Hier vindt u een grote keuze aan beursbalies en promotors. U kunt beursbalies gebruiken op congressen, beurzen en evenementen. Deze mobiele presentatiesystemen combineren de eigenschappen van een vrij aanpasbare advertentieruimte (door de bedrukbare vlakken) met die van een balie - met opbergruimte voor catalogi, documenten en stalen. 
Sluiten
Filter toepassen

Beursbalies - aanspreekpunt voor de perfecte eerste indruk 

Beursbalies zijn een zeer belangrijk presentatiemiddel voor u en uw klanten. Vooral op beurzen, evenementen en andere grote gebeurtenissen is de beursbalie het eerste adres en aanspreekpunt dat nieuwe bezoekers benaderen: voor hen is het een centraal communicatie punt. 
 
Hier kunnen de bezoekers informatie krijgen en met u in gesprek gaan. Daarom zijn vooral uitstralingkwaliteit en samenstelling van een beursbalie van belang. Maar welke beurtbalie past het best bij u en uw bedrijf? 
 
Wilt u een klassieke pop-up balie of toch liever een ronde counter met of zonder baropzetstuk? Promotiebalies en LED beursbalies kunnen ook precies de juiste balies zijn om u en uw bedrijf ideaal te presenteren op de volgende beurs. 

Pop-up balies 

Pop-up balies kenmerken zich door het gebruiksgemak wat zij bieden. Pop-up balies zijn in een mum van tijd op te bouwen. Ook wanneer u alleen bent. Professioneel gereedschap is niet nodig. Ondanks het feit dat deze balies snel op te bouwen zijn, bieden zij de stevigheid die nodig is tijdens een beurs of evenement. 
 
Onze topper binnen de pop-up balies is de „Magnetic”. Deze balie kan voorzien worden van een digitaaldrukbanner van PVC en wordt met behulp van magnetische lijsten in een handomdraai op de pop-up balie bevestigd. 
80-0826-1 Pop-up promotor „Magnetic”

Onze beursbalies in één oogopslag 

Profiteer van ons assortiment balies voor uw volgende evenement. Zoals u kunt zien, verschillen de modellen in onze online shop in vorm, grootte, kwaliteit, textuur en afwerking. Elke beursbalie wordt gekenmerkt door verschillende producteigenschappen. 
 
Zo is de XL-balie „Brilliant“ bijvoorbeeld het juiste model als u op zoek bent naar een beursbalie in een halfronde, gebogen vorm die snel kan worden gemonteerd en gedemonteerd. Deze beursbalie wordt geleverd met een transporttas. 
 
Of bent u op zoek naar een zeshoekige balie die niet alleen extreem licht is, maar ook individueel bedrukt kan worden? Kies dan de zeskantige promotor „IQ“ - een praktisch model van stevig aluminium voor beurzen en congressen of als verkoopbalie in de winkel. 
 
Ook de beursbalie „Finesse” is een zeer aantrekkelijke optie om bezoekers te verwelkomen. Het blad is naar keuze verkrijgbaar in wit, zwart of beuken en de reclame-uitingen kunnen eenvoudig worden verwisseld met behulp van klittenband. 
 
Als u een LED-verlichte beursbalie wilt, kunnen wij u de LED Counter en de LED promotiebalie „Nova“ aanbevelen. Met de geïntegreerde LED elementen zijn deze beursbalies een absolute blikvanger op elke beurs en veel evenementen. 

Beursbalie bestellen 

Hoe u de gewenste beursbalie ook gebruikt en in de omgeving integreert: in onze onlineshop vindt u zeker de juiste mobiele balie voor u. Laat u inspireren door ons brede productassortiment en kies een van onze beursbalies die uw wensen optimaal verenigt. 
 
Of het nu gaat om een ​​klassieke informatiebalie, verkoopbalie, halfrond, zeshoekig of zelfs met 360° advertentieruimte. Het aanbod beursbalies is net zo divers en gevarieerd als uw bedrijf. Daarom bieden wij u een grote verscheidenheid aan beursbalies, die zich kenmerken door hun bijzondere flexibiliteit. De montage is snel gedaan en ook banners of ander informatiemateriaal kan snel worden gewijzigd. 
 
Voor het ongecompliceerde en snelle transport van de beursbalie ontvangt u ook altijd de meegeleverde transporttas of trolleytas. Zodat de montage en demontage optimaal verlopen voor en na de succesvolle presentatie. 
Menu sluiten
Naar boven