Balies met een aluminium frame zijn ideaal voor mobiel gebruik. Beursbalies vormen vaak het eerste aanspreekpunt voor bezoekers van beurzen en evenementen. Ze combineren de eigenschappen van een toonbank en een aantrekkelijke reclameruimte. Ontdek onze balies met aluminium frame, welke voorzien kunnen worden van een aansprekende opdruk.
Sluiten
Filter en sorteer

Mobiele balies inclusief reclameopdruk

Ook mobiele displays helpen om professioneel voor de dag te komen op diverse evenementen. Klassieke beursbalies zijn niet alleen perfect inzetbaar op vacaturebeurzen, vakbeurzen of productbeurzen. De balies zijn ook prima te gebruiken bij recepties, evenementen of lezingen. De lichte constructie maakt het mobiele gebruik ervan erg aantrekkelijk.

Beursbalies kenmerken zich door een eenvoudige montage en een compact transport. Ze kunnen vaak gemakkelijk in de kofferbak van een auto worden vervoerd en ook door niet-professionals worden opgezet. Dit maakt dat de balie dan ook herhaaldelijk kan worden ingezet voor verschillende presentatie van uw producten of diensten. De hoogwaardige balie zorgt ervoor dat uw onderneming een goede indruk achterlaat bij bezoekers.

Voorzien van een opdruk kunt u de indruk die klanten of bezoekers hebben beïnvloeden. De beursbalies bestaan ​​uit een aluminium frame en bedrukbare panelen. Deze kunnen worden gebruikt voor reclamedoeleinden of opvallende afbeeldingen. Plaats een opvallende reclameboodschap op de balie om daarmee potentiële klanten aan te trekken.

Wisselbare panelen maken het meervoudig gebruik van de balie compleet. Adverteer permanent met hetzelfde motief of voorzie de balie bij de volgende beurs van een andere of nieuwe opdruk.
 

gemakkelijk te vervoeren

met auto en transporttas

hoogwaardige materialen

robuuste balie, keer op keer inzetbaar

aantrekkelijk bedrukking

opdruk op de voor- en zijvlakken


Beursbalies van aluminium profielen

Het vervaardigen van de balie met aluminium profielen ondersteunt het mobiele gebruik van beursbalies. Het lichte metaal zorgt voor een stevige constructie van de toonbanken. Hiervoor worden aluminium ronde buizen, vierkante buizen of constructieprofielen gebruikt. Op het aluminium basisframe kan een bovenblad geplaatst worden.

Hierbij heeft u de keuze uit eenvoudige bovenbladen in het wit, zwart of zilver. Onze aluminium beursbalies zijn ook verkrijgbaar in een naturel beukenlook. Dankzij de grote keuze is een balie optimaal aan te passen aan uw behoeftes en bedrijfsprofiel.

Presenteer uw balie bijvoorbeeld met een natuurlijk bovenblad van hout en een groene opdruk. Zo draagt u een duurzaam en natuurliefhebbend imago uit. Of kies voor een zilveren bovenblad en futuristische reclamemotieven om uzelf innovatief en toekomstgericht te presenteren. Wij bieden u de juiste beursbalie voor de perfecte uitstraling van uw onderneming.

Ideaal voor beurzen, evenementen en promotionele activiteiten

In ons assortiment vindt u ronde, rechthoekige of zeshoekige beursbalies. Door de voor- en zijvlakken te bedrukken, dient de beursbalie tevens als reclamedisplay in uw beursstand. Het aantrekkelijke design vestigt de aandacht op de toonbank en trekt bezoekers aan. Centraal geplaatst dient de balie vaak als eerste aanspreekpunt op een beurs, evenement of activiteit.

De ruimte op en in een balie kan zowel gebruikt worden voor het uitstallen van informatie of productvoorbeelden, als voor advies. Bij de beursbalie zijn in de regel medewerkers aanwezig om vragen te beantwoorden. Zij treden op als vertegenwoordigers van uw onderneming en dienen als eerste aanspreekpunt.

De balie maakt het uw personeel gemakkelijker om te communiceren en klanten te adviseren. U kunt het tafelblad gebruiken voor het verduidelijken van vragen, het inzetten als ontvangstbalie of voor de presentatie van producten. Op de legplank in de balie kunnen medewerkers materialen zoals folders of promotieartikelen opbergen.

Een bedrukte beursbalie dient effectief als eyecatcher op beurzen. Dit product is ook zeer geschikt als toonbank, informatiebalie, promotiestand of lessenaar. Ontdek de juiste balie met aluminium frame die geschikt is voor uw toepassing.
 


Beursbalie: een toonbank met reclamevlak

Onze beursbalies zijn er in verschillende uitvoeringen. Kies uit ronde, rechthoekige of zeshoekige balies of juist voor een toonbank met een bolle vorm. Afhankelijk van het model bieden de balies een ander bovenblad en reclameruimte. Kies voor hoekige, geometrische beursbalies of juist voor een grote boog.

Afhankelijk van de beursbalie is ook een uitrusting met topbord mogelijk. Het topbord kan de zichtbaarheid van de balie op beurzen en evenementen vergroten. Dankzij onze eigen drukkerij kunnen wij u desgewenst aantrekkelijk drukwerk aanbieden op de betreffende beursbalie met of zonder topbord. Stuur ons uw drukbestanden toe via ons uploadplatform - wij bieden u een gratis bestandscontrole aan.

Kies bijvoorbeeld voor één van onze toonbanken met een hoogte van ca. 1.000 mm. Gebruik de mobiele balie om altijd en overal uw onderneming te presenteren. Een transporttas vergemakkelijkt het transport wanneer u de balie van de ene naar de andere locatie vervoert. Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste beursbalie voor uw behoeftes.
Menu sluiten
Naar boven