Op elke beurs en elk evenement is een beursbalie een integraal onderdeel van de stand. Het vormt vaak het middelpunt van de standbouw en is de perfecte plaats voor overleg en effectieve klantenservice. Til uw presentatie naar een hoger niveau met een verlichte beursbalie. Ontdek de vele voordelen van een LED-beursbalie!
 
Sluiten
Filter en sorteer

Mobiele LED-balies voor uw beursbehoeften

Vooral voor kleine en middelgrote beursstands zijn mobiliteit en eenvoudige hantering van cruciaal belang. De ongecompliceerde en snelle montage en demontage bespaart tijd. Daardoor kunnen verschillende vakbeurzen worden aangedaan met dezelfde middelen. Als bedrijf kunt u zich op veel verschillende vakbeurzen presenteren.

De LED-beursbalies in onze webshop staan voor flexibiliteit en mobiliteit. Zij kunnen in zeer korte tijd worden opgesteld en ook weer snel en ruimtebesparend worden opgeborgen. Na de beurs of het evenement kan de LED-balie worden opgeborgen in de meegeleverde draagtas. Dit zorgt ervoor dat de LED-balie gemakkelijk te vervoeren is.
De LED-beursbalies worden opgebouwd met behulp van een insteeksysteem, pop-up technologie of slide-in systeem. Een digitale print banner inclusief opdruk is gemakkelijk te bevestigen, bijvoorbeeld in een boordframe. Perfecte en gelijkmatige verlichting van de banner wordt bereikt door goed geplaatste LED-modules. De LED-verlichting zorgt voor een aantrekkelijke presentatie die zelfs van veraf de aandacht van de bezoekers trekt.

Beursbalies met LED-verlichting maken uw beurspresentatie perfect. De lichtmodules verlichten uw bannerreclame in een hoogwaardige vorm. De LED-balie kan worden gebruikt om producten, reclame of uw bedrijf te laten zien. Vergeleken met conventionele toonbanken trekken LED-balies extra aandacht van voorbijgangers, klanten en zakenpartners.
Eenvoudige bevestiging van de banner
Vooral op vakbeurzen worden voorbijgangers geconfronteerd met een grote hoeveelheid reclame. Als exposant is het belangrijk om u te onderscheiden van de massa en u zo goed mogelijk te presenteren. Verlichte beursbalies helpen u om dit doel te bereiken. De producten van hoge kwaliteit en de doeltreffende plaatsing van de LED-balie kunnen helpen om bezoekers naar de stand te lokken.

In nauwe samenhang met de rest van de stand helpt een LED-balie u op een uniforme en hoogwaardige manier presenteren. Verlichte wanden kunnen de aandachttrekkende beursbalies optimaal aanvullen. Door de banners en de standbouw op elkaar af te stemmen, kunt u een uniform en aantrekkelijk imago bereiken. Zo spreekt u beursbezoekers niet alleen aan, maar nodigt u hen ook uit om bij uw stand te blijven hangen.
 

Aantrekkelijke blikvanger op de stand

LED-balies staan meestal in het midden van de stand. Zij zijn niet alleen een centraal onderdeel van de beursuitrusting, maar ook de plaats waar de actie is. Besprekingen en overleg vinden plaats aan de LED-beursbalie. Het biedt de ideale plaats voor het adviseren van klanten en belangstellenden.

Op een optimale hoogte kan de LED-balie dienen als rek, voor overleg of als presentatievlak voor tafeldisplays. De verschillende displays kunnen gemakkelijk op de balie worden geplaatst. Flyers en brochures zijn snel beschikbaar en kunnen worden overhandigd of als hand-out worden meegegeven.

Overgebleven flyers, relatiegeschenken en giveaways kunnen gemakkelijk worden opgeborgen in de balie. Afhankelijk van het artikel bieden de balies open rekken of ook afsluitbare opbergruimten. Artikelen kunnen 's nachts in de afsluitbare versie veilig worden opgeborgen.

In onze webshop vindt u diverse producten die van elkaar verschillen qua constructie, opbergruimte en design. De verschillende LED-balies kunnen overal op de beursstand worden geplaatst. De enige vereiste is een stroomaansluiting op de stand. Snel opzetten, de banner bevestigen en de presentatie van uw bedrijf kan beginnen.

Naast de klassieke balies bieden wij ook promotiebalies aan. Uitgerust met LED-modules kunnen ze niet alleen op beurzen extra de aandacht trekken. Promotiebalies worden ook gebruikt in warenhuizen, in voetgangerszones of bij evenementen. Deze zijn ook verkrijgbaar met een topbord, zodat ze van een afstand kunnen worden gezien.

De klassieke balies zijn verkrijgbaar in verschillende vormen. Zowel ronde als vierkante toonbanken zijn online verkrijgbaar. De centrale punten voor overleg, informatie en voorlichting hebben gewoonlijk een hoogte van ca. 1000 mm. Deze optimale hoogte biedt een aangename sfeer voor besprekingen.

Profiteer van onze jarenlange ervaring in de opbouw en uitrusting van beurzen. Onze eigen drukkerij levert hoogwaardige banners voor uw toonbank, passend bij de producten. De banners zijn verlicht met krachtige LED's en zorgen voor een perfecte beursuitstraling.

Kies nu een van de hierboven getoonde toonbanken en profiteer van de vele voordelen van verlichte beursbalies. Naast de gemakkelijke hanteerbaarheid van de producten, staat de aantrekkelijkheid van de producten op de voorgrond. Trek van ver de aandacht met een LED-beursbalie!

Wilt u graag persoonlijk advies?

Live Chat »    Contactformulier »    Mail ons »    Bel ons »
Menu sluiten
Naar boven