VKF Renzel gebruikt cookies om haar websites gebruiksvriendelijker en persoonlijker te maken. Door gebruik te maken van deze site of door op het kruisje te klikken geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. Gegevensbescherming
OK

(Beschrijfbare) borden

Krijtborden, whiteborden en presentatieborden zijn een luctratieve manier om uw boodschap te communiceren en uw doelgroep te informeren. Of het nu gaat om een klassiek krijtbord met een houten frame of een modern whiteboard. Met onze informatieborden kunt u uw informatie snel en eenvoudig bij uw doelgroep communiceren.

Meer lezen »

Krijtborden

Krijtborden zijn de klassieke borden onder de stoepborden. De borden zijn makkelijk te beschrijven met Illumigraph krijtstiften. Onder de categorie „krijtborden” vindt u ook beschrijfbare leifolie en beschrijfbare L-standaards.

Whiteboards

Whiteboards zijn dé borden die worden gebruikt bij scholing en presentaties. De borden zijn onmisbaar in vergader- en presentatieruimtes. Zie in ons assortiment ook de diverse andere presentatie borden als flipcharts en glasborden.