden opgeborgen. Dit maakt deze displays in alle sectoren enorm populair.

Het dunne frame en de diepte van de displays zorgen ervoor dat de capaciteit groot is. Knuffels, sokken, maar bijvoorbeeld ook plantenpotten of gereedschap, het past allemaal in de mand. U kunt in een draadmand bepaalde productgroepen ook permanent presenteren. Bovendien hebben draadmanden, in tegenstelling tot andere permanent gebruikte productdisplays, geen reiniging nodig.

Een graaitafel is ook erg geschikt voor kortetermijnreclame voor bijvoorbeeld afgeprijsde of speciale artikelen. De gepresenteerde producten kunnen altijd snel worden uitgebreid of vervangen. In de voedingsmiddelensector kunnen hier o.a. producten die kort voor het verstrijken van de houdbaarheidsdatum zitten, in worden gepresenteerd. Moedig klanten aan om impulsaankopen te doen in de rij bij de kassa, door daar draadmanden met actieproducten te plaatsen.

Graaimand voor uw volgende actieweek

Heeft u een actieweek gepland en bent u nog op zoek naar een passende display? Kies dan voor draadmand met het juiste formaat om daarin uw producten te presenteren. De verschillende modellen zijn geschikt voor belasting tot 150 kg. Met een in hoogte verstelbare bodem is de mand aan te passen aan het formaat van uw artikelen.

Uitgerust met wielen is de locatie van de displays steeds opnieuw weer te wijzigen. Medewerkers kunnen gevulde manden eenvoudig verplaatsen naar een ander verkooppunt. Geremde zwenkwieltjes zorgen voor een stevige stand op de presentatielocatie.

U kunt ook kiezen voor een mand met een naar wens bedrukte omranding. Hier kunt u bijvoorbeeld prijsverlagingen, uw merk of uw eigen actie-idee mee presenteren. Zorg voor een succesvolle actieweek met een geheel naar eigen idee bedrukte graaimand.

 

Het juiste model voor uw eerstvolgende speciale actie

Dankzij de hoekige vorm kunnen de manden zowel tegen de wand aan als vrijstaand in de ruimte geplaatst worden. Producten kunnen naar wens netjes geordend worden aangeboden of juist ongesorteerd bij elkaar worden gegooid. De displays hebben allemaal een gemiddelde hoogte van 800 mm. Dit is over het algemeen een comfortabele hoogte en goed bereikbaar voor mensen van diverse lengtes.

Naast de hoekige displays hebben we nog diverse andere modellen in ons assortiment. Maar welke is nu het beste te gebruiken voor uw producten? Bij het kiezen van de juiste graaimand is het in ieder geval belangrijk om rekening te houden met de vulhoogte, afmeting en het laadvermogen. Een mand met verstelbare bodem wordt aanbevolen voor langdurige inzet, zodat producten van verschillende afmetingen ermee gepresenteerd kunnen worden.

Welk soort draadmand is geschikt voor uw volgende speciale actie? Hier zorgen verstelbare bodems er in ieder geval voor dat u de display kunt aanpassen aan de resterende hoeveelheid van het betreffende product. Maar vooral bij acties raden wij wel aan de display aan te vullen met extra accessoires. Op die manier kunt u gemakkelijker de aandacht op uw producten vestigen en potentiële kopers veel beter bereiken.

 

Draadmanden: op maat te produceren

Wij kunnen volledig rekening houden met uw wensen, en zeker niet alleen wat betreft de bedrukking. Wij bieden ook de mogelijkheid aan de graaimanden bij ons af te nemen in een bijzondere afmeting of speciale uitvoering. Onze stijlvolle graaitafel met vierkante buizen is bijvoorbeeld naar wens aan te passen aan uw producten of uw speciale actie. Daarmee is de productpresentatie, de omgeving en het product perfect op elkaar af te stemmen.

Een op maat gemaakt product maakt een unieke presentatie van uw merk of actieproducten mogelijk. Dit heeft ook zijn weerslag op de manier waarop klanten het merk waarnemen. Creëer opvallende displays om uw merk een professionele en waardevolle uitstraling te geven. Hierdoor wordt de herkenningswaarde duidelijk vergroot.

Een graaimand op maat kan ook op veel plekken in de winkel geplaatst worden. Benut de verkoopbevorderende werking van draadmanden voor bepaalde productgroepen of producten. Wij ondersteunen u graag bij het implementeren van uw eigen unieke merkuitstraling.

Meer POS displays op maat »
Menu sluiten
Naar boven