Beschrijfbare borden, zoals leisteenborden of krijtborden, zijn belangrijke artikelen op het gebied van verkoopbevordering als informatieborden en reclameborden. Ze worden hoofdzakelijk gebruikt als borden voor aanbiedingen en informatie. Of het nu gaat om een klassiek krijtbord, whiteboard of planbord - onze borden met opschriften plaatsen uw aanbiedingen, informatie, nieuws en dagaanbiedingen op de voorgrond.

Bij ons in de webshop vindt u het perfecte beschrijfbare bord voor uw onderneming!
 
Sluiten
Filter en sorteer

Beschrijfbare borden in alle soorten en maten

Borden voor binnen- en buitengebruik zijn verkrijgbaar in een grote verscheidenheid van ontwerpen en maten. Leiborden of krijtborden worden gebruikt als informatieborden en reclameborden en zijn belangrijke artikelen op het gebied van verkoopbevordering. Maar ook whiteboards en presentatie- of planborden kunnen u uitstekend ondersteunen bij de presentatie van uw aanbod.

Gebruik bijvoorbeeld onze klassieke krijtborden met houten omlijsting en presenteer er actuele drank- of spijsadviezen op. Of misschien bent u op zoek naar een modern whiteboard met een opbergvak? Als u op zoek bent naar iets multifunctionelers, dan is een 360 graden draaibaar whiteboard op statief met wieltjes misschien iets voor u. Bepaal welk type beletteringsbord ideaal is voor de presentatie van uw aanbod of laat u adviseren.


Beschrijfbare borden als blikvangers

Om de aandacht van voorbijgangers of bezoekers uit de verte op uw aanbod te vestigen, zijn stoepborden en informatieborden een bijzonder geschikte optie. Maar veel versies van het beletteringsbord zijn ook populaire modellen als duidelijke informatieborden en planborden. Het magneetbord met fotovakken is bijvoorbeeld een zeer veelzijdig bord die kan worden gebruikt om medewerkers voor te stellen in de entree van een afdeling of bedrijf. In één oogopslag geeft dit grote bord alle belangrijke informatie over de afdeling, het bedrijf, enzovoorts.

Het „Simple“ stoepbord is perfect om bezoekers naar uw restaurant, café of andere horecagelegenheid of evenement te lokken met een speciale dagaanbieding of menu. Dit klassieke, stevige uithangbord is geschikt voor zowel buiten als binnen en kan worden beschreven met krijtstiften. Dit gemakkelijk te beschrijven stoepkrijtbord is precies het juiste formaat voor wandelpaden, winkelstraten of winkelgalerijen.

Whiteboards zijn een zeer populaire keuze, vooral in de presentatieruimte, bij vergaderingen of workshops. De Flipchart „Vario“ met snelspanner en flexibele ophangpunten is ook een praktische basis voor het uitdrukken van uw presentatie.

Misschien bent u wel op zoek naar T-kaartenhouder „Flexible“ - een ideaal hulpmiddel voor de maandelijkse planning in uw afdeling of bedrijf. Dit bord heeft aan de boven- en onderkant een profiel die kan worden geëtiketteerd en tevens dient als wandbevestiging. Met de insteekkaarten plant u gemakkelijk uw dag in.


Beschrijfbare borden voor elke situatie

Ons assortiment whiteboards en krijtborden is zeer veelzijdig. Welk model u kiest, hangt natuurlijk sterk af van het gewenste toepassingsgebied. Bent u op zoek naar een overzichtelijk planbord of liever een whiteboard dat wordt gebruikt ter ondersteuning van presentaties en vergaderingen? Met een klassiek krijtbord of een schoolbord van leisteen vestigt u meestal al van veraf de aandacht op uw aanbod.

Ontdek in de webshop onze grote, veelzijdige keuze aan beschrijfbare borden: staand of aan de wand, aan één of beide zijden te beschrijven met krijt of markeerstift. Vind het bord voor binnen of buiten dat het beste bij uw bedrijf en het gewenste toepassingsgebied past en bestel de juiste accessoires voor uw krijtbord of whiteboard, zoals watervaste Posterman krijtstiften, uitveegbare boardmarkers en nog veel meer!

 
Menu sluiten
Naar boven